Hamileliğinde Benexol B12 kullanan var mı?

CanooCan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
11
0
34
Merhaba arkadaşlar,
Ben 23 haftalık hamileyim ve aşırı derecede unutkanlık başladı. Lafım kesildiğinde ve hemen hemen 5-6saniye sonra dönüldüğünde dahi ne söyleyeceğimi unutur oldum. Bunu çok sık yaşıyorum. Söze başlayacağım ve bir anda tıppp diye kalakalıyorum ne dicektim ben diye...?
Bu gün doktor bana Benexol B12 isimli bir ilaç verdi. Kullanacağım ama korkuyorum. Benden önce kullananlar oldu mu acaba?
Faydasını gördünüz mü?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 23 haftalık hamileyim ve aşırı derecede unutkanlık başladı. Lafım kesildiğinde ve hemen hemen 5-6saniye sonra dönüldüğünde dahi ne söyleyeceğimi unutur oldum. Bunu çok sık yaşıyorum. Söze başlayacağım ve bir anda tıppp diye kalakalıyorum ne dicektim ben diye...?
Bu gün doktor bana Benexol B12 isimli bir ilaç verdi. Kullanacağım ama korkuyorum. Benden önce kullananlar oldu mu acaba?
Faydasını gördünüz mü?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

ben kullandım canım..korkma ben çok memnun kaldım.artık doktorum yazmıyo onu kilom çok iii oldugu için... agrıların varsa ona da iii gelecek. vitamin kaybın varsa ona da...zaten vitamin ilacı o..bol bol bakliyat ve et tüket... galiba kızın olacak kız anneleri unutkanlık yaşıyormuş oyle duydum..tabi yanliş da olabilir:KK1:
ilacı yine verse yine kullanırım o derece yani
:KK1:

bende kullanıyorum canım yalnızca çok iğrenç kokuyo o kadar :KK1:

ben kullandım canım..korkma ben çok memnun kaldım.artık doktorum yazmıyo onu kilom çok iii oldugu için... agrıların varsa ona da iii gelecek. vitamin kaybın varsa ona da...zaten vitamin ilacı o..bol bol bakliyat ve et tüket... galiba kızın olacak kız anneleri unutkanlık yaşıyormuş oyle duydum..tabi yanliş da olabilir:KK1:
ilacı yine verse yine kullanırım o derece yani
:KK1:

Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın. Hamile iken fazla ilaç kullanmak iyi olmadığı için tereddüt ettim. Bu şikayetlerimi doktoruma anlattığımda bana benexol ve elevit verdi. Bi de demir ilacı kullanıyorum zaten ya o yüzden korktum ama doktorum çok iyi. Eminim bi bildiği vardır :) Evet çok iyi besleniyorum. Bakliyat et balık kuruyemiş... vs... eksik etmiyorum ama bi tek yoğurt ve süt ile aram yok. En fazla ayran içebiliyorum. Neyse ki şimdilik dişlerimde vs.. Bi çürüme falan olmadı demek ki başka şeylerden kalsiyum alıyorum :)
Bu arada oğluşum olacak :) bendeki belirtiler çok anormal oldu zaten ekşi de yedim bol bol tatlı da... Ne bulsam yedim yani.. Herşeyi çekti canım. Midem de bulanmadı :))
Teşekkür ederim.

Aynen canım katılıyorum hatta iğrenç ötesi kokuyor ama bebişimiz için herşeye katlanırız biz anneler.. :)

valla canım öyle bazen öğürerek içiyorum çok fena içimi kaldırıyor ama işte yapacak bişey yok herşey bebişler için :KK16::KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar bana da doktor benexol b12 verdi ama kullandım çok tereddütte kalarak.. 16 haftalık hamileyim prospektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır diyor kullandım ve şimdi çok korkuyorum umarım bebeğimde herhangi olumsuz bir şey olmaz

ay bende okudum hortlatacağım konuyu. doktorum verdi baya düşük b12 vitaminim napsam kızlar?hamileye verilen ilaçta hamileler kullanmamalıdır yazar ne alaka anlamadım ?

Arkadaşlar bana da doktor benexol b12 verdi ama kullandım çok tereddütte kalarak.. 16 haftalık hamileyim prospektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır diyor kullandım ve şimdi çok korkuyorum umarım bebeğimde herhangi olumsuz bir şey olmaz
Kullandiniz mi acaba?bana da doktorum verdi o yuzden soruyorum supheye düştüm prospektuste oyle yazinca

X