Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm aynı şekilde benmde kasıklarımda agrılar oluyo daha adetime 15 gun var inşallah hamileyizdir
Gebelik belirtileri herkeste değişiklik gösteriyor.
Benim ilk belirtim sabah bulantıları olmuştu
ama bariz şekilde hamile olduğumu anlayacak kadarda değildi sadece bir şüphe duymuştum.
Ama kasık ağrıları ve batmaları birçok hamilenin yaşadığı ilk belirtiler arasında
inşallah Allah gönlüne göre versin.
cnm aynı şekilde benmde kasıklarımda agrılar oluyo daha adetime 15 gun var inşallah hamileyizdir
ahh inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürsün... hiç böle kasık ağrısı yaşamazdım yanii adet ağrım olsada her iki tarafta olurdu sadece sol tarafımda oluo ve öle böle değil bayağı bi bıçak gibi batıor İNŞŞŞŞ bebişim geliodur
ewet kızlar o yuzden bu agrılara anlam veremiyorum ki başka bisorun mu var die korkuyorum bu arada turkcem pek duzgun değil kusuruma bakmayın canlarım
adet dönemim yaklaşırken kasık ağrılarım olmuştu hala da devam ediyor. Kasıklarım her daim şiş gibi hissediyorum ani hareketlerde de batma oluyor ilk belirtilerim bunlar daha sonra göğüsümde hassasiyet arttı 5. haftama girdim en kısa zamanda ultrasonda bebişimi görmek istiyorum :))
benimde bir haftadan uzun süredir belim ağrıyordu ve sol kasığımda sürekli bir batma var.Akıntım fazlalaştı, alt karnım çıktı, iştahım açıldı,kabızlık yaşadım ve dün hastalanmam gerekiyordu olmadım bide hissettim hamile olduğumu:) bugun dayanamayıp test aldım ve pozitif çıktı bi kaç saat sonra yine test yaptım ve yine çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırcam.
Beni en çok şüphelendiren kasıktaki batma oldu canım yani hamile olabilirsin
ayyyy ALLAHIM ssöyletioooo seni inşallahhhh :=) günler geçmior resmen :==) adetin kaçıncı günü test yaptın ?
ahh o batmalar beni yatakta kıvrandırdı kaç gün resmen... bakk sen hamişsinnn dua et bana çokça tamam mıııııııııııııı bende sana sevinçli hbrimi vereyim:)
ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI nasip etsin arkadaşımmm çok sevindim
Aminn canım inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben o kadar beklemedim.Bir gün gecikmiştim test yaptığımda çıktı:)) Hatta 2-3 saat sonra yeniden test yaptım emin olmak için. Ertesi günde kan testi yaptırdım ve doktor ultrasonda baktı çok erken olduğu için kese daha yok ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Zaten kan testinde de çıktı.
İnşallah hamilesindir canım.Dua da edicem senin için.Ama bence olesin.Benim bir arkadaşım da iki aylık hamile onunda kasıklarında batma olmuş hatta hala daha oluyomuş. Öğrenince haber ver tamam mı??
ayyy beni şuan çok sevindirdin seeeeeeeeenn :=)) batmalarım 2 gündür kayboldu resmen yok :\ belim ağrıyor öle biraz
ve adetimin yarın günü inşallaaahhh gelmezzzzzzzz inşallahh bebişlerimize kavuşuruz allahımmmm
allah razı olsun arkadaşımmm et et bol bol dua et sen bize hamişsin :=)) galiba çarşambaya kadar dayanamıcam eğer bugün açık eczane bulursam yakınlarda test yapcam bugün olmadı yarın RABBİMİZ İZNİYLE
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım epeydir takip ediyodum en sonunda üye oldun bende 2 senelik evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo bu ay klomen tedavisine başladm çatlatma iğnesinide oldum regli günüme daha 10 gün filan var ama göğüs uçlarımda hassasiyet başladı etrafındada arada ağrı oluyo kasıklarımda da sanki regli olcakmışım gibi ağrı var aşırı derecede mide bulantım var karnım baya şişki gazım oluyo sürekli ki önceden hiç olmazdı bilmiyorum belkide psikolojiktir ve en çokta öle olmasındn korkuyorum artıkk bebiş olmasını çok istiyorummm ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH...İNŞALLAH Bende hamileyimdiirrrr
:):):):)