- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 23
- 26
İnşallahRabbim hayırlısıyla yine nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahRabbim hayırlısıyla yine nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız
Acaba sunucunuz nedir benimde bugün 9.günüm ma a 7agunde test yapmistim 1.20 cikmisti yok dedi rahimde kalinlasma var dedi 1hafta sonra tekrar yap dedi doktor hala olmadm ınsallah vardr dye ümit ediyorumİnsallah ya rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende Tık yok ama kasık agrısı var az az test negatif insallah pzitif olur ya geç döllenmeye okudum bizim gibi olupda bir hafta sonra pozitifi görenlerde olmus insallah bizde öyle olur
merhaba doktor rahim kalınlaşmasını alttan muayene ile mi görüyor yoksa karından ultrasonla mı ona göre ben de gideceğim de hazırlıklı olayım:)Acaba sunucunuz nedir benimde bugün 9.günüm ma a 7agunde test yapmistim 1.20 cikmisti yok dedi rahimde kalinlasma var dedi 1hafta sonra tekrar yap dedi doktor hala olmadm ınsallah vardr dye ümit ediyorum
Bende ustten de gördü, her iki sekilde de anlasilir. ama hamileligin ilk haftalari da dahil olmak üzere en saglikli bilgiyi alttan ultrasonla alırsınız daha detayli ve net gorunuyor cunku. Cok yuksek ihtimalle de alttan bakmak isteyecektir doktorunuzmerhaba doktor rahim kalınlaşmasını alttan muayene ile mi görüyor yoksa karından ultrasonla mı ona göre ben de gideceğim de hazırlıklı olayım:)
anladım bugün 10.günüm adet gecikmemin pazartesiye kadar olmazsam gideceğim ben de teşekkür ederim:)Bende ustten de gördü, her iki sekilde de anlasilir. ama hamileligin ilk haftalari da dahil olmak üzere en saglikli bilgiyi alttan ultrasonla alırsınız daha detayli ve net gorunuyor cunku. Cok yuksek ihtimalle de alttan bakmak isteyecektir doktorunuz
Insallah guzel haberi alirsiniz, Allah nasip eder yavrunuzu size ❤anladım bugün 10.günüm adet gecikmemin pazartesiye kadar olmazsam gideceğim ben de teşekkür ederim:)
aminn inşallah çok sağolun:)Insallah guzel haberi alirsiniz, Allah nasip eder yavrunuzu size ❤
Adet oldunuz mu ya san test yaptınız mı acaba?Acaba sunucunuz nedir benimde bugün 9.günüm ma a 7agunde test yapmistim 1.20 cikmisti yok dedi rahimde kalinlasma var dedi 1hafta sonra tekrar yap dedi doktor hala olmadm ınsallah vardr dye ümit ediyorum
Adet olmadm bugun 19gun oluyo 15.günde gittim doktora ama çıkmadı kanda adet söktürücü verdi ama kullanmadım hala olmadm adet o günden beri testte yapmadm haftaiçi başka doktora gidicem tekrarAdet oldunuz mu ya san test yaptınız mı acaba?
Sonuc neoldu acaba Adet oldunuz mu?Adet olmadm bugun 19gun oluyo 15.günde gittim doktora ama çıkmadı kanda adet söktürücü verdi ama kullanmadım hala olmadm adet o günden beri testte yapmadm haftaiçi başka doktora gidicem tekrar
Oldum 25 gün gecikmeden sonra oldum hapı kullanmadanSonuc neoldu acaba Adet oldunuz mu?
Evet canim benim ilk kan testim adetim 5 gun gece negatif 1.20 cikti 5 gun sonra bidaha yaptim 4.73 cikti halen adet olmadigimi gorunce artik gec dollenmeden suphelendim adetimin ustunden 14gun gece idrar testinde cikti inanmadim bidaha yaptim sonuc degismedi 16. Gun kan testinde beta hcg 238 cikti dun yine yaptim 586 cikti canim yani gec dollenme umudunu yitirme adet olana kadar durmak yokAdetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar
Canım bende senle aynı durumdayım adetim 2 gun gecıktı kan testı yaptım negetaftı 12 gun gecıktı ıdrar test yaptım evde negatıf yıne halada olamadım sen hamilemıymıssın doktora gtcem umudum kalmadı kıst mı var dıyorum ben bıraz daha durup dok. Gıdıcem sen hamılemısınCanım arkadaşlarım biri bana da yazabilir mi, çok endişeliyim, çok tuhaf bir durumdayım, ocak ayında gebelik için tedavi gördüm, klomen ve Pregnyl iğnesi, sonra adetim 3 gün gecikti kahve rengi bir iki leke geldi, Dr gittim kan testi yaptırdım negatif, Dr hamile değilsin dedi, sonra başka bir Dr gittim, o da adet olmam için Tarlusal verdi, hala adet olamadım, 4 tane idrar test yaptım negatif, iki gün sonra 2. ay adet dönemim geliyor, gelmezse 3 gün sonra kan testi vereceğim, bu arada beni rahatsız edecek hiç bir durum yok, karın şişliği, göğüs ağrısı falan hiç biri yok, bu arada günde iki damla kahverengi lekelerim oluyor, kokusuz, hamile olma ihtimalim var mı çok endişeliyim, asla böyle olmadım, adetlerim hep düzenlidir. Yazarsanız çok ama çok mutlu edersiniz beni, şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu belirtiler le mi hamile kaldnz yoksa oldunuz mu acabaKonu üzerinden Çok geçti biliyorum ama benim ilk denemem adetim 13 gün geçti yaptığım testler hep negatif adet sancısı gibi sancım geliyor çok şükür adet olcam diyorum yine olmuyorum şeffaf beyaz akıntım var. Hayatımda ilk defa böyle oldu yani ne gebeyim ne adet oluyorum çok moralimi bozuyor bu durum bi fikri olan yardımcı olabilir mi ?
ay canım ya hamilemisin sonuç ne çıktıanladım bugün 10.günüm adet gecikmemin pazartesiye kadar olmazsam gideceğim ben de teşekkür ederim:)
Allah’dan Ümit kesilmez adetim 7 günü kan testi verdim 0.25 çıktı 15 gün idrar testi negatif kan vermeye gittim sonucu bekliyorum doktor 2 3 defa yaptıranlar var Makine arızalı sonuç verebiliyor dedi gebelik olmazsa hormonlardan olabilir dedi ben hayatımda hiç böyle gecikme yaşamadım beklemek sizlerin yorumları umut oluyor sağolun.Evet canim benim ilk kan testim adetim 5 gun gece negatif 1.20 cikti 5 gun sonra bidaha yaptim 4.73 cikti halen adet olmadigimi gorunce artik gec dollenmeden suphelendim adetimin ustunden 14gun gece idrar testinde cikti inanmadim bidaha yaptim sonuc degismedi 16. Gun kan testinde beta hcg 238 cikti dun yine yaptim 586 cikti canim yani gec dollenme umudunu yitirme adet olana kadar durmak yok