• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileligimi cok erken anladim !!

Değilmi bende kendimi çok umutlandırıp bir yıkım yaşamak istemiyorum. Siz peki hamilemisiniz veya çocuğunuz varmı yoksa halen deniyormusunuz acaba . Eğer hamileysenizde ilacı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
Canm benm yas 27 kızım 10 yasında çok erken anne oldum ilk hamileliğimde yanı kızımda İnan hiç bişe hatırlamıyorum çok küçüktüm geçen sene de hamileymisim 2 aylık bilmiyordum dusuk oldu bn en son hapı eylul 20 de bırakmıştım 5 gün sonra adet oldum ama hamileliğin tüm belirtileri vardı adet olmadan önce iki defa test yaptM evde çıkmadı 3. De ikinci çizgi silik çıkmıştı Yarın kan testi vercem bakalım canmmm

Canm benm yas 27 kızım 10 yasında çok erken anne oldum ilk hamileliğimde yanı kızımda İnan hiç bişe hatırlamıyorum çok küçüktüm geçen sene de hamileymisim 2 aylık bilmiyordum dusuk oldu bn en son hapı eylul 20 de bırakmıştım 5 gün sonra adet oldum ama hamileliğin tüm belirtileri vardı adet olmadan önce iki defa test yaptM evde çıkmadı 3. De ikinci çizgi silik çıkmıştı Yarın kan testi vercem bakalım canmmm
Yani hamilelikte mümkün öylemi olabilir yani acaba bende bir test denesemmi :110:

:KK200:
Canm Bnm adetim 5 gün geçmişti yaptım bn testi gunun geçtiğinde yap ama lütfen Kendini odaklama
İnşallah korunmasız ilk denemem bu ay hüsran olursa daha bu kadar heveslenmem en azından haptanmış derim belirtilen bire bir hamilelikte yazıncs insan ister istemez hevesleniyor :110: umarım hissettiğim melektir :KK200:

İns canmmm
:KK200:
İnşallah korunmasız ilk denemem bu ay hüsran olursa daha bu kadar heveslenmem en azından haptanmış derim belirtilen bire bir hamilelikte yazıncs insan ister istemez hevesleniyor :110: umarım hissettiğim melektir :KK200:
ins Canm ins yine de içimde kalmasın dersen al bi test yap çok çok erken ama haber ver bana da

İns canmmm

ins Canm ins yine de içimde kalmasın dersen al bi test yap çok çok erken ama haber ver bana da
Bakalım bu ay çok umutluyum normal de yemek yiyen bi insan değilim son 1 haftadır gece karnımın açlığına uyanıyorum :halay: muhtemelen yoktur ama insan belirtileri okuyunca hevesleniyor :110: adetime 10 gün var yarın bi test yapıp bu hayalperestliği üstümden atmak istiyorum :KK43:

Bakalım bu ay çok umutluyum normal de yemek yiyen bi insan değilim son 1 haftadır gece karnımın açlığına uyanıyorum :halay: muhtemelen yoktur ama insan belirtileri okuyunca hevesleniyor :110: adetime 10 gün var yarın bi test yapıp bu hayalperestliği üstümden atmak istiyorum :KK43:
İns cnm istediğin olur

Satlarimiz cok yakin canim... asilmisa ile birlkte ogrendik biz hamileliklerimizi :anneadayı: o sabirszlkla yaptgmz testleri arka arkaya attik birer gun arayla kan testi verip ogrendik :KK200: insallah sen de guzel haberlerini yazarsin buraya.. sana da kismetimz bulasir insallah bu topikten :dua::dua:

Kızlar nasılsınız? Uzun zamandır siteye giremedim .Hamilelikleriniz nasıl gidiyor ? :KK52:

Merhaba arkadaslar,bundan bir sure once yumurtlamadan sonra yasadigim hamilelik belirtileri olarak bir konu acmistim,daha hamile oldugum kesinlesmemisti..

İnsan kendinde bir cok belirti ariyor ve bazilari gercekten hamile olmayipta hamile sandiriyor..

Ben 1 sene 2 aylik evliyim 3 aydirda bebek istiyorz,Allahim 3. Ay nasip etti,simdi size yasadigim ve col erken hissettigim belirtilerimi soyleyecegim belki birine yardimim dokunur..

İlk olarak yumurtlama gunumden emin oldugum gunu ve 1 gun bos gecip diger gunu degerlendirdik,aradan 3-4 gun gectikten hemen sonra koltuk altimdan baslayan bir gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor hic kesilmeden.bana herkes bu kadar erken belirti olmaz dedi ama ben kesinlikle bir fark olduguna emindim..beni en cok suphelendiren bu oldu cunku normalde adet gunumden sadece 2 gun once baslar adet oldugumda kesilirdi..aradan 1 hafta daha gecince sanki kasigimda bicak
Kesigi gibi bir sanci oldu 2 gun sadece aksamlari oldu bu sanci ve bir gece de inanilmaz bir gaz sancisi girdi karnima..

Deli gibi test yapmaya baslamistim bile coktan:)

12 gun onceden erken gebelik testlerinden yaptim hic birsey cikmamisti,ertesi gun baktigimda cok cok cok ince bir pembe cizgi gordum ama tabii ki aradan o kadar zaman gecince gecerliligi olmadigini biliyordum emin olamazdim..neredeyse her gun normal kaset testlere devam ettim,ilk gunler hic birsey yoktu zaten adet gunume daha en az 1 hafta vardi.((((.kahverengi lekelenmelerim oldu ve bugun ve ya yarin adet gunum,dun aksam adet olacakmisim gibi bir karin agrim oldu cok korktum ama lekelenmem bile gecmisti nornal akintiya döndü cok sukur..)))

