- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
- Konu Sahibi hemsireanne_16
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ımRabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ımRabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah
Rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkesedarısı başıma bende boyle betam su cıktı dıye yazabılecekmıyım acaba
amınnn kuzum ınsallaaaahRabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese
Merhaba rna11 gebeliğin devam ediyor mu inşallah kaç kaç yükseldi bilgi verirsenRabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese
Merhaba devam ediyor 2 gün arayla kan testi vermiştim 8-28-136 idi en son. Dayanamayıp dr gittim tabi ama çok küçük old icin keseyi göremedik bu hafta içi tekrar gideceğimMerhaba rna11 gebeliğin devam ediyor mu inşallah kaç kaç yükseldi bilgi verirsen
Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizede haber verirsinizMerhaba devam ediyor 2 gün arayla kan testi vermiştim 8-28-136 idi en son. Dayanamayıp dr gittim tabi ama çok küçük old icin keseyi göremedik bu hafta içi tekrar gideceğim
Amin inşallah:)canmMaşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizede haber verirsiniz
Merhaba kan değeriniz 23 den kaça yukselmistiİyi akşamlar durumunuz nasıl bende sizin gibiyim çook erken öğrendim adetim üç gün geçince 23 çıktı, bugün kesesini gördüm ama hala heycanlıyım ve korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam diye
Tam hatırlıyamıyorum ama hep iki katından fazla yükseldi ama 23,63,141,300,1411 di en son sonra kesem ve bebeğim göründüMerhaba kan değeriniz 23 den kaça yukselmisti
Maşallah benimde bugun 24 çıkınca hemen dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir düşük bi ihtimal yukseledebilir dedi doktor. Bakalım benimde yükselecek mi 2 gün sonra tekrar kan vericemTam hatırlıyamıyorum ama hep iki katından fazla yükseldi ama 23,63,141,300,1411 di en son sonra kesem ve bebeğim göründü
Benim adetim 3 gün gecikmişti bide değerin düşük olması gerçekten bişey ifade etmiyomuş yükselmesi ediyomuş o yüzden sizinde yükselecektir inşallah adetiniz ne kadar gecikti?Maşallah benimde bugun 24 çıkınca hemen dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir düşük bi ihtimal yukseledebilir dedi doktor. Bakalım benimde yükselecek mi 2 gün sonra tekrar kan vericem
Adet şuan 9 gün fln geçti ama benim ki tup bebek? Sizinde mi düşük çıkıp sonradan yükselmişti?Benim adetim 3 gün gecikmişti bide değerin düşük olması gerçekten bişey ifade etmiyomuş yükselmesi ediyomuş o yüzden sizinde yükselecektir inşallah adetiniz ne kadar gecikti?
Tabi diyorum ya 23 dü iki katından fazla yükseldi gitti öyle en son 1411 den sonra bi daha kan vermedimAdet şuan 9 gün fln geçti ama benim ki tup bebek? Sizinde mi düşük çıkıp sonradan yükselmişti?
Maşallah darısı bana olsunTabi diyorum ya 23 dü iki katından fazla yükseldi gitti öyle en son 1411 den sonra bi daha kan vermedim
kızlarrr merhabaa dün adet günümdü akşam test yaptım ve ikinci çizgi çok silik olmayacak şekilde çıktı sabah ilk idrarımla tekrardan yaptım aynı sonucu tekrar aldım yani bu durumda pozitif oluyor aslında ama benim sormak istediğim şey kan tahlili yaptırmak için doktr randevusu almaya gerek varmı yoksa devlet hastanelerinin acillerinde yapılıyor mu ?Tam hatırlıyamıyorum ama hep iki katından fazla yükseldi ama 23,63,141,300,1411 di en son sonra kesem ve bebeğim göründü
Randevuyla yaptıramıyosun maalesef bakmıyorlar. Acile gidip adetim düzensiz olmadım karnım ağrıyo de kan ver yada sağlık ocağına kan ver ya daaa özel hastaneye :)kızlarrr merhabaa dün adet günümdü akşam test yaptım ve ikinci çizgi çok silik olmayacak şekilde çıktı sabah ilk idrarımla tekrardan yaptım aynı sonucu tekrar aldım yani bu durumda pozitif oluyor aslında ama benim sormak istediğim şey kan tahlili yaptırmak için doktr randevusu almaya gerek varmı yoksa devlet hastanelerinin acillerinde yapılıyor mu ?
Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişinkızlarrr merhabaa dün adet günümdü akşam test yaptım ve ikinci çizgi çok silik olmayacak şekilde çıktı sabah ilk idrarımla tekrardan yaptım aynı sonucu tekrar aldım yani bu durumda pozitif oluyor aslında ama benim sormak istediğim şey kan tahlili yaptırmak için doktr randevusu almaya gerek varmı yoksa devlet hastanelerinin acillerinde yapılıyor mu ?
Merhaba nasıl öğrendinizGebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim ...Hatta önce ovulasyon testınde sonrada gebelık testınde cıkmıstı kesınlestırmek ıcınde kosarak hastaneye gıtmıstım ve 3 haftalık cıkmıstı kan degerımde 750 falandı...Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yani nasıl anladınız. Belirtileriniz neydiGebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim ...Hatta önce ovulasyon testınde sonrada gebelık testınde cıkmıstı kesınlestırmek ıcınde kosarak hastaneye gıtmıstım ve 3 haftalık cıkmıstı kan degerımde 750 falandı...Sağlıkla kucağınıza alın inşallah