• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin en erken belirtisi ? yardıııııııM

Selam nilru

benim hamileliğimde ilk belirtim yumurtlamadan 5 gün sonra başlayan sol kasıktaki batmalarım olmuştu :1:
Bu adet günüme kadar sürdü ara ara kasıklara yayılıyodu ama özellikle sol kasığımdaki şiddetli batmalardan ben de şüphelenmiştim.
Hiç böyle olmazdım çünkü.Bat a 4 gün kala test yaptım çoook silik çizgiyi gördüm sonra hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.bat günü kan verdim ve kesinleşti hamileliğim.
Ayrıca idrarda köpürme tortu bulanıklık ve kötü koku vardı.Bu da ilk defa olmuştu.
inşallah sen de güzel haberler alırsın :32:

Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S

test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S

kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

canım benim adet günüe daha 10 gün varmış bukadar kısa sürede bu belirtiler mümkün deil çünkü daha yumurtlama dönemindesin yada henüz yumurtlama günün geçtiii yumurtan çatlamışsa şuan döllenme gerçekleşiodur.. seninki piskolojikte olabilir... ALLAHIM inşallahhhh tez günde senide benide ve nekadar isteyen dileyen varsa RABBİM herkese anneliği yaşatsınnnnn

ya bilmiyorum psikolojik olabilir o kadar çok istiyorum ki 2 senedir her ay aynı bekleyiş ve sonunda hayal kırıklığı inşallah bu kez de aynı şey olmaz ALLAHIM isteyen herkeze versin bebişiniiii bide tabi hayırlısını versinnnn anne olmak o kadar özel ve bi o kdarda zormuş :(:(:(:(

Selam nilru

benim hamileliğimde ilk belirtim yumurtlamadan 5 gün sonra başlayan sol kasıktaki batmalarım olmuştu :1:
Bu adet günüme kadar sürdü ara ara kasıklara yayılıyodu ama özellikle sol kasığımdaki şiddetli batmalardan ben de şüphelenmiştim.
Hiç böyle olmazdım çünkü.Bat a 4 gün kala test yaptım çoook silik çizgiyi gördüm sonra hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.bat günü kan verdim ve kesinleşti hamileliğim.
Ayrıca idrarda köpürme tortu bulanıklık ve kötü koku vardı.Bu da ilk defa olmuştu.
inşallah sen de güzel haberler alırsın :32:

adet günüm dündü ve dünden beri 2 test yaptım negatiffff :\ yumurtlama dönemimde ağrılarım çoktu evet ama ağrılarım azaldı ara ara belim ağrıyor zaman zama sol yumurtalığıma ağrı baskı gelio bilmiorum walla evdeki idrar testide negatif çıktı :\ bu ay çok umutluydum klomen tedavisi gördüm çünkü.... idrarımda da koyulaşma var kan testi yaptırcam ama sonucu görmekten korkuorum walla .. sen silik çizgiyi görmüşsün arkadaşım ne mutlu hamişsinnnnnn :=))) darısı başıma inşallahhhh

Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S

test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S

kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

ben 4 aydır folik asit içiorum hiç birşekild ebu tür etkisi ve yan etkisi olmadı zaten böyle etkide veren ilaç değil sen gebelik beklerken kan gördüysen piskolojiktir arkadaşım ahh zaman zaman bendede oluor çok istioruz anne olmakkkk İNŞALLAHH RABBİM DUYCAK SESİMİZİ BİZDE ANNE OLCAZ... içinde şüphe varsa üzerine gördüm düşüncesi varsa kan testi yaptır derim hem hcg değerin kaç çıkacak gör

adet günüm dündü ve dünden beri 2 test yaptım negatiffff :\ yumurtlama dönemimde ağrılarım çoktu evet ama ağrılarım azaldı ara ara belim ağrıyor zaman zama sol yumurtalığıma ağrı baskı gelio bilmiorum walla evdeki idrar testide negatif çıktı :\ bu ay çok umutluydum klomen tedavisi gördüm çünkü.... idrarımda da koyulaşma var kan testi yaptırcam ama sonucu görmekten korkuorum walla .. sen silik çizgiyi görmüşsün arkadaşım ne mutlu hamişsinnnnnn :=))) darısı başıma inşallahhhh