Ama pes etmedim cunku bu ufak belirtiler benim aklimi kurcaliyordu..sonunda cok acik bir cizgi gordum,bu cizgi neredeyse hic yok denecek kadar azdi,obur gun tekrar ve tekrar en sonunda yakaladim pembe cizgiyi hala adet gunum gelmemisti..adetime 3 gun kala saglik ocagina gidip kan verdim..1 gun sonra da 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim:)
Benim de ayni oldu cok coook erken anladim su an 2 haftalik henuz ama doktor hesabiyla daha ilerde tabii.

Tuhaf hisler içindeyim. SAT 2kasımdı 5inde ilişkim oldu, bide bir hafta sonra olmuştu korunmasız olarak ,tıpatıp aynı belirtileri hissediyorum cnm senle .
Ayın 10undan beri kasık ağrım var ,bıçak saplanıyor gibi bi başladı oan dedim acaba gebemiyim. 2çocuğum var kız8buçuk oğlan 9buçuk yaşında, ikiz gibi büyüttüm onları ama 21yaşındaydım ilk bebeğimde ve arka arkaya olunca onları büyüttüm ama sanki unuttum o zamanları evlendikten 10ay sonra olmuştu gebelik. Hemde evlendiğimden beri çocuk derdine düşmüştüm ben, çok istiyordum .Heray hüsran tabi, çok kafaya taktığımdanmış meğerse 10.cu ay hiç takmadım olmazsa olmasın dediğim ay hamile kalmıştım.

Neyse buyğzden 3cu çocuk düşünüyoruz nezamandır, tabi deneme yok ama hani kazara olursa eyvallah modundaydık, geçen sene ekimde 6gün gecikmem olmuştu belirtilerden vardı ,test yaptım pozitifti ,ama ertesi gün sabah lekenlenme gibi kanamam başladı gittim kan verdim 92çıktı düşük değer dendi sat'a göre, bekle 2gün sonra bidaha yapalım dendi. Eve geldim hep yattım. Ertesi gün sabah kocaman parça düşürmüşüm .Dedim kesin düşük yaptım üzüldüm. Eşimde çok üzüldü hemen hastaneye gittik kan verdik 43e düşmüş.Ultrasonla bakıldı 5haftalıkmıştı ama kese görünmedi parçayıda görmüştü Dr düşük yapmışsın evet dedi :(

Uzatmadan konuya gelelim. Şimdi ben erken belirti yaşadığımı düşünüp adetime 11gün varken yani(bugün perşembeydi gece 12 yi geçti gerçi cuma oldu ama ben pazartesi kan vermiştim sağlık ocağına)meraktan bu kasık ağrısı göğüs ağrısı nedendir diye.sabahtanda evde test yapmıştım nagatifti ama saatler sonra baktığımda çoook ince bi şekilde ve çook silik sanki çift çizgi gördüm gibiydi .Neyse Çarşamba gittim sağlık ocağına Sonuç çıkmamış problem olmuş tahlilleri görüntüleyemedi Dr bidaha ver kan dedi bende çarşamba yani dün verdim. Bugün Sormaya gittim(enabızda göremedim sonıcı yine sinirlendim ama )gittim Dr da göremedi yine, labaratuvarı aradı ordan öğrendi,

pazartesi 0.2 çıkmış.Çarşamba 0.4

Ve bana dediki gecikmen devam ederse git ultrasonla baktır kadın doğuma ,böyle hastaların oldu çünkü kanda çıkmadı ama gecikme devam edince kese bile görünmüş vs. Bende dedimki adetime daha 8gün var :)) ben sadece kasık ağrım var diye şüpheden meraktan geldim dedim. İlk iki gebeliğimdede aynı belirtiler olmuştuda dedim...

Şimdi hala belirtilerim çoksık yaşıyorum hele sol kasık yokmu hiç rahat vermiyo bıçak gibi ince ince sızlatıyo sanki. Göğüslerime dokunamıyorum acıyo. Akıntım ayın 10undan beri devam ediyo ara ara. Bazen sarımsı bazen beyaz yada şeffaf off durum ne acaba stresten ölücem gecem gündüzüm hep düşüncelerle geçiyo nezamandır.

7gün kaldı adetime ,ama dayanamadım yarın yapayım diye test aldım heycanlıyım. Çıkmıycak belki ama üzülmiycem daha 7gün var sonuçta bat'a. Değerlerim 0.4 çıktı ya hiç böyle sonuç çıkmamıştı bende bu yaşıma kadar gebelik tahlilimde çıkmadığı zamanlar ne bilşyşm <1.20falan çıkardı referans aralığı 0-7arası gösterirdi .Ama bu sefer onada bakamıyorum sadece Dr labaratuar dan resim istedi onuda bana attı, aşağıda atıyorum bakın. Anlamadım hiç :((
1542927695572.jpg 1542927638917.jpg

Çıkmadı ,1saat oldum Yapalı hala bekliyorum acaba belirirmi diye:bicak::işsiz::KK70:
Geçen seneki düşüğümde yaptığım testte hemencecik belirmişti silikti falan ama idrar daha ilerlerken belirmişti. Zaten öyle olursa oluyor ,yoksa zaten nekadar beklersen bekle çıkmıyo :temizlik:
Neyse günümü bekliiyim ben en iyisi 7gün nasıl sabredicem bilmem tabi .Sabah kalkarken karnımın sol alt kısmı yine öldürdü beni bian geçmiycek sandım valla ama hafifledi nefes alabiliyorum :KK48:

Back