- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Başka bir belirtiniz oldu mu acabaEvet hala ağrıyor benim kasiklarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir belirtiniz oldu mu acabaEvet hala ağrıyor benim kasiklarim
Merhaba öncelikle kusura bakmayın konu üzerinden baya zamna geçti ben yeni olduğum için yeni gördüm benimde sizin gibi şuan durumum 13gun bugün sizin gibi ilk zaman kan testi yaptım çıkmadı sonradan idrar testi yaptım yine cikmiyo kanda vermek istemiyorum sıkıldım çünkü acaba siz hamile kalmış miydiniz ozman yada şuan hamilemisiniz çok merak ediyorum yardimci olursanız çok mutlu olucam yoksa kafayı yicemCanım bende senle aynı durumdayım adetim 2 gun gecıktı kan testı yaptım negetaftı 12 gun gecıktı ıdrar test yaptım evde negatıf yıne halada olamadım sen hamilemıymıssın doktora gtcem umudum kalmadı kıst mı var dıyorum ben bıraz daha durup dok. Gıdıcem sen hamılemısın
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba öncelikle kusura bakmayın konu üzerinden baya zamna geçti ben yeni olduğum için yeni gördüm benimde sizin gibi şuan durumum 13gun bugün sizin gibi ilk zaman kan testi yaptım çıkmadı sonradan idrar testi yaptım yine cikmiyo kanda vermek istemiyorum sıkıldım çünkü acaba siz hamile kalmış miydiniz ozman yada şuan hamilemisiniz çok merak ediyorum yardimci olursanız çok mutlu olucam yoksa kafayı yicem
Değilim malesffSonucunuz ne oldu acaba
Beta hcg kaç çıkmıştı pekiAdetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar
benn benımde gec döllenme oldu canım merek etme beklemeye devam et benım adetımın ustunden 1 bucuk ay gectı anca cıktı kanda :)Adetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar
canım merek etme benımde oyle oldu ben 28. gunde ogrendım hamıle oldugumu gec döllenmeden dolayı bıraz gec gorunuyo testte bende adet sokturucu kullandım 1 hafta gectı hala olmamıstımAdet olmadm bugun 19gun oluyo 15.günde gittim doktora ama çıkmadı kanda adet söktürücü verdi ama kullanmadım hala olmadm adet o günden beri testte yapmadm haftaiçi başka doktora gidicem tekrar