hamileliğinde vucudunda kırmızı kabarcıklar oluşan var mı?

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.231
498
Kızlar 6 aylık hamileyim.Tam olarak ne zaman başladı bilmiyorum ama vucudumda kırmızı kabarcıklar oluştu. Böyle koca bir sivri sinek ıssırmış gibi.Kollarımda,bacaklarımda var.Doktor kullandığım vitaminleri kesti ama yine de geçmedi.Böyle bişey başına gelen var mı ya da duydunuz mu?

cnm bende 25 haftalık hamıleyım bende merak edıyorum mınık mınık kabarcıklar olustu kırmızı kırmızı karnımın ust kısmında gögus boslugumda persembe gunu dr uma soracagım neyın nesı bakalım

öğrenen olursa yazsın kızlar buraya ben de bakıyorum bir taraftan.benimki sivri sinek ıssırmış gibi.Doktorum bişeyi çok yiyosun kes dedi ama ne olduğunu bilmiyorum.doğuma kadar bütün vucudumu kaplar diye korkuyorum.

tmm cnm yrn dr uma soracagım bende haber verırım bakalım neden kaynaklanıyomus ama cok canımı sıkıyo her neyse yedıklerımden olacagını sanmıyorum extradan farklı bısey yemedım cunku ılac kullanıyorum suan ona bagladım artık yarın ogrenırız

kızlar bende de var epeydir ama ben hiç önemsememiştim aslında doktora sormak lazım ben de gidince soruyum

selam arkadaşlar bende geçen ay hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştı bu kaşıntılar. kaşımaktan cildimi tahriş ettim hep. sonra düşük yaptım kimyasal gebelikmiş.. kaşıntı ve kabarcıklar devam etti.. cildiye doktorunun verdiği ilaçlar fayda etmedi. dahiliyeci strese bağlı olduğunu tespit etti. gıdadan değil ama yumurta, çerez, çikolata gibi şeyleri kesmemi söyledi onlar alerjiyi tetiklermiş.. bana atarax diye bi ilaç verdi hem ürtiker(kurdeşen) tedavisinde hemde sinirlere ii geliyo.. içmeye başladığımdan beri yok kaşıntım. geçti çok şükür. gerçi bu ilaç hamileyken kullanılmaz herhalde ama sizler kafanıza bişey takmayın rahat olun inşallah geçer.. herkese geçmiş olsun:)

hadi kızlar ya öğrenen olursa haber bekliyorum.benim doktorum ilaçları kestirdi ama yine de geçmedi.

benimde vücudumda kaşıntılar var ve sinek ısırığı gibi. hergün birkaç yerimde çıkıyor.minik minik su kabarcığı gibi. ondan önce sadece kuru kaşıntı vardı. daha öncesindede, bileklerimde alerji gibi kabarcıklar vardı. bileklerimdeki bulaşık deterjanını değiştirince geçti. ama bu vücudumdaki kabarcıklar nden acaba?dr.una soran yokmu?benim doktorum cildiyeye gitmemi söyledi. başka bilgi vermedi. dokunacak bişey yemiyorum, hamilelikle alakalı diye düşünüyorum çünkü burda yazılanlarla aynı şikayetlerim..

bende de vardı.. çok kaşınıyo sinek ısırığı gibi böyle... doktor cilt hassaslaşır, normalde cilde dpokunmayan bakteriler alerji yapar.. kolonya sürme kaşıma dedi..
canım çamaşırlarını ayrı yıka... makina dolsun dolmasın... çorapları ayrı, iç çamaşırları ayrı, diğer çamaşırları ayrı...
benim öyle geçti..
bi de rutubetli yerde oturuyosan havalandır hep evini..yapak yorganımı kaldırdım ben silikon kullanıyorum..
gene de geçmezse doktorun yap dedikleri: yatağını falan havalandır..baktın gene geçmiyor halılarını falan da yıkat.
eğer seninki de benimki gibiyse geçecektir.

bendede olmuştu ahmileyken cildiyeci madalyon hastalığı demişti önce en büyüğü çıktı sonra ufakları karnımda kollarımda vardı vicudun dirançsiz kalmasından oluyormuşş hamileliğin son aylarında düzeldi

kızlar minik minik su kabarcığı gibi olan aşırı kaşıntılı döküntüler PUPP rahatsızlığının belirtisi olabilir.netten bi araştırın. diğer tür sivrisinek ısırığı gibi parça parça olan kabarıklıklar ise benim bir arkadaşımda oluordu.br tür çeşit egzama.sıcaktan soğua geçince oluyodu onda. oda babe'nin ürünlerini kullanıyordu.cildi hassas diye.

benim sadece birkaç yerimde var. sinek ısırığı gibi çok minik. kaşıdıkça dahada belirginleşiyor. normalde çok belirgin değil. çok aşırı kaşınmıyor. unutup kaşımaya başlayınca devamı geliyor, dahada kaşınıyor. ayağımdada kızarık şeklinde var. dr.um pek anlamadı.

kızlar hepimizin şikayeti aynı mıdır bilmiyorum
benim ki aynı ürtiker gibi eskiden de nadiren ürtiker olurdu ama hamileliğin başında çok kaşınıyordum
son iki aydır her gece 23 le 04 arası bazen gündüzde ürtiker oluyor
bende.en çok kollarım boynum ve göğsümde bu aralar bacaklarımın iç tarafında başladı boynum geçtieskiden kolonya geçiriyordu şimdi pek işe yaramıyor
doktorum ilaç vermiyor asla çözüm bulan olursa yazsın lütfen

Kizlar 7 haftalik hamileyim pazar gunu cenemde 2-3 tane sivilce gibi kizariklik cikti ama dun tum alnimi boynumu vucudumu kapladi kafamin icide dahil deli gibi kaskasiniyorum. Once minikti ve giderek buyuyor sinek sokmasi gibi oluyor. Daha once yasayan var mi? Bugun doktora gidicem ama dayanamadim

benim de 2 gun once elmacik kemigimin ustunde 3-4 tane cikti. kasidikca daha kotu oldu. bepanten surdum ustune bi kac kez gecti neyse ki

Back
X