• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hamileliğini geç döllenme ile ögrenen hanımlar buraya tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah rabbim bebeklerinizi size bagislasin karnım sertleşti kasıklarım fln doktora salı gidicem birşey der saniyrm konuşmasına göre icerim blkide içmem bilmiyrm bn hissediyorum var sanki gibi
Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın amin inşallah🤲🏻
Rahim kalinlasmasini doktor nasıl anlıyor bnde sorayım ne demistiniz
O zaten ultrasonla karnınıza bakarken ona bakıyo ölçüyo size söylemese bile sekreterine söyler o sırada duyarsınız

Kızlar son olarak ben de 1,5 yıllık evliyim ilk denemeye başladıktan 5 ay denedim sonra hamile kaldım o güzel sonuçlanmadı ama peşine tekrar hamile kaldım. Rabbim inşallah benik evladıma sağlık versin size ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin🥰

Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın amin inşallah🤲🏻

O zaten ultrasonla karnınıza bakarken ona bakıyo ölçüyo size söylemese bile sekreterine söyler o sırada duyarsınız

Kızlar son olarak ben de 1,5 yıllık evliyim ilk denemeye başladıktan 5 ay denedim sonra hamile kaldım o güzel sonuçlanmadı ama peşine tekrar hamile kaldım. Rabbim inşallah benik evladıma sağlık versin size ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin🥰
Amin inşallah canım sağlıcakla kucağına al banada Allah nasip etsin sağol canım

28 gün adet gecikmem var hala testler negatif çıkıyor en son 31 Ekim'de doktora gittim beta negatif çıktı rahim temiz çıktı doktor tarlusal verdi folik asit felan içmeye başladım tarlusal içtim bitti 6 gün oldu gelen giden yok hala hamile olma şansım varmı geç döllenme dahi olsa
Maalesef canım tarlusal kullanıp da hamilelik olsa bile devam etmez çünkü o içindeki her şeyi sökecek güçte bir ilaç. Ve maydanoz suyu soğan suyu da aynı şekilde. Sen olabildiğince kendini rahatlat şimdi değil ama olucak diye motive et çünkü bende bunu denedim 8 ay çocuk için çok stres yaptım artık 9 uncu ay tamam artık bırak düşünmeyi diye kendimi motive ettim dua ettim hep o ay hamile kaldım Cidden kafan ne kadar dolu olursa o seni engeller Allah ona da gün yazmış merak etme gününü bekliyor 🙏🙏🙏

Back