• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk haftaları ağrı çekenler buraya :)

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
merhaba kızlar

ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ara ara feci bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyor. sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor normal mi korkacak bir durum olabilir mi?

bunları yaşayanlar gelin dertleşelim :anne::110::anneadayı::emir_bebek::KK200::KK200:

Benim bel ağruım azaldı ama biraz ayakta kalsam kasık ağrılarım var regl ağrısına benzer devam ediyor..

merhaba kızlar

ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ara ara feci bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar oluyor. sanki adet olacakmış gibi karnımda ağrıyor normal mi korkacak bir durum olabilir mi?

bunları yaşayanlar gelin dertleşelim :anne::110::anneadayı::emir_bebek::KK200::KK200:
Bende daha yeni öğrendim Benimde bel ve karın ağrılarım devam ediyor

merhaba kızlar

Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesi

Merhabalar bende varim. 5+3 üm. Cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin. Bel kasık ağrılarım cok oluyo benimde. Dinlenince geciyor ama. Zorluyor melegim teyzesi
:KK200::KK200: benimde meleğim belkide meleklerim olacak (ikiz olma ihtimali var dedi doktor ) bende ağrı olunca korkuyordum korkmayım bari :):anneadayı:

Ya kızlar aynı sorun bende de var ben henüz kese mi de göremedim 4 hafta 3 günlük de ben hamileyim bende cok korkuyorum dış gebelik falan mı acaba diye cuma günü kontrole gidicem bakalım Ne diyecek doktor

Back