Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

amin =) ben zaten çok istiyorum eşimde artık karnımı sevip bebişimizin yatağı falan diye konuşuyo iyice heyecan yapıyorum. Allah'ım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin =)

Kızlar meraba . Benimde 7gunum filan var ınsallah hamileyimdir. Cok cok istiyorum ama rabbim hayırlisını versin

amin =) ben zaten çok istiyorum eşimde artık karnımı sevip bebişimizin yatağı falan diye konuşuyo iyice heyecan yapıyorum. Allah'ım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin =)
Amin canım amin

oyyyyyy yumurtlama gününde çalıştık tutturduk gününü ama kasıklarım ağrıyor kahve akıntı başladı adet olcam bu ayda olmadı ya (((((((

su yumurtlama dönemlerimde 2 aydır misafir vardı öğünler maalesef bsy olmadısuan 2 aydir adet duzensizlugim icin su renkli ilaçlar varya ismi aklima gelmiyor mavi beyaz kırmızı. Kırmızı da hastalanuyorum normalde. gecen ay ikinci kırmızı içtiğimde hemen hastalanmistim ama suan halen hastalanmadim ümitlenmekte istemiyorum belietiler varmi bilmiyorum psikolojik tir diyorum ne zormuş yarabbim ne olur yardim et kim istiyor sa hayırlısı ni ver...

Ben emin olamadm kızlar yaa off kan sonucum da 133 çıktı doktor nöbetçi doktordur galiba oda emin olamadı olabilir de olmayabilir de dedi sonucu 133 çıkan var mı yada bilgisi olan

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-06-11-48-33.png
    548,3 KB · Görüntüleme: 93
Ben emin olamadm kızlar yaa off kan sonucum da 133 çıktı doktor nöbetçi doktordur galiba oda emin olamadı olabilir de olmayabilir de dedi sonucu 133 çıkan var mı yada bilgisi olan

ben de hamile kaldığımda 183 çıkmıştı. hamileliğin yeni olduğu için test çubuğunda çıkmaz. büyük ihtimalle hamilesin.

canım bugun mu yaptın kı bu testı ? silik de olsa cift cızgi var, ıkı gun sonra falan yenıden yap istersen, daha da koyulasıcaktır, ama büyük ihtimalle hamilesin bence

canım bugun mu yaptın kı bu testı ? silik de olsa cift cızgi var, ıkı gun sonra falan yenıden yap istersen, daha da koyulasıcaktır, ama büyük ihtimalle hamilesin bence
inşallh öyledir canım yaa perşembe gününe kadar beklicem ve tekrar kan testi yapıcam kesin bi sonuç almış olurum şu an 3 günüm geçti canım göğüslerim ağrıyor kasıklarımda çok fena sancı var. Böyle yani rabbim bütün isteyenleré hayırlısını nasip etsin inşallah

Arkadaslar bugun bise okudum adet az olan yada olmayanlar icin.. çörek otu.bal.papatya. yenir veys icilirse duzenli olurmus

Slm kızlar bizde çooooook istiyoruz 2.5 senedir evliyiz hiç korunmadik ama nasip ben buay soğan kürü bide meryem süresine başladım inşallah rabbim hayırlısıyla bana ve isteyen herkese nasip eder aminnn

Bizde bu ay başladık hayırlısıyla çok bekletmeden gelir umarım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli

Aaa 2. çizgi belli belirsiz mi ben mi yanlış görüyorum*

Bizde bu ay başladık hayırlısıyla çok bekletmeden gelir umarım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli

Böyle canım belirli ama ilk çizgiden biraz daha silik gibi yani ilk çizgi gibi net değil

Eklentiler

• DSC_0007.JPG
    132,1 KB · Görüntüleme: 114

İnşallh canım rabbim bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah hep böyle dua ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…