Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidip kontrollerini yaptırıp doktr herşey yolunda diyosa tamamdır. Ne güzel işte sorunsuz hamilelik geçiryosun şanslısın.Uzun ugraslardan ve bi suru tedaviden sonra gebe kaldim,herkes bisey soyluyo.normal zamanda onemsemicegim herseyi dinler oldum sanirim
Daha yenisin ve mide bulantın da başka bişey olmaması da normal. Düşünme bunları canım kucağına alacağın günü düşün. Bana da dua et benimde olsunBhcg 273.3 cikti,4 haftalik dedi doktor.amin cok sagolun insallah
Aminn inşallah canım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırım.Inanin ben hala inanamiyorum,o kadar imkansiz oldugunu duydum ki doktorlardan ama hic beklemedigim anda ogrendim.dua etmez olurmuyum,ilk duydugum andan beri isteyen herkese versin allah demekten baska bisey diyemiyorum,cunku cok iyi biliyorum o duygulari..insallah sizde alirsiniz guzel habeei rabbim sizede nasip eder
Tup bebekle ikizlerime hamileyim ve mide bulantsi yasamadm desem yeridir hele ilk haftalarda hic hemde ikiz iki kat mide bulntsi yaparms ben hc midemden yana sknti cekmedim. Asermede yasamadim. Ultrsnda bebekleri gormesem hamile oldgumu anlamam.Inanin ben hala inanamiyorum,o kadar imkansiz oldugunu duydum ki doktorlardan ama hic beklemedigim anda ogrendim.dua etmez olurmuyum,ilk duydugum andan beri isteyen herkese versin allah demekten baska bisey diyemiyorum,cunku cok iyi biliyorum o duygulari..insallah sizde alirsiniz guzel habeei rabbim sizede nasip eder
Amin hepimizinkini insallah. Sende cok takilma oyle seylere kendini strese sokma. Ilk baslarda evet cok merak ediliyor ama oyle mide bulntsi olmazsa sagliksiz gibi seylere sakin inanma her insanin yapisi farklidir her hamilelik kendine ozeldir. Mide bulantsi yasamayan sansli annelerdensin sende :)Allah hepinize kucaginiza almayi nasip etsin,allah razi olsun icim cok rahat etti.evlatlariniz rabbim bahtindan guldursun insallah