• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini erken öğrenenler hassas gebelik testi mi kullandınız ?

hayal alemi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
450
962
303
Merhaba :KK15:

Bata 3 gün var ve 10 gündür hamilelik belirtilerim var. Bel ve kasık ağrısı, sürekli yorgunluk hali , uyuma isteği, göğüs hassasiyeti, aç kaldığımda hafif bulantı gibi.

Gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Gebeliğini erken öğrenenler erken gebelik testi mi kullandınız ? Normal gebelik testlerinde bat öncesi sonuç alınabilir mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim :KK17:

Merhaba bende de aynı belirtiler olmuştu test yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta sonra tekrar test yaptım bu sefer sonuç pozitifti :) Reglime 3 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile. Testler hemen sonuç vermiyor sabredebiliyorsanız biraz bekleyin ya da kan testi yaptırın derim :) İnşallah hamilesinizdir

Biraz daha sabredeceğim sanırım. Son 3 gün beklemenin ne olduğunu şuan öğreniyorum , çok heyecanlı :)

Ben adete 5 gun kala normal bir testle öğrendım ertesi gün kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı bu sefer 2 3 gunde kan vercem kese görene kadar

Biraz daha sabredeceğim sanırım. Son 3 gün beklemenin ne olduğunu şuan öğreniyorum , çok heyecanlı :)

Sabır en güzel şey bence ben de çok sabırsızdım sürekli aklımda hamilelik vardı sadece bunu düşünüyordum ama çok yıpranıyor insan ve her şeyden nem kapıyorsun acaba hamile miyim diye :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah Şimdi hamile olduğumu öğrendim ancak daha zorlu bir bekleyişteyim doktor keseyi gördü ancak kesinleştirmek için bir hafta sonra tekrar gel dedi içim içimi yiyor :)

Sabır en güzel şey bence ben de çok sabırsızdım sürekli aklımda hamilelik vardı sadece bunu düşünüyordum ama çok yıpranıyor insan ve her şeyden nem kapıyorsun acaba hamile miyim diye :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah Şimdi hamile olduğumu öğrendim ancak daha zorlu bir bekleyişteyim doktor keseyi gördü ancak kesinleştirmek için bir hafta sonra tekrar gel dedi içim içimi yiyor :)

Rabbim sağlıklı olduğu haberini almayı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) Hem keyifli hem zor bir süreç :)

test.webp
bu testte gebelik var mı arkadaşlar ??

Merhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim 🤭
Teşekkür ederiiiim ♥️ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz 🌺
Benim sağ kasık ağrılarım ( adet olacak gibi ama hafif) ve göğsüm çok şişti ağrıyordu başka belirtim olmadı

Merhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim 🤭
Teşekkür ederiiiim ♥️ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz 🌺
Benim sağ kaşık

Benim de acayip karın ağrım var batmalarım var. Ama BAT da 11 ağustos.
Kan tahlili veya idrarda çıkmaz heralde değil mi?

Teşekkür ederiiiim ♥ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz 🌺
Benim sağ kaşık
Teşekkür ederiiiim ♥ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz 🌺
Benim sağ kasık ağrılarım ( adet olacak gibi ama hafif) ve göğsüm çok şişti ağrıyordu başka belirtim olmadı

Back