Hamileligi gizlemeli mi?

Panik filan degilim sadece fikir almak istedim. Er ya da gec yasanacak olan bu. Bebegimi 12.haftada kaybettigim icin cinsiyet belli olana kdr soylememek en mantiklisi gibi geliyor su anda.

Boyle yureklendirici yorumlar duymaya cok ihtiyacim var teşekkür ederim . Annem kdr olmasa da ben de kaygili bir insanim. Ilk hamileligimde 3 farkli doktora gittim surekli ultrasona girdim. Belki de istemeden sakinan goze çöp batmasina sebep oldum. Bu kez her anlamda daha rahat olmaya calisacagim. O bu kirilir demeden once kendimi dusunmem gerek belki de.

Panik filan degilim sadece fikir almak istedim. Er ya da gec yasanacak olan bu. Bebegimi 12.haftada kaybettigim icin cinsiyet belli olana kdr soylememek en mantiklisi gibi geliyor su anda.
Ben de onu diyorum olmayan bir durum hakkında kendinizi nasıl davranacağım diye sıkmayın.
16 haftaya kadar söylememek zorlayabilir.
İkili testlerden sonra söyleyebilirsiniz

Bende belirli bir aya kadar saklanması taraftarıyım çünkü ilk aylarda düşük riski oluyor. arkadaşım hamileydi eşi herkese söylemiş kız öğrendikten sonraki hafta bebeğini malesef düşürdü. Kızı hayırlı olsun diye aramaya başlayanlara bir de düşük yaptığını açıklama durumu kalmıştı ve bu yüzden 10 gün tlf kimseye açmadı.

Bence annenizi kiricak bi sey yapmayin. Anneniz yengenizle kusse bile bildigu bsy vardir.

En azindan kalp atisini duyana kdr kimseyle paylasmamaya kararliyiz. Esimin tarafi uzakta sayilir ama bzmkilere belli etmemek cok zor. Ananem hastanede tedavi goruyor. Surekli git gel yapiyorum. Bir seyler tasinmasi gerekiyor. Zaten cok hassasim ilk kaybimdan oturu...bir adada yasasam ne guzel olurdu...

Ailenizle dip dibe iseniz cidden saklaması çok zor olacak, insan gizleyemiyor çünkü miden bulanıyo basın dönüyo bir anda halsizlik cöküyo üzerine filan, hele eşya taşıma olayına hiç girmeyin belim ağrıyor diyerek uzaklasın sağlıklı süreç geçirirsiniz insallah:)

Gerekirse annenize söyleyin ama yine de ağır şeyler tasimayin. Bende gebeliğin ilk birkaç zamanları saklanması taraftariyim. 3 kayıptan sonra gebeliklerimde hep 3 aylıkken bilgilendirdim herkesi. Ama siz içiçe yaşıyorsunuz. Yardımcı da olabilirler. Bide bilmeden sizi hirpalamis olmasınlar. Aman dikkat. Hayirli olsun inşallah sağlıkla doğar :))

Hayırlı olsun :)
Ben 6. Haftada söyledim kalp atışını duyunca

İlk üç ay kimseye söyleme en iyisi,çünkü nazarada geliniyor. Heleki artık bebeğin doğal olarak olması bile,normal doğum gibi elle sayılacak rakamlara düşmüş durumdayken.
Annenizden de 3 ay saklayın en azından öğrendi,hazırlık telaşıydı oydu buydu çabuk geçer zaman.
İnsan böyle bir güzel haberi tümm dünya duysun istiyor ancak cidden ben kem gözlerden çokkkk korkuyorum artık.

Çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben de 8 haftalık kaybettim bebeğimi, bu hamileliğimde 3 aya kadar sakladım, ama o mide bulantıları arasında öyle zordu ki. Onlarda yemek yiyordum, oradan çıkışta kapı önünde kusuyordum. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz de çektiklerimize değer

Bende kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim daha 2 aylıktı. Bnde tekrar hamilelik düşünüyorum ama 3 ayı geçmeden kimseye söylemeyeceğim. Benim annemde çok üzüldü. Zaten söyledimde 3 aya kadar kimseye söylemeyeceğimi.

Ben hamile kalsam uc ay felan kimseye soylemem.Olaki bir sey olsa herkese laf anlatmak istemem.Tabi dilimi tutabilirsem.

Bn de soyledim soylemicem size diye ama soylemezsem de alınacaklar biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…