Canım biraz daha bekle idrar testinde erken çıkmayabilir.
İdrar koyuluğu su içmenle de alakalı oluyor ona takılma.
Hayırlısı olsun senin için.
Ben hamileydim ama yaklaşık 1 ay önce kaybettim bebeğimi,8 haftalıkken
Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin herkese

hastalandım adetlendimmmmm :((( çok morelim bozuk ALLAHIM sana isyan etmiorum yoktan var eden ensin İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİNE VERENSİNNN
BURADA OLAN BEBEK İSTEYEN DİLEYEN NEREDE EVLAT HASRETİ ÇEKEN KULLARIN VARSA HERKESİİİ BENİDE EVLAT SAHİBİ ETTT :(

hastalandım adetlendimmmmm :((( çok morelim bozuk ALLAHIM sana isyan etmiorum yoktan var eden ensin İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİNE VERENSİNNN
BURADA OLAN BEBEK İSTEYEN DİLEYEN NEREDE EVLAT HASRETİ ÇEKEN KULLARIN VARSA HERKESİİİ BENİDE EVLAT SAHİBİ ETTT :(

Hiç moralini bozma canım. Bak ne güzel dua etmişsin. Moralini yüksek tut. Biliyosun stres olumsuz etkiliyor. Bence sen en kısa sürede hamiş kalacaksın.Ben öyle hissediyorum. Üzme hiç kendini:34:

Hiç moralini bozma canım. Bak ne güzel dua etmişsin. Moralini yüksek tut. Biliyosun stres olumsuz etkiliyor. Bence sen en kısa sürede hamiş kalacaksın.Ben öyle hissediyorum. Üzme hiç kendini:34:

kurban olurummmmm ulkus'cummmm inşallahhhhh arkadaşım inşallahh RABBİM yar ve yardımcımız olsunnnn
bugün çok üzüldüm ne biliiiiim sol yanım kırıldı sankiiii çok zor çokkk RABBİM kimseyi mahrum bırakmasın

merhaba nilru... duanı çok beğendim allahım inş sanada bir bebiş nasip eder...
çok yakın bir arkadaşım vardı 3 yıllık evliydiler ve bebek istiyorlardı testler herşey normaldi ama olmuyordu arkadaşım çok dert yapıyordu sürekli söylüyordum rabbim sana da verir dert etme arkadaşım dert ettikçe olmaz... bak gör hiç ummadığın anda olacak diye...

bir gün yanıma geldi ve dediki yeter artık her ay bunları yaşamaktan bıktım eşimde bende artık cinselliği mecburiyetten yaşıyoruz gibi geliyor onada kendime ızdırap çektiriyorum hiç takmayacağım artık dedii....işte böyle takma stres yapma olmuyorsa bir sürü tedavi yöntemi var hem rabbim ol dememiş daha olmuyor dedimm

o ay hamile kaldı ve dediki herşey gerçekten beyinde bitiyormuş ben bunu anladım boşa yıpratmışım kendimi dedi

şimdi 6 aylık bir oğlu var allah bağışlasın...tedavisiz kaldı hemde onca zaman istediler sıkıntı yaptılar

demem o ki rabbim sanada nasip eder ama vakti gelmemiştir kafanı rahatlat ve stres yapma...hiç ummadığın bir anda hamile kalacaksın inş.....:emir_bebek:

bu arada bende 2. bebeğimi istiyorum adetim 2 gün geçti göğüslerim şiş özellikle uçları çok acıyor bazende süt geliyomuş gibi bir anda sızlamalar hissediyorum 3 gün önce test yaptım negatifti...bakalım sonuç ne olacak

daha önceki günlerde yumurtalığımda sızlama gibibişeyler oluyordu ağız tadım çok kötü sürekli ekşimti hissi var
mide bulantılarım ve miğdemde aşırı gaz oluşuyor ayaklarım üşüyor pantif ve çorapla geziyorum evde

