• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin en erken belirtisi ? yardıııııııM

canım adet tarıhlerımız aynı fakat benımkı cok duzenlıdır ve bende de bu ay sendekı sıkıntıların aynısı war bızde 8 aylık ewlıyız esım gerı cekılme ıle korunuyo ama acaba dıyorum kazayla oldu mu ... adet olmusum gıbı bı ıslaklık hıssedıyorum gıdıp bakıyorum temız sureklı bıseyler gelıyo gıbı oluyo ama hıc bısey yok.. sankı yemek kokuları benı rahatsız edıyor gıbı tabı cok hafıf derecede bende anlayamadım neler oluyor.. benım suan 3 gun gectı ve hala tık yok buyuk ıhtımalle yarın test yapıcam

hehehee ben adet oldum bu ayda yırttık :)))) Rabbim bebek isteyenlerin hepsine versin,bizede isteyince versin...

adet dönemim yaklaşırken kasık ağrılarım olmuştu hala da devam ediyor. Kasıklarım her daim şiş gibi hissediyorum ani hareketlerde de batma oluyor ilk belirtilerim bunlar daha sonra göğüsümde hassasiyet arttı 5. haftama girdim en kısa zamanda ultrasonda bebişimi görmek istiyorum :))
ya arkadaslar benımde adetımden bugun 5 gun gectı kasıklarım falan cok agırıyo ama goguslerde bısey yok duzenlı adet oldugum ıcın acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum demın bı test yaptım negatıftı ama sabah ılk ıdrarla yap falan dedıler yarın tekrar deneyecem

Eski bi blok ama inş cevap verirsiniz..ben buglay adetim 3 gun gecti ve bi damla kan geldi ertesi aksamda adet oldum bugun 6ci gunum hic kan gelmedi zaten ilk 2 gun kan geldi sonrasi hep leke seklinde..aksamdan beri vajinal bolgeme agri giriyo yumurtaliklarima bicak sağlanıyor resmen..sanki adet olacakmisim gibi kramplar giriyo sizce bu normalmi ustune gorme olabilrmi belimde cok sizliyo

Arkadaşlar ben 27 haziranda adet oldum adetim bitikten 1 buçuk hafta sonra doktora gittim yumurtalıklarıma baktırdım yumurtlama zamanın 3 gün beraberlik öneriyorum dedi 3 gün beraber olduk kaç gündür belim cok agrıyor adetime 1 hafta ya var ya yok hamile olabilirmiyim sizce sadece bel Ağrı'sı cekiyorum 24 yasındayım eşimle cok istiyoruz

Arkadaşlar ben 27 haziranda adet oldum adetim bitikten 1 buçuk hafta sonra doktora gittim yumurtalıklarıma baktırdım yumurtlama zamanın 3 gün beraberlik öneriyorum dedi 3 gün beraber olduk kaç gündür belim cok agrıyor adetime 1 hafta ya var ya yok hamile olabilirmiyim sizce sadece bel Ağrı'sı cekiyorum 24 yasındayım eşimle cok istiyoruz

tabi ki olabilirsin ama bu günden bir şey söylemek mümkün değil, istediğine göre de inşallah hamişsindir. Ancak regle kadar sakince beklemek gerekiyor, böyle umutlanıp yalancı işaretler verdiriyoruz bazen vücudumuza.

Merhabalar ben yeni üyeyim. 2 yıllık evliyim eşim 2 ay önce varikosel amilaytı oldu bugün adetim 6 gün gecikti ve sol kasığımda sürekli batma ve ağrı oluyor kabızlik yasiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum çabuk hasta olan biri değilim ama gribe yakalandım kızlar yine boş çıkmasından da korkuyorum.

Back