Haftasını hatırlamıyorum da benim de olmuştu para büyüklüğünde gelmişti acile gittim kalp atışı iyi devam ederse gel dedi nokta nokta devam etti sabah kontrolüm vardı bebekte sıkıntı yok dedi ilaç va vermedi tahlil yaptı enfeksiyon çıktı idrar yolunda ilaç kullandım geçti şimdi 2 yaşında şükür :) korkma olur mu ilacın varsa iç ve dinlenKızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 7. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen
Teşekkürler canım benimde ilk kanama o kadardı ama yeni olan çok fazla sürdüHaftasını hatırlamıyorum da benim de olmuştu para büyüklüğünde gelmişti acile gittim kalp atışı iyi devam ederse gel dedi nokta nokta devam etti sabah kontrolüm vardı bebekte sıkıntı yok dedi ilaç va vermedi tahlil yaptı enfeksiyon çıktı idrar yolunda ilaç kullandım geçti şimdi 2 yaşında şükür :) korkma olur mu ilacın varsa iç ve dinlen
Yani ultrasonda bebek iyi çıkmış keseyle ilgili birşey de değil olsa söylerdi kan tahlili yaptı mıTeşekkürler canım benimde ilk kanama o kadardı ama yeni olan çok fazla sürdü
Canım ben varımKızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 8. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok zor bir psikoloji gerçekten sağlıcakla kucağına al. Bende ilkinde çok tedirgin olmuştum ama dünki beni mahvetti doktorda pazartesi çağırdı ama zaman geçmez olduCanım ben varımtanıyorsun zaten beni zaten. Tedavi ile gebe kaldım. 8. Hafta içinde sabahına kontrolüm de hiçbir şey yokken gece pıhtı attım. Akşam sancı oldu ayakta dik durmayacak kadar çok sancı oldu on onbeş dakika sonra geçti fitil yapıp uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım. Çamaşır temizdi oturdum klozete bir şey düştü fitil topak olup arada düşüyor o sandım peçete ile sildim kan eşimi uyandırdım yirmi dakika sonra tekrar baktım sadece peçete ye geliyor. Acile gittim bebekleri gördük ertesi gün doktoruma gittim. İki kese ortasında pıhtı atmışım. Toplam 12 saat sürdü kan leke hepsi kesildi çok şükür daha sonra da yaşanması
Şu an aktif kanama olduğu için nerden olduğu belli olmaz dedi. Kan tahlili istemedi ama hemen iğne yaptırdı. Bebek büyümüş öyle hemen kan ile düşmez parça gelmesi lazım dedi. Parça gelmedi çok şükür ama siyah pıhtı oluştu bir kezYani ultrasonda bebek iyi çıkmış keseyle ilgili birşey de değil olsa söylerdi kan tahlili yaptı mı
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallahŞu an aktif kanama olduğu için nerden olduğu belli olmaz dedi. Kan tahlili istemedi ama hemen iğne yaptırdı. Bebek büyümüş öyle hemen kan ile düşmez parça gelmesi lazım dedi. Parça gelmedi çok şükür ama siyah pıhtı oluştu bir kez
Benim gibi kanama yaşayan ne gördüm ne duydum 22. Haftana girdik bir sorun kalmadı. Bebeğin sağlıklı ise bir şekilde kalıyor seninle. 6. Haftada lekelenme yaşadım. Sonra 12. Haftamda sabah 5 gibi evde tektim. Bir sıcaklık hissettim ayağa kalktım sanki işiyorum kan fışkırıyor. Ped koydum gece boyutunda 10 dk ya bacaklarımdan aktı. Ailem araçla gelene kadar 30 dk geçti. Ne çok kan geldi ne çok. Ağrım falan yok ama öyle bir kanama. 2 gün sürdü. 20 gün kahverengi devam etti. 0.5 cm rahimde açılmam olmuştu 4 gün tuvalete bile kalkmadım ördek kullandım. Şimdi geldik 22. Haftaya doktorlar herşey normal diyor.Kızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 7. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen
Arkadaşım kusura bakmazsan sana birşey sorcam tecrübeli olarak.. benim kırmızı kanamam durdu ama tuvalete çıktığımdada garip garip şeyler geliyo koyu kan pıhtısı gibi böyle sümükümsü ama renk kahve şekilde. Sendede böyle şeyler oldumu vücut kalan bişeylerimi atıyo yoksa düşükmü acabaBenim gibi kanama yaşayan ne gördüm ne duydum 22. Haftana girdik bir sorun kalmadı. Bebeğin sağlıklı ise bir şekilde kalıyor seninle. 6. Haftada lekelenme yaşadım. Sonra 12. Haftamda sabah 5 gibi evde tektim. Bir sıcaklık hissettim ayağa kalktım sanki işiyorum kan fışkırıyor. Ped koydum gece boyutunda 10 dk ya bacaklarımdan aktı. Ailem araçla gelene kadar 30 dk geçti. Ne çok kan geldi ne çok. Ağrım falan yok ama öyle bir kanama. 2 gün sürdü. 20 gün kahverengi devam etti. 0.5 cm rahimde açılmam olmuştu 4 gün tuvalete bile kalkmadım ördek kullandım. Şimdi geldik 22. Haftaya doktorlar herşey normal diyor.
