Fakat benim akıntım Yok denecek kadar az. Akıntı durumunuz nasıldı son 10 gün içinde?
İnsallah canim rabbim bekletmeden aratmadan versin insallahMaşallah allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin, isteyen herkese de versin
Benim de bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerimde 10-12 gün önceden hassasiyet oluşmaya başladı. Reglime tahmini 7 gün var ve hala çok ağrıyor. Sütyenime sığmamaya başladı. Normalde reglden 2 gün önce başlar geçerdi. Bi de iki gündür regl olacakmışım gibi hafif hafif sancı giriyor kasıklarıma. Umarım ben de sizin gibi hamilerimde
İnsallah canim ,gercekten hersey cok benzer..rabbim bekletmesin guzelSize çok benzer belirtilerle adetime bir hafta kala çook ince silik bir çizgiyle öğrendim,aynı kahverengi akıntılar aynı sarıya dönme olayını yaşıyorum aynı haşimdi adet oldum olacam kasık ağrısı ateş basması.ben de 3kez hcg tekrarladım.sat 23haziran cumaya randevu aldım inşallah herşey güzeldir
Tebrikler.Sağlıkla kollarınıza alırsınız inşallah.
Satlarimiz cok yakin canim... asilmisa ile birlkte ogrendik biz hamileliklerimiziSize çok benzer belirtilerle adetime bir hafta kala çook ince silik bir çizgiyle öğrendim,aynı kahverengi akıntılar aynı sarıya dönme olayını yaşıyorum aynı haşimdi adet oldum olacam kasık ağrısı ateş basması.ben de 3kez hcg tekrarladım.sat 23haziran cumaya randevu aldım inşallah herşey güzeldir
İnşallah canım 2kayıp sonucu pıhtılaşma sorunum oldugunu öğrendim inşallah bu sefer yavrumu kucağıma alabilirimSatlarimiz cok yakin canim... asilmisa ile birlkte ogrendik biz hamileliklerimizio sabirszlkla yaptgmz testleri arka arkaya attik birer gun arayla kan testi verip ogrendik insallah sen de guzel haberlerini yazarsin buraya.. sana da kismetimz bulasir insallah bu topikten
Insallah vakti bu defa gelmistir canm gelismelerden haberdar et biziİnşallah canım 2kayıp sonucu pıhtılaşma sorunum oldugunu öğrendim inşallah bu sefer yavrumu kucağıma alabilirim
Canim umitlenmeni istemem ama sanki hayalet birsey var gibi 2 gun sonra tekrarla istersen ve sen varsa daha iyi goruyorsundur resimden tam anlasilmiyor,insallah vardir canim
Canim umitlenmeni istemem ama sanki hayalet birsey var gibi 2 gun sonra tekrarla istersen ve sen varsa daha iyi goruyorsundur resimden tam anlasilmiyor,insallah vardir canim
Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallahİnşallah canım ..
Evet çıplak gözle daha net..
Bakalım Rabbim ol demiştir inşallah ..
Bu arada senin de gebeliğin hayırlı olsun ♡♡
Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?