Doğuma Hazırlık Hamileliğini geç döllenme ile ögrenen hanımlar buraya tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aselseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
202
72
28
23
28 gün adet gecikmem var hala testler negatif çıkıyor en son 31 Ekim'de doktora gittim beta negatif çıktı rahim temiz çıktı doktor tarlusal verdi folik asit felan içmeye başladım tarlusal içtim bitti 6 gün oldu gelen giden yok hala hamile olma şansım varmı geç döllenme dahi olsa

Bence yok canım

Ben 2 kere geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim ikisinde de 35. Gün civarı testlerim çok çok silik bir şekilde öğrenmiştim. Ama siz tarlusal falan içmişsiniz eğer hamilelik şüpheniz varsa neden içtiniz ki biraz daha bekleseydiniz keşke, şu anda da muhtemelen stresten dolayı gecikiyorsunuz

Tarlusali doktor vermişti içtim olmadım kasık ağrım var göğüs hassasiyetim damarlar çoğaldı fln şişkinlik var 15 gündür fln ne doğrusu bilmiyrm nasıl öğrendiniz anlatirmisiniz

Tarlusali doktor vermişti içtim olmadım kasık ağrım var göğüs hassasiyetim damarlar çoğaldı fln şişkinlik var 15 gündür fln ne doğrusu bilmiyrm nasıl öğrendiniz anlatirmisiniz
Geç döllenmede belirtiler o kadar erken başlamaz diye biliyorum ben tarlusalı da eğer bebek varsa Allah korusun zararı olur diye içmeseydiniz dedim. Benim öyle bariz belirtilerim olmadı en net olanı ara sıra göğüslerime elektrik çarpması hissi oluyordu ve adet zamanı adet ağrısı gibi ağrılar. Ama benim testim pozitif çıkmadan 1 hafta önce falan sizin gibi doktora gitmiştim o da bana gebelik yok adet olucaksın muhtemelen rahim kalınlaşmış 12mm olmuş belki gebelikte olabilir ama muhtemelen adettir demişti ben yine de içimdeki sese güvendim adet söktürücü falan kullanmadım 1 hafta sonrası falan işte 34-35.gün ilk silik çizgiyi görmüştüm

Ve beta hcgm 51 olmasına rağmen gebelik yok demişti doktor, o yüzden emin olana kadar doktor yok dese de beklemek en iyisi. Zaten hamile değilseniz er ya da geç adet olunuyor

Maşallah rabbim bebeklerinizi size bagislasin karnım sertleşti kasıklarım fln doktora salı gidicem birşey der saniyrm konuşmasına göre icerim blkide içmem bilmiyrm bn hissediyorum var sanki gibi

Rahim kalinlasmasini doktor nasıl anlıyor bnde sorayım ne demistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…