Aynen öyle oluyor kahve rengi hatta siyah bile olabiliyor sonlara doğru. Biriken kan kuruduğu için. Benim doktorum o kadar kanamaya bunları kanama sayma demişti bana ama benim 5. Günden 24. Güne kadar 19 gün eevam etti. Daha sonra kahverengi akıntı şeklinde devam edecek kahverengiden korkma rahimde birikrn kan oArkadaşım kusura bakmazsan sana birşey sorcam tecrübeli olarak.. benim kırmızı kanamam durdu ama tuvalete çıktığımdada garip garip şeyler geliyo koyu kan pıhtısı gibi böyle sümükümsü ama renk kahve şekilde. Sendede böyle şeyler oldumu vücut kalan bişeylerimi atıyo yoksa düşükmü acaba
Çok sağol canım beni zaten kahveli olması değilde pıhtı şeklinde gelmesi çok tedirgin etti lavaboya gitmeye çekinir oldum rabbim kimseye yaşatmasın zor gerçektenAynen öyle oluyor kahve rengi hatta siyah bile olabiliyor sonlara doğru. Biriken kan kuruduğu için. Benim doktorum o kadar kanamaya bunları kanama sayma demişti bana ama benim 5. Günden 24. Güne kadar 19 gün eevam etti. Daha sonra kahverengi akıntı şeklinde devam edecek kahverengiden korkma rahimde birikrn kan o
Bol su iç. Lavabodan çekinme. Bak ben ördek veriyorlar diye su içmedim kendi ailemden çekindim. Enfeksiyon kaptım sonra 6 tane iğne yedim asla lavabodan çekinme aksine biriken kan bitsin gitsin bir an önce. Günde 2.5 lt su tüket. Gerçekten o kanama sonrası enfeksiyon da büyük risk.Çok sağol canım beni zaten kahveli olması değilde pıhtı şeklinde gelmesi çok tedirgin etti lavaboya gitmeye çekinir oldum rabbim kimseye yaşatmasın zor gerçekten
Çok sağol canım beni çok rahatlattın inşallah benimkide senin gibi güzel sonuçlanırBol su iç. Lavabodan çekinme. Bak ben ördek veriyorlar diye su içmedim kendi ailemden çekindim. Enfeksiyon kaptım sonra 6 tane iğne yedim asla lavabodan çekinme aksine biriken kan bitsin gitsin bir an önce. Günde 2.5 lt su tüket. Gerçekten o kanama sonrası enfeksiyon da büyük risk.
Benim de 10+1 de bir koca gün yoğun kanamam olmuştu hastanede takipte kalmıştım.Progestan kullanıyordum devam ettim istirahat ettim bir sorun cikmadi şükür.plasenta aşağıdaymis ondan olmuş şimdi oğluşum 16 aylık çok şükür.Agri eşlik etmiyorsa bişey olmaz Allah'ın izniyle korkmaKızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 7. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen
Bu arada çok ayağa kalkma. Mümkün oldukça yat. Ayaklarını yukarıda tut. Bir minderle destekle otururken. Gece sola yan yatmaya çalış. Kabız olma ve olsan da asla ıkınma. Çok tatlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Tatlı vücuttaki kanı hızlandırdığı gibi enfeksiyonu da arttırır. Tekrar geçmiş olsun. Umarım hiçbir sorun kalmaz. Dediğim gibi benim kanamam durduysa bebek sağlıklı ise herkesin durur.Çok sağol canım beni çok rahatlattın inşallah benimkide senin gibi güzel sonuçlanır
Çok sağol canım yapıcam dedikleriniBu arada çok ayağa kalkma. Mümkün oldukça yat. Ayaklarını yukarıda tut. Bir minderle destekle otururken. Gece sola yan yatmaya çalış. Kabız olma ve olsan da asla ıkınma. Çok tatlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Tatlı vücuttaki kanı hızlandırdığı gibi enfeksiyonu da arttırır. Tekrar geçmiş olsun. Umarım hiçbir sorun kalmaz. Dediğim gibi benim kanamam durduysa bebek sağlıklı ise herkesin durur.