• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİĞİNİ GEÇ ÖĞRENENLER

Merhaba arkadaşlar, bizde 1 yıldır bebek istiyoruz son aylarda ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay 2 kere yumurtadım sanırım. 2 yumurtlamam adet olmam gereken tarihti. Ovulasyon testide hamileliliği gösteriyormuş bende hamile olduğumu düşündüm bu güne kadar. Adetim 4 gün gecikti. Hiç bir belirtim olmadı normalde 10 gün önceden başlardı kasık ağrıları göğüs hassasiyeti vs. Gece yoğun baş dönmesiyle uyandım mide bulantım başladı ve istifra ettim baş dönmem gecmeyince acile gittik kan testi yapıldı negatif çıktı. Sanırım ben tekrar yumurtlama yaşamışım ya da test yanlış çıktı son seçenekte geç döllenme. Buraya yazılanları okuyunca içimde umut doluyor. Bu tarz şeyler yaşayanlar var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Canım bende senle aynı durumdayım adetim 2 gun gecıktı kan testı yaptım negetaftı 12 gun gecıktı ıdrar test yaptım evde negatıf yıne halada olamadım sen hamilemıymıssın doktora gtcem umudum kalmadı kıst mı var dıyorum ben bıraz daha durup dok. Gıdıcem sen hamılemısın
Merhaba öncelikle kusura bakmayın konu üzerinden baya zamna geçti ben yeni olduğum için yeni gördüm benimde sizin gibi şuan durumum 13gun bugün sizin gibi ilk zaman kan testi yaptım çıkmadı sonradan idrar testi yaptım yine cikmiyo kanda vermek istemiyorum sıkıldım çünkü acaba siz hamile kalmış miydiniz ozman yada şuan hamilemisiniz çok merak ediyorum yardimci olursanız çok mutlu olucam yoksa kafayı yicem😶😭

Merhaba öncelikle kusura bakmayın konu üzerinden baya zamna geçti ben yeni olduğum için yeni gördüm benimde sizin gibi şuan durumum 13gun bugün sizin gibi ilk zaman kan testi yaptım çıkmadı sonradan idrar testi yaptım yine cikmiyo kanda vermek istemiyorum sıkıldım çünkü acaba siz hamile kalmış miydiniz ozman yada şuan hamilemisiniz çok merak ediyorum yardimci olursanız çok mutlu olucam yoksa kafayı yicem😶😭
Sonucunuz ne oldu acaba

Belirtiniz olmuş muydu ben de gecikmeli 7 günüm adetimden 5 gün önce yaptırdım kan testi negatif çıktı doktorum bekleyelim olmazsan 10 günü gel bidaha yapalım dedi geç döllenme olabiliyormuş ama bende kaşık ağrısı dışında hamilelik belirtisi yok

Adetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar
Beta hcg kaç çıkmıştı peki

Ben normalde ayın 13 gibi olmam gerekiyor bu güne kadar olmadım ,,,, gecikme adet olmanın ilk günüden gecikme sayılır yoksa normal adetin son gün bitmesi gereken tartihten mi gecikme sayılıyor 🥺testlerim negatif 😔umut var mı ?

Adetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar
benn benımde gec döllenme oldu canım merek etme beklemeye devam et benım adetımın ustunden 1 bucuk ay gectı anca cıktı kanda :)

Adet olmadm bugun 19gun oluyo 15.günde gittim doktora ama çıkmadı kanda adet söktürücü verdi ama kullanmadım hala olmadm adet o günden beri testte yapmadm haftaiçi başka doktora gidicem tekrar
canım merek etme benımde oyle oldu ben 28. gunde ogrendım hamıle oldugumu gec döllenmeden dolayı bıraz gec gorunuyo testte bende adet sokturucu kullandım 1 hafta gectı hala olmamıstım

Benimde adetimin gecikmesinin üstünden 6 gün verdim test 1.20 çıktı bugün 14. gün hala olmadım kasıklarımda iğne batmalari var bı kaç gün daha bekleyip evde test yapicam inşallah hamileyimdir ilk cocugumdada 2. Ay hala adet görmeyince evde test yapmıştım çıkmıştı 7 haftalıkken öğrendim ama doktor 10 gün geriden geç döllenme demişti polikistikover olduğum için bu defa yine geç döllenmedir belki diye bir umudum var bakalım ❤️

Back