Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Aynen tatlm bizde tam 5 aydir deniyoruz ama olmadi :KK43:

Çok yoruldum artık ben ya her ay umut her ay hüsran kayınvalidem hiç sormazdı artık tatlı tatlı soruyor bir de onun stresi bindi üstüme 2 buçuk senelik evliyim haliyle insanlar bekliyor of Allah ım se yardım et isteyen herkese nasip etsin Rabbim :(

Çok yoruldum artık ben ya her ay umut her ay hüsran kayınvalidem hiç sormazdı artık tatlı tatlı soruyor bir de onun stresi bindi üstüme 2 buçuk senelik evliyim haliyle insanlar bekliyor of Allah ım se yardım et isteyen herkese nasip etsin Rabbim :KK43:
Aminn canim insallah

herşeyin hayırlısı ins Rabbim gonlumuze göre versin. ..en kisa zamanda o duyguyu tadalim ins...:)

Herkese Merhaba... Ben de 2 yildir evliyim, hic korunmamamiza ragmen maalesef hamile kalamadim :( 2 aydir tedaviye basladik. Klomen kullandim ve gecen ay ilk catlatma ignemi vurdum fakat tutmadi... Doktor bunun 6 aylık bir tedavi sureci oldugunu soyluyor... Insaallah Allahim bana da bebek nasip eder hayirlisiyla.

1,5 yıllık evliyim geçen ay ilk denememizdi kısmet olmadı eşimi ikna etmem zaten 6 ay sürmüştü sonunda oda istedi ama inşallah bide bebeğim bekletmez beni çok istiyorum :cry: daha yolun başındayız ikinci deneme olucak bu ay ama korkuyorum olmaz diye rabbim bilir ama stres yapıyo insan :oops:

Ben de sogan kuru uyguluyorum fakat iki gunde bir icebiliyorum yine de faydasi olur muki, ben 40gunde bi regl oluyorum ,bu durum hamileliğe engel olurmu ki

Ben de sogan kuru uyguluyorum fakat iki gunde bir icebiliyorum yine de faydasi olur muki, ben 40gunde bi regl oluyorum ,bu durum hamileliğe engel olurmu ki
Canim sogan kurunu hergun utgula sabah aksam 15 gun adetini yoluna sokar Allah izin verirse ben faydasini gordugume inaniyorum akintiyla belli oluyor zaten pislik akip gidiyo allahin izniyle

Slm bayanlar ben yeniyim sayfanizda.3 yillik evliyim ve 2 yildir bebis icin ugrasiyoruz.bi suru ilac kullandim bi cevap alamadim bu hafta gobekten ignelere basliycaz bakalim ne sonuc vericek.artik cok yoruldum ve yiprandim o kadar cok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese versin insallah.bu arada bende hayit tohumu kuru yapiyorum son bir aydir sogan ve incir kuru nasil oluyo onlarda mi kaynatilip iciliyo

Back