• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileligini yeni ogrenenler bi bakarmisiniz

Kibele33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
239
81
98
41
Midesi bulanmayan ve baska sikayeti olmadan gebe oldugunu ogrenenler aklima takildi,hic mide bulantisi ve kusma olmadan yasanan gebeligin,bebegin sagliksiz olacagi anlamina geldigini duydum.sizce dogrumudur?

Nerden duydunuz bunu çok saçma bşey. Herkeste aynı olacak diye bişey yok

Uzun ugraslardan ve bi suru tedaviden sonra gebe kaldim,herkes bisey soyluyo.normal zamanda onemsemicegim herseyi dinler oldum sanirim

Uzun ugraslardan ve bi suru tedaviden sonra gebe kaldim,herkes bisey soyluyo.normal zamanda onemsemicegim herseyi dinler oldum sanirim
Doktora gidip kontrollerini yaptırıp doktr herşey yolunda diyosa tamamdır. Ne güzel işte sorunsuz hamilelik geçiryosun şanslısın.

Bir kere bile midem bulanmadı ve kusmadım. Gayette sağlıklı bir bebeğim oldu. Bence hamilelikte sıkıntı yaşamayanlar şanslı insanlardır. Ayrıca kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama 8. Haftada bile bulantısı başlayan oluyormuş... sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bayramdan sonra ultrason ve tahlillerim yapilcak,daha yolun cok basindayiz,rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Inanin ben hala inanamiyorum,o kadar imkansiz oldugunu duydum ki doktorlardan ama hic beklemedigim anda ogrendim.dua etmez olurmuyum,ilk duydugum andan beri isteyen herkese versin allah demekten baska bisey diyemiyorum,cunku cok iyi biliyorum o duygulari..insallah sizde alirsiniz guzel habeei rabbim sizede nasip eder

Inanin ben hala inanamiyorum,o kadar imkansiz oldugunu duydum ki doktorlardan ama hic beklemedigim anda ogrendim.dua etmez olurmuyum,ilk duydugum andan beri isteyen herkese versin allah demekten baska bisey diyemiyorum,cunku cok iyi biliyorum o duygulari..insallah sizde alirsiniz guzel habeei rabbim sizede nasip eder
Aminn inşallah canım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırım.

Tup bebekle ikizlerime hamileyim ve mide bulantsi yasamadm desem yeridir hele ilk haftalarda hic hemde ikiz iki kat mide bulntsi yaparms ben hc midemden yana sknti cekmedim. Asermede yasamadim. Ultrsnda bebekleri gormesem hamile oldgumu anlamam.

13 haftalik hamileyim bazen unutuyorum tek problemim uyku ve halsizlik midemde bulanmadi asermede olmadi icin rahat olsun

Allah hepinize kucaginiza almayi nasip etsin,allah razi olsun icim cok rahat etti.evlatlariniz rabbim bahtindan guldursun insallah
Amin hepimizinkini insallah. Sende cok takilma oyle seylere kendini strese sokma. Ilk baslarda evet cok merak ediliyor ama oyle mide bulntsi olmazsa sagliksiz gibi seylere sakin inanma her insanin yapisi farklidir her hamilelik kendine ozeldir. Mide bulantsi yasamayan sansli annelerdensin sende :)

Daha cok ama cok yenisin bi 6. 7. Haftalara gel o zaman tekrar konusalm :) o zamanda cok kusuyorm midem hep bulaniyor diye sikayetlenirsin.bende sen gibiyken cok ama cok rahattım :) sıkıntı yok hamileligin tadını çıkar ;)

6.ci haftaya kadar ben hamile oldugumu bile fark etmedim, sonra ufak ufak basladi mide bulantisi ve süphelendigimde test aldim ve sonuc positf... 7 haftaliktan sonra bütün sikayetler daha cok fark edilir olmaya basladi, agiz tadi degisikligi, sabahlari mide bulantisi, midede yanma, arada kasiklarda kramplar ve hic bitmeyen yorgunlugum! aslinda ilk 4-5 haftalik sürede hafif bulantim oluyordu ama hamilelikten haberdar olmadigim icin düsünemedim, birde ilk sikayetlerden digeride gögüslerde dolgunluk. Su anda 9 haftalik oluyor ve mide bulantim cok cok az, hatta hic kusmuyorum. Iki problem var birincisi agizdaki tatsiz kötü tat.. Su bile igrenc geliyor icemiyorum, yedigim hic bir seyin tadi tuzu yok :/ ikinciside sürekli uyku halim....

Back