Merhaba, ben malesef özgür hocanın şüphelendiği gibi kimyasal gebelik geçirdim. Akabine de boş gebelik geçirdim ve geçen ay özgür hoca kürtajımı yaptı.. çok pimpirikli birisi değil, eğer siz çok panik ve kontrolü daha çok elde tutmak isteyen bir karakterdeyseniz biraz huzursuz olabilirsiniz güven veren bir tarafı var gerek ultrasonda gerekse süreçte size çok detaylıca siz sormadan tüm bilgileri anlatıyor, hadi bir an önce çıkın gibi bir havası yok istediğin soruyu çekinmeden sorabiliyorsun , acil durumlarda akşam vs mesaj attıgınızda mesajlara mutlaka dönüyor. Kilo almak istemiyorsanız gidin kiloya aşırı takık :) tatlı sert bir doktor. Ben sevdim kendisini şahsen ancak benim içime sinmeyen tek şey mesela ben iki kere düşük yaptım kimyasal her ne kadar düşük sayılmasa da gen testlerine gerek görmedi biz istediğimiz için ok yapalım dedi bunun dışında progestan falan da veriyor mesela bazı doktorlar hamilelik yeniyken o vermek istemedi bazı konularda alınan tedbirleri gereksiz bulduğu oluyor belki haklı da ama ne bileyim ben çok temkinli pirpirikli biriyim sağlık konusunda sadece bunlar beni biraz huzursuz etti…onun dışında hekimliğinin iyi olduğunu düşünüyorum.. ayrıca paragöz bir doktor olmadığını da rahatlıkla söyleyebilirim.