- 25 Ocak 2015
- 80
- 45
- 23
- 30
NeAynen cnm ben artik hayirlisi diorum 3 aydir doktora gidiorum heveslenip enfeksiyon cikiyor
Ben 5 yıllık evliyim canım.Ins pardon ama siz kaç yıl ve ya aylık ewlisiniz??
Malesef yok. 3 kere aşılama yaptirdim olmadı.Hiç mi çocuğunuz yok
Sakın üzülme umudunu kaybetme . Ben de çok üzülüyorum ama herseyin bir zamanı var. Inşallah bir gün anne olcazmerhaba kızlar benimde heveslerim dün gelen adetle kursağımda kaldı malesef2 buçuk yıllık evliyiz 3. ayımız da da olmadı daha yeni biliyorum ama moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum sanırım çok umutlanmıştım bu sefer.. eşim sperm testi yaptırdı bi sorunu yok.. ben 3 ay önce genel bi muayene olmuştum bi sorun yok .. ovulasyon testlerine göre ilişkiye girmeme rağmen olmadı.. soğan kürüde yapmıştım üstelik yarın tekrar gidicem dr a yumurta takibi yapmasını istiycem.. inşallah artık daha fazla beklemem yaşım oldu 29 off çok istiyorum çok..
Kızlar buraya nekadar umutsuz olduğumu yazmıştım :)20gün geçince artık dayanamayız test yaptım ,+çıktı ,doktora gittik keseyi gördü 5haftalık mış :)Rabbim buyukBende hüsrana okadar alıştımki test yapmak içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum(14gün geciktim ,6aydır düzenli adet oluyordum ,galiba yine kist oldu ..kist ağrısını bilenler bilir öyle bir ağrım var ,
Canim Allah bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah .Kızlar buraya nekadar umutsuz olduğumu yazmıştım :)20gün geçince artık dayanamayız test yaptım ,+çıktı ,doktora gittik keseyi gördü 5haftalık mış :)Rabbim buyuk
tebrikler canım :) yanlız 20 gün nasıl sabrettin onun için ayrıca tebrikler :) ben bata 4 gün kala başlıyorum test yapmaya adet olana kadar negatif görsemde inanmıyorum .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.. bu arada ne kadardır deniyordunuz canım kaçıncı ayda oldu birde özel bişey yaptınmı tedavi falan????Kızlar buraya nekadar umutsuz olduğumu yazmıştım :)20gün geçince artık dayanamayız test yaptım ,+çıktı ,doktora gittik keseyi gördü 5haftalık mış :)Rabbim buyuk
inşallah benimde olur canım ben 2,5 yıllık evliyim ama 3 aydır deniyoruz bebek için inşallah bi 2,5 sene daha beklemDebra cnm benm kuzenimde ayni sizin gibiydi oda 2.5 senelik evli herseyi tsm oldu halde olmamisri simdi hamile sende umudunu kaybetme cnm olur ins bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?