sizde bizim gibi hayırlısı cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSon 3 aydır artık biz kendimizi hazır hissediyoruz fakat Rabbim ne zaman nasip eder bilinmez
aynen ben valla bende anca ikna ettim şimdi bebişin gelmesini beklemek daha da zor geliyor 3 aydır deniyoruz henüz olmadı umarım bu ay sevgililer günü eşimin doğum günü bize süpriz yapar da gelir gerçi 14 şubatta tutsa bile belli olamıycak ama olsun uğurlu gelsin yeter =)[/Q
Ben de çok istiyorum işallah rabbim hepimize bu güzel duyguyu nasip eder.
Amin canım aminamin =) ben zaten çok istiyorum eşimde artık karnımı sevip bebişimizin yatağı falan diye konuşuyo iyice heyecan yapıyorum. Allah'ım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin =)
Ben emin olamadm kızlar yaa off kan sonucum da 133 çıktı doktor nöbetçi doktordur galiba oda emin olamadı olabilir de olmayabilir de dedi sonucu 133 çıkan var mı yada bilgisi olan
İnşallh öyledir canım yaaben de hamile kaldığımda 183 çıkmıştı. hamileliğin yeni olduğu için test çubuğunda çıkmaz. büyük ihtimalle hamilesin.
Ben emin olamadm kızlar yaa off kan sonucum da 133 çıktı doktor nöbetçi doktordur galiba oda emin olamadı olabilir de olmayabilir de dedi sonucu 133 çıkan var mı yada bilgisi olan
inşallh öyledir canım yaa perşembe gününe kadar beklicem ve tekrar kan testi yapıcam kesin bi sonuç almış olurum şu an 3 günüm geçti canım göğüslerim ağrıyor kasıklarımda çok fena sancı var. Böyle yani rabbim bütün isteyenleré hayırlısını nasip etsin inşallahcanım bugun mu yaptın kı bu testı ? silik de olsa cift cızgi var, ıkı gun sonra falan yenıden yap istersen, daha da koyulasıcaktır, ama büyük ihtimalle hamilesin bence
Böyle canım belirli ama ilk çizgiden biraz daha silik gibi yani ilk çizgi gibi net değilBizde bu ay başladık hayırlısıyla çok bekletmeden gelir umarım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli
Aaa 2. çizgi belli belirsiz mi ben mi yanlış görüyorum*
İnşallh canım rabbim bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah hep böyle dua ettim benBizde bu ay başladık hayırlısıyla çok bekletmeden gelir umarım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli
Aaa 2. çizgi belli belirsiz mi ben mi yanlış görüyorum*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?