ama adetimde bazen böyle olur benim önce olur ama gecikmezdi ufffffffff amannnnn ne sıkıntılı bir durummm:emir_bebek:

fikri olan varmı...bebek kaç günlükken belli olur testte:emir_bebek:

arkadaşlar benimde adetime daha 4 gün var fakat geçen haftan beri kasıklarımda özellikle sol kasığımda batmalar oluyor hatta şuan bile var, ara ara karnımın alt tarafınında gerginlik şişmiş gibi bir hal hissediyorum, bel ağrılarım felaket sanki adet olacakmışım gibi, göğüslerime 10 gündür dokunmak imkansız yatarken bile yatağa değince rahatsız oluyorum acaip şişti gerildi ve hassaslaştı, bu sabahta eşime kahvaltı hazırlarken aşırı bi bulantım oldu ve en önemlisi normalde yumurtlama günümden sonra akıntım kesilir kupkuru olurdum ama bu ay sürekli devam etti hep bi ıslaklık hissediyorum sizce bu ay hamile kalmış olabilirmiyim bunlar neyi gösterir adet dışındakii ??????

bu arada bende 2. bebeğimi istiyorum adetim 2 gün geçti göğüslerim şiş özellikle uçları çok acıyor bazende süt geliyomuş gibi bir anda sızlamalar hissediyorum 3 gün önce test yaptım negatifti...bakalım sonuç ne olacak

daha önceki günlerde yumurtalığımda sızlama gibibişeyler oluyordu ağız tadım çok kötü sürekli ekşimti hissi var
mide bulantılarım ve miğdemde aşırı gaz oluşuyor ayaklarım üşüyor pantif ve çorapla geziyorum evde

ama adetimde bazen böyle olur benim önce olur ama gecikmezdi ufffffffff amannnnn ne sıkıntılı bir durummm:emir_bebek:

fikri olan varmı...bebek kaç günlükken belli olur testte:emir_bebek:

ewt arkadaşlar beklediğim haberi ekimin 10 nda aldım bende hamileyim şükürler olsun herkese nasip etsin allah

belirtilerime gelince bence en önemli olanı oydu ...yumurtlama günümden 3-5 gün sonra yatakta belden aşağımı çeviremedim eşime döndürtüyodum kendimi ama ben yorgunluğa bağlamıştım meğer bebekmiş.. sonra göğüslerdeki şişlik adetteki gibi değil daha hassastı akıntım sürekli devam etti ve ben hamile olabileceğimi düşünmemiştim bile yine olmadı diye baktım adetim 2 gün geçti bişey yok dr gittim keseyi gördü tahlillerim falan yapıldı

şu anda kalp atışlarımızda duyuldu şükür bide kucağıma almayı nasip ederse rabbim .....
2 hafta sonra 2li taramaya gitcez bakalım hayırlısıı

şuan kuyruk sokumum batıyor çok rahatsızım bulantılarım şiddetli değil ama yemek pişiremiyorum koku mahvediyorr

ha bide tuzlu limon yiyorum :27::49:

rabbim kimseninin elini boş koymasın isteyen herkese nasip etsin inş....

en önemlisini unutmuşum kızlar yeni aklıma geldi

adetime 5 gün kala hafif bi lekelenme oldu 1-2 damla akşam üzeriydi uyandığımda fark ettim başka da bişi olmadı sonrada adetim geçti zaten ilk çocuğumda böyle olmamıştı

cnm aynı şekilde benmde kasıklarımda agrılar oluyo daha adetime 15 gun var inşallah hamileyizdir

slm ben 1,5 senelik evliyim. 15 gün önce ovitrelle iğne vuruldum ve klomen ile gynodel kullanmıştım. yumurtam 19.5 mm idi. şu an adetime birkaç gün var. Kasıklarımda ara ara ağrılar batmalar oluyor. Göğüslerimde aşırı hassaslaşma ve büyüme var. Bir de Beyaz ve koyu vaziyette bir akıntım var. Gebeliği olan kişilere ve diğer arkadaşlara sorum gebe olabilirmiyim? yoksa sıradan belirtiler mi testi ne zaman yapmalıyım? yardımlarınız için çok teşekkürler...

