• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk döneminde şehir dışı yolculuk yapmak riskli midir?

medinella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
154
38
123
Merhaba dün hamile olduğumu öğrendim, henüz çok yeni. Malum önümüz bayram ve şehir dışına çıkmayı planlıyorduk, 5 saatlik bir mesafe, bu durumda doktorlar yolculuk yapmaya ne diyor? Ya da bu dönemlerde yolculuk yapıp problem yaşayanlar oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben de gebeligimin 13 haftasinda karayolu ile yaklasik 1400 km gidis 1400 km gelis olmak uzere 17 saatlik iki yolculuk yaptim.benim bir sikinti olmadi sadece yolculuk boyunca 2 saatte bir mola verip hareket ettim kisa yürüyüşler yaptim cunku clexan kullaniyorum suan da 22 haftalik hamileyim.allaha sukur bi problem olmadi.umarim sizinde olmaz zaten yolculuk sirasinda en onemli olan kan dolasimini saglamak diye okumustum.hayirli yolculuklar...

Ben de gebeligimin 13 haftasinda karayolu ile yaklasik 1400 km gidis 1400 km gelis olmak uzere 17 saatlik iki yolculuk yaptim.benim bir sikinti olmadi sadece yolculuk boyunca 2 saatte bir mola verip hareket ettim kisa yürüyüşler yaptim cunku clexan kullaniyorum suan da 22 haftalik hamileyim.allaha sukur bi problem olmadi.umarim sizinde olmaz zaten yolculuk sirasinda en onemli olan kan dolasimini saglamak diye okumustum.hayirli yolculuklar...

teşekkür ederim cnm cevap için, sen 12. haftayı geçtikten sonra yolculuk yapmışsın, benim kardeşim de o dönemlerde baya yolculuk yapmıştı. Acaba ilk zamanlarda yapmanın zararı olur mu ki..

8. Haftamda tatile gittim
Senin mesafen kısaymış benimki 12 saatlik bi yolculuktu
Doktorun izin verdi Mina verdim sık sık
Yine de doktoruna Danış derim

Back
X