Hamileliğinde Proluton Kullanan Anneler..

Hyggeligt

Dünya hassas kalpler için cehennemdir.
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
19
10
8
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve transferimden beri 3 günde 1 Proluton Depot vurdurdum. Riskli gebeliğim olduğu için doktor hiç bıraktırtmadı ve 33. haftama geldim Allah'ın izniyle.

Ancak, yabancı kaynaklarda Proluton'un beyin gelişimiyle ilgili yan etkilerinden bahsediliyor ve 16. haftaya kadar kullanılmamalı deniyor. Benim detaylı ultrasonumda bebeğin kafası 10 gün geriden geliyor çıkmıştı. Perinatolog bana Omega DHA ilacı kullanmamı önerdi ve 3 haftada bebeğin kafası gününü yakaladı.

Gel gör ki, acaba beyin gelişiminde sıkıntı oldu mu diye içim içimi yiyor...

Daha evvel hamileliğinde Proluton kullananlara sorum var. Bebeğinizin/Çocuğunuzun gelişimi şu an nasıl?

İnşaAllah hiçbir sorun yaşamazsınız bebeğinizde ssağlklıdr. Bende 10 haftalık hamileyim ve 2gün lekelenme oldu. Proluton vurdurdum. Ama inşaAllah sıkıntı olmaz korkuyorum yinede bilgim yok çünkü.

Detayli bilgi ogrenebildiniz mi bi sorun oluyor mu bebekte ben her gun vurulucam bunu 10 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…