Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Cnm 3yıldır istiyorduk zamanı varmış demekki ..her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umutlanıyodum :)ondan yapmadım test adet olmayı bekliyordum ,sabrettim :)heveslenmiyim diye ,korkumdan test yapamıyorum tabi ..ama Rabbim nasip etti işte
Cnm rahat olmak lazım ,kafan rahat olucak bu bir ,ikincisi geçen ay soğan kürü yapmıştım oda vesile olmuş olabilir ..en önemlisi dua ettim manevi anlamda hiç olmadığım kadar kendime çeki düzen verdim şu iki ayda ..

Canim Allah bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah .
Cnm inş Rabbim hepimize sağlılklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimizin evlatlarını amalı babalı büyütsün ,âmin. ,Rabbim sanada en hayırlı zamanda inş tez elden nasip etsin

Kızlar buraya nekadar umutsuz olduğumu yazmıştım :)20gün geçince artık dayanamayız test yaptım ,+çıktı ,doktora gittik keseyi gördü 5haftalık mış :)Rabbim buyuk
Canm senin adına çok sewindim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hm dahs erken cnm sabret ben 4 aydir deniyorum olmuyor dogum kontrol hapimi kullandin korunurken

Merhaba Kızlar
Bende 1,5 yıllık evliyim ve artık 3 aydır bebek istiyoruz ama daha denemelerimiz sonuç vermiyor.Ben özellikle çok çok istiyorum allahın izniyle bebeğimizi kucağıma almak istiyorum.Dün bir jinekolağa gittim.Alttan muayene oldum birşey olmadığını benim rahmimin geride ve biraz yan olduğunu söyledi biraz geç hamile kalabilirsin dedi.Ne demek olduğunu bilen varmı.Ve 3 aydır bebek istemeye başladığımzdan beri ilişkiden sonra kasık ağrılarım oluyor.
Bunların ne olduğunu biliyormusunuz.Lütfen yardımcı olurmusunuz .

Bende de aynı problem var Dr öyle bir bilgi vermedi sadece adetlerin sancılı gecer kasık agrısı bel ve bacak agrısı çekersin başka hiç bir etkisi yok dedi Sıkma canını bence

Bende de aynı problem var Dr öyle bir bilgi vermedi sadece adetlerin sancılı gecer kasık agrısı bel ve bacak agrısı çekersin başka hiç bir etkisi yok dedi Sıkma canını bence
Tesekkur ederım sifetus dr çok önemli ya ne dedikleri belli olmuyor.Peki siz ne kadardır bebek istiyorsunuz.

Tesekkur ederım sifetus dr çok önemli ya ne dedikleri belli olmuyor.Peki siz ne kadardır bebek istiyorsunuz.
Canm dediğin gibi doktor çok önemli ben yanlış doktorlara denk geldim 3 defa ayrı ayrı zamanda toplamda bir yılımı verdim

Evet bulandiriyo ama kahve rengi kabuklu olandan yap yemek ten 15 dk once ic 6 ay kadar hem cocuk olmayi kolaylastiriyor hemde adeti duzene sokar bende icememistim ama simdi yavas yavas alisiyorum

Rabbim inşallah canı gönülden isteyen bütün arkadaşlarıma ve bana nasip eder inşallah .Saglıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah kucaklarımız boş kalmasın.Hamile olan arkadaşlarım sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin Allahım ,bizlerede o günleri göstersin inşallah

aynen ben valla bende anca ikna ettim şimdi bebişin gelmesini beklemek daha da zor geliyor 3 aydır deniyoruz henüz olmadı umarım bu ay sevgililer günü eşimin doğum günü bize süpriz yapar da gelir gerçi 14 şubatta tutsa bile belli olamıycak ama olsun uğurlu gelsin yeter =)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 4 yıllık evliyim ilk iki sene biz istemedik şimdi istiyoruz ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…