Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de geldim pembebaslıklı :) Allah ım sesimizi duy bizede meleklerimizi gönder noluuuurHadi insallah tatlim hayirlisi![]()
Bende sogan kuru b yaptm ama regl olmadm bugün test yaptm negatifInsallaaaaahhhh sogankuru yaptim progestan verdiydi doktor hormonel bozukluk cikti o bitti kur bitti regl oldummm incir kurune baslicam akabindee
Ayy insallah 2015 te bebisimiz kucagimizda olur :))Inşallah 2015 bızlerin yılı olur
Aynen tatlm bizde tam 5 aydir deniyoruz ama olmadiKızlar merhaba bende bebeğim olsun istiyorumpko var 5 ay dır deniyoruz olmuyor off off
Aynen tatlm bizde tam 5 aydir deniyoruz ama olmadi![]()
Aminn canim insallahÇok yoruldum artık ben ya her ay umut her ay hüsran kayınvalidem hiç sormazdı artık tatlı tatlı soruyor bir de onun stresi bindi üstüme 2 buçuk senelik evliyim haliyle insanlar bekliyor of Allah ım se yardım et isteyen herkese nasip etsin Rabbim![]()
bügünden itibarende incir ürüