Hamileliğin adet gecikmesinden önce belli olma imkanı var mı?

morcivent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
67
-12
16
31
Hanımlar iyi akşamlar

Hamileliğin adet gecikmesinden önce belli olma imkanı var mı? Yani kan tahlilini adet gecikmesi öncesinde yaptırsam belli olur mu yanlış sonuç mu çıkar nolur bilgi verebilecek biri varsa yardım etsin

Beta degerine bakiyorlar ilk basta dusuk cikar yukseliyo mu diye tekrar bakarlar bikac gun sonra yukselirse var denilir yukselmezse yok. Yani beklemsk daha mantikli

Kan vererek ögrenebilirsin ama yapma bence exiyet oluyo..cunku 2 gunde bir kan verip degerin 2 kati artmasi gerek diye diye acabs tam 2 kat arttimi yok 1.bucuk kat artti napcam duzenli artiş olmassa daha cok kafayi yiyon...en iyisi sabirli ol ve bekle adetin gecsin.allah gonlune göre versin

Kan vererek ögrenebilirsin ama yapma bence exiyet oluyo..cunku 2 gunde bir kan verip degerin 2 kati artmasi gerek diye diye acabs tam 2 kat arttimi yok 1.bucuk kat artti napcam duzenli artiş olmassa daha cok kafayi yiyon...en iyisi sabirli ol ve bekle adetin gecsin.allah gonlune göre versin
Amin Allah razı olsun 😊

Gec dollenmeyse cikmayabilir. Benim ikinci gebeligim ve regl gunum 8 9 gun gecene kadar cikmadi

Hanımlar iyi akşamlar

Hamileliğin adet gecikmesinden önce belli olma imkanı var mı? Yani kan tahlilini adet gecikmesi öncesinde yaptırsam belli olur mu yanlış sonuç mu çıkar nolur bilgi verebilecek biri varsa yardım etsin

ben adetten önce hayalet çizgi görmüştüm. bı kaç gün onceydi. kan testi yaptırdım hamileliğim doğrulandı. olabilir yani :)

3 haftalık vajinal ultrasonda görünüyor
3 haftalık vajınal ultrasonda gebelik çıkmaz . Yani o görüntüyle doktorlar hamilelik hakkında bilgi veremez sadece rahım kalınlaşmasına bakılır .
En kesin sonuc Kanda çıkar .
Kanda da 2 günde bir artışa bakılır .
Artışın %60 civarında olması beklenir ...

M morcivent En erkende 5-4 gün önce verebilirsin ama geç döllenme riskine karşılık regl geçmesi beklenmesi daha uygun olur .

İki hamileliğimi de adetten 3-4 gün önce evde idrar testiyle öğrendim. Çıkabilir yani

O yüzden vajinal ulstason, ama devlette hiç nasıl bilmiyorum.
Demek istediğim muayene üzün sürüyor diye, direkt laboratuvar sonucu almak istenebilir.
3 haftalık vajınal ultrasonda gebelik çıkmaz . Yani o görüntüyle doktorlar hamilelik hakkında bilgi veremez sadece rahım kalınlaşmasına bakılır .
En kesin sonuc Kanda çıkar .
Kanda da 2 günde bir artışa bakılır .
Artışın %60 civarında olması beklenir ...

M morcivent En erkende 5-4 gün önce verebilirsin ama geç döllenme riskine karşılık regl geçmesi beklenmesi daha uygun olur .
şimdi nasıl söylesem,
Bana bunu söyleyen yıllarım hekimi.
Senin benim yaşımın 3 katı çocuk doğurttu
O yüzden ben ona güveniyorum.

Bence sen de lise diplomanı almadan, biyoloji öğrenmeden güvenme okuduğuna.

O yüzden vajinal ulstason, ama devlette hiç nasıl bilmiyorum.
Demek istediğim muayene üzün sürüyor diye, direkt laboratuvar sonucu almak istenebilir.

şimdi nasıl söylesem,
Bana bunu söyleyen yıllarım hekimi.
Senin benim yaşımın 3 katı çocuk doğurttu
O yüzden ben ona güveniyorum.

Bence sen de lise diplomanı almadan, biyoloji öğrenmeden güvenme okuduğuna.
Bende bu süreçten geçen biri olarak yorum yaptım.
İlk gebelikte reglden 5 gün önce yaptıgım testte silik çizgiyi görünce gittim doktora .
Ultrasonda bakıldı . Evet bir kalınlaşma var ama kanda bakılması takip açısından daha uygun denildi.
Yanı 2 günde bir vajınal bakılmasındansa kanda bakılıyor .
Usglerde ancak kese yi görünce heeeh hamılesin diyor doktorlar .
Kandaki o 10 -15-50 değerlerine bazıları gebe değilsin bile diyor kimyasal gebelik ihtimaline karşılık ..

Regl günümden 7 gün önce(Yumurtlama gününden 10-12 gün sonra) silik çift çizgi gördüm.2 gün sonra az daha belirgin çift çizgi gördüm.Ayni gün yani regl e 5 gün kala kan verdim değerim 83,5 çıktı.Sabirla bekledim 3 hafta keseyi gordum.2 hafta sonra da kalp atışını duydum.

Bende bu süreçten geçen biri olarak yorum yaptım.
İlk gebelikte reglden 5 gün önce yaptıgım testte silik çizgiyi görünce gittim doktora .
Ultrasonda bakıldı . Evet bir kalınlaşma var ama kanda bakılması takip açısından daha uygun denildi.
Yanı 2 günde bir vajınal bakılmasındansa kanda bakılıyor .
Usglerde ancak kese yi görünce heeeh hamılesin diyor doktorlar .
Kandaki o 10 -15-50 değerlerine bazıları gebe değilsin bile diyor kimyasal gebelik ihtimaline karşılık ..
Tamam tamam da o zaman
Sen keşfetmişsin gibi bu aleti
Kesin konuşma.

3 haftalık gebelik vajinal ultrasonda görünür.
Ben de benim sürecimi yazdım.

Zır cahillikle yazılan yorumlar yüzünden zaten ya durduk yere kanser oluyoruz, ya da hamile

Emin değilim, uzmanı değilim de
Yalanlıyorsun madem tezi, anti getir
Bilimsel verilerle kaynaklarla konuşalım.

Ki ne haddime???
Benim alanım jinekoloji değil

Senin lise eğitimin yarı? Eminim?

O yüzden körkütük iddia etmeyin

Tamam tamam da o zaman
Sen keşfetmişsin gibi bu aleti
Kesin konuşma.

3 haftalık gebelik vajinal ultrasonda görünür.
Ben de benim sürecimi yazdım.

Zır cahillikle yazılan yorumlar yüzünden zaten ya durduk yere kanser oluyoruz, ya da hamile

Emin değilim, uzmanı değilim de
Yalanlıyorsun madem tezi, anti getir
Bilimsel verilerle kaynaklarla konuşalım.

Ki ne haddime???
Benim alanım jinekoloji değil

Senin lise eğitimin yarı? Eminim?

O yüzden körkütük iddia etmeyin
Yok ilkokul mezunuyum :)
Tamam sen en birincisin

Back
X