• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin son haftasında misafir

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
26
Dogurmama sayılı günler kaldı ağrılarım sancılarım oluyor. 1 hafta önce eşim misafir çağırmak istediğini söyledi. Halimi gormuyormusun son haftam bu halde misafir ile nasıl ilgilenicem dedim. Sonuçta bunun eğilmesi var yemegi temizliği var. Hamileliğimde son günlere kadar hep kusmakla geçti zaten. Bana sadece yemek yapacaksın bunda ne var diyerek çıkıştı. Bende başka zaman olsaydi cagirirdin ama ben bu halde ilgilenemem çağırma dedim. Şimdi ise bana yarın misafir gelebilir haberin olsun yemek yaparsın diyor. Benim fikrimi boş yere mi almış yani? Insan yerine koymamış beni. Bende fikrimi aldı sanıyordum meğersem çağırmış bile. Demek olsun diye bana söylemiş yazıklar olsun yani. Bide son zamanlarım diyecek bisey yapicak birsey bulamiyorumm

Dogurmama sayılı günler kaldı ağrılarım sancılarım oluyor. 1 hafta önce eşim misafir çağırmak istediğini söyledi. Halimi gormuyormusun son haftam bu halde misafir ile nasıl ilgilenicem dedim. Sonuçta bunun eğilmesi var yemegi temizliği var. Hamileliğimde son günlere kadar hep kusmakla geçti zaten. Bana sadece yemek yapacaksın bunda ne var diyerek çıkıştı. Bende başka zaman olsaydi cagirirdin ama ben bu halde ilgilenemem çağırma dedim. Şimdi ise bana yarın misafir gelebilir haberin olsun yemek yaparsın diyor. Benim fikrimi boş yere mi almış yani? Insan yerine koymamış beni. Bende fikrimi aldı sanıyordum meğersem çağırmış bile. Demek olsun diye bana söylemiş yazıklar olsun yani. Bide son zamanlarım diyecek bisey yapicak birsey bulamiyorumm
Sadece yemek olarak bakmak bile anlamsız onlar olmasa bile en basitinden sen rahat rahat oturup ayaklarını uzatamicaksin bile bide o var 1 saat dik otursam sırtım kopuyor eşin çok bencil düşüncesiz biri misafir evdeyken doguruyorum sancım var de burnundan getir de aklı başına gelsin

Gelicek insanlarında düşünmesi lazım esinizde ne kadar merhametsiz bir yemekse kendi yapsın o zaman 🤔
Tanışan ne merhametli insan dersin bu merhamet bir bana işlemiyor galiba kör de değil yani akşamları nasıl agriyla kıvranıp kustugumu kendisi bilip görüyor. Demek sadece görüyormuş

Hiçbir şey yapma. Yapamadım kusura bakmayın dersin. Çok istiyorsa eşin yapsın ya da sipariş versin dışardan.

Gelenler de nasıl insanlar ki? Davet edilsem bile gitmem. Gideceksem de yemeğe değil kahveye uğrarım kısa süreliğine. Onu da ben yaparım mutfağı toplayıp da ayrılırım ordan.

Ayıptır günahtır ya..

Esiniz cok dusuncesiz. Yemegi gectim sagliginizi ve dogacak bebeginizin sagligini da hice sayiyor. Virus var ne misafiri?

Bence eşinizle açık net konuşun.
Yapamam üzgünüm deyin.
Eğer gerçekten ağırlamak istiyorsan dışarıda Bi yerde yiyelim dağılalım ya da eve sipariş ver deyin.
Misafir gelmeden Bi gün önce de temizlikçi tutun evi temizletin.
Parayı da eşinizden alın.
Ben eğilmiyorum böyle misafir ağırlayamam deyin.
Bence mesajı alır

Bazen düşünüyorum anaları babaları özel bi çaba sarf etmiş olmalı bu kadar haddini bilmez densiz düşüncesiz yetiştirmek için başka açıklaması yok. Evde olduğu bi gün 5 kg su sisesini karnına bağlayın bakalım nasıl bi gün geçirecek.
O gün hiç bir yemek yapmayın dışarıdan söyleyin hiç yorumlayın beyefendi de ödesin.

Düşüncesizliğin bu kadarıda pes yani götürsün dışarda doyursun çok kıymetli misafirini senin yerinde olsam yapmazdım ağzınında payını verirdim.

Gelenlere kusura bakmayın çok ani hareketler edemiyorum oyuzden hazır birşeyler yiyelim de esinede onların yanında hadi pide yaptır vs. De yaptirsin

Back
X