Ay bende aynı durumu yaşıyorum testler pozitif kan negatif Bida vercem tahlil adette olmadım hala test yine pozitif çıktı sizin gibiyim aynıKizlar hamile olup ilk kan testinde negatif sonuc alip daha sonra gebelik ogrenen var mi aranizda
Evet ya bende adetimin gecikmesinin ikinci gunu pembe kahve karisik bir iki damla bisey geldi gerisii yok kan verdim 1,30 cikti sacma sapan bari 000 ciksaydiAy bende aynı durumu yaşıyorum testler pozitif kan negatif Bida vercem tahlil adette olmadım hala test yine pozitif çıktı sizin gibiyim aynı
O nadir biz olur muyuz acaba kafam davul oldu gunlerdirBurada okudum nadır de olsa öyle olan varmış canım
O nadir biz olur muyuz acaba kafam davul oldu gunlerdir
tamam bekliyorum ya beni acilde kan verdigim doktor da umutlandirdi varda denmez yokta denmez dedi 1,30 degere ben beta hcg den hic anlamamAynen benimde valla ya bak bi kaç yorum atacağım sana
10 ve üzeri gebe kabul edilir ve iki güne bir takibi yapılır artış gözlemlenirtamam bekliyorum ya beni acilde kan verdigim doktor da umutlandirdi varda denmez yokta denmez dedi 1,30 degere ben beta hcg den hic anlamam
tamam bekliyorum ya beni acilde kan verdigim doktor da umutlandirdi varda denmez yokta denmez dedi 1,30 degere ben beta hcg den hic anlamam
Sen idrar testi yaptın mı bak benim ki bunlartamam bekliyorum ya beni acilde kan verdigim doktor da umutlandirdi varda denmez yokta denmez dedi 1,30 degere ben beta hcg den hic anlamam
Aynen eger adet olmazsam hatta direkt kadin doguma gidecegim nasipse kasiklarimda agri var ona da uzuluyodum ama kasiginda agri olan da varmis10 ve üzeri gebe kabul edilir ve iki güne bir takibi yapılır artış gözlemlenir
Sen pazartesiye bi tekrarla bende tekrarlayacağım
Kız valla neler var bende şok oldumBunlar neee inanilmaz ben kendime asla olmayacak diye telkin veriyordum şok oldum
Sanki benim testlerimi bana atmissin gibi o.kadar aynilar kiSen idrar testi yaptın mı bak benim ki bunlar
Ve negatif kandan sonra yaptığım da pozitif
Vallahi kas ağrın varsa bu üzülecek bir durum değil sevinecek bir durum başka ne gibi belirtilerin var idrar testi yaptın mı aynen git mutlaka yani benim bulunduğum yerden randevu alamıyorum da sen bulunduğun yerde doktor varsa git inşallah vardır iyi düşünüyorsun ben de işte kafaya Taktığım için bir sürü yorum okudum bu yorumları buldum bu yorumlar biraz böyle umut olduAynen eger adet olmazsam hatta direkt kadin doguma gidecegim nasipse kasiklarimda agri var ona da uzuluyodum ama kasiginda agri olan da varmis
Ben de olmadim henuz iste gogus agrisi var kasik agrisi birde cildiracak bir ben varimKız valla neler var bende şok oldum
Adet de olmadım belki de var Allah büyük pazartesi ikimizde bakalım
Ben de diyorum ki kendi kendime hadi bir marka yalancı pozitif çıkarttı bir sürü markayla denedim kandaki negatifden sonra tekrar denedim orada da pozitif çıktı Çubuk‘taBen de olmadim henuz iste gogus agrisi var kasik agrisi birde cildiracak bir ben varim
Kızlar ben de adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra tekrar erken gebelik yaptım negatif çıktı bugün de adetim 3 gün gecikti kaset test yaptım pozitif resimlerde ilk yaptigim adete 4 gün kala diğeri de bugunKız valla neler var bende şok oldum
Adet de olmadım belki de var Allah büyük pazartesi ikimizde bakalım
Kan ver canım en garantiKızlar ben de adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra tekrar erken gebelik yaptım negatif çıktı bugün de adetim 3 gün gecikti kaset test yaptım pozitif resimlerde ilk yaptigim adete 4 gün kala diğeri de bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?