• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini bilmeden ilaç kullanan var mı

Zeynep masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
11
1
1
32
Meraba arkadaşlar ben hamile olduğumu bilmeden dideral diye bir ilaç kullandim.4.haftasına denk gelmiş.diger haftalar kullanmadim yani bağımlılık yapan bir ilaç değil gerekli durumlarda kullandığım bir ilaç.psikiyatri doktorum az kullandığın için etki etmez rahat ol dedi ama ben yine de dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum.ilacı yarım sekilde sekilde içiyordum 4 gün kullandim yani toplam 2 ilac almış olduk.şu an 15 haftaligim ikili test yaptim temiz çıktı çok şükür.detaylı ultrason gününü bekliyorum endişe ediyorum.benimgibi olan var mi bebeginizin saglik durumu nasıl

Ben hamileliğimi çok geç öğrendim ve bu süreçte antidepresan olmasada bir çok kullanmamam gereken ilaç kullandım maalesef.. birde üstüne sigara içiyordum:( öğrenince bıraktım ama çok endişelenmiştim..şükür ki bebeğim sağlıklı inşallah sizde de bir sorun olmaz zaten çok kısa bir süre kullanmışsınız..

Ben hamileliğimi çok geç öğrendim ve bu süreçte antidepresan olmasada bir çok kullanmamam gereken ilaç kullandım maalesef.. birde üstüne sigara içiyordum:KK43: öğrenince bıraktım ama çok endişelenmiştim..şükür ki bebeğim sağlıklı inşallah sizde de bir sorun olmaz zaten çok kısa bir süre kullanmışsınız..
Ben geç ögrenmedim çok şükür 4.hafta kullandim sadece. zaten bende öyle düşünüyorum 4 gün içilen ilaç etki etmez heralde diye.ilaci yarim alıyordum hemde.

Back