ewt arkadaşlar beklediğim haberi ekimin 10 nda aldım bende hamileyim şükürler olsun herkese nasip etsin allah

belirtilerime gelince bence en önemli olanı oydu ...yumurtlama günümden 3-5 gün sonra yatakta belden aşağımı çeviremedim eşime döndürtüyodum kendimi ama ben yorgunluğa bağlamıştım meğer bebekmiş.. sonra göğüslerdeki şişlik adetteki gibi değil daha hassastı akıntım sürekli devam etti ve ben hamile olabileceğimi düşünmemiştim bile yine olmadı diye baktım adetim 2 gün geçti bişey yok dr gittim keseyi gördü tahlillerim falan yapıldı

şu anda kalp atışlarımızda duyuldu şükür bide kucağıma almayı nasip ederse rabbim .....
2 hafta sonra 2li taramaya gitcez bakalım hayırlısıı

şuan kuyruk sokumum batıyor çok rahatsızım bulantılarım şiddetli değil ama yemek pişiremiyorum koku mahvediyorr

ha bide tuzlu limon yiyorum :27::49:

rabbim kimseninin elini boş koymasın isteyen herkese nasip etsin inş....

merhaba ecay1, sen tecrübelisin sanırım. benim belirtilerim hakkında ne dersin? siteye yeni üye oldum yardımcı olurmusun lütfen, merak ediyorum çok test ne zaman yapayım. şimdiden teşekkürler

gögüs uçlarımı sıktığımda aklım çıkacak gibi oluyor??acaba :))

bayanlar bende yeni üyelerdenim...bir maruzatım olacaktı :))) 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz öncelikli planlarımız var...bunun için eşim korunuyor.fakat bende bu ay bi haller var.normalde adetim hep 1 hafta kadar öne atar zamanında hiç olmam hep önce olur.en son aralık 4 te adet oldum bugün ayın 2si hala tık yok.bi 10 gündür sol yumurtalığımda batma oluyor.2,3 gündürde gece yattığım zaman yumurtalıklarımda yanma hissediyorum ve adet olacakmışım gibi sancım oluyor ve geçiyor devamlı.ilk defa böyle oldu.ne hikmettir anlamadım kazayla bişeyler olmuş olma ihtimali nedir sizce???

bayanlar bende yeni üyelerdenim...bir maruzatım olacaktı :))) 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz öncelikli planlarımız var...bunun için eşim korunuyor.fakat bende bu ay bi haller var.normalde adetim hep 1 hafta kadar öne atar zamanında hiç olmam hep önce olur.en son aralık 4 te adet oldum bugün ayın 2si hala tık yok.bi 10 gündür sol yumurtalığımda batma oluyor.2,3 gündürde gece yattığım zaman yumurtalıklarımda yanma hissediyorum ve adet olacakmışım gibi sancım oluyor ve geçiyor devamlı.ilk defa böyle oldu.ne hikmettir anlamadım kazayla bişeyler olmuş olma ihtimali nedir sizce???

canım adet tarıhlerımız aynı fakat benımkı cok duzenlıdır ve bende de bu ay sendekı sıkıntıların aynısı war bızde 8 aylık ewlıyız esım gerı cekılme ıle korunuyo ama acaba dıyorum kazayla oldu mu ... adet olmusum gıbı bı ıslaklık hıssedıyorum gıdıp bakıyorum temız sureklı bıseyler gelıyo gıbı oluyo ama hıc bısey yok.. sankı yemek kokuları benı rahatsız edıyor gıbı tabı cok hafıf derecede bende anlayamadım neler oluyor.. benım suan 3 gun gectı ve hala tık yok buyuk ıhtımalle yarın test yapıcam

Son düzenleme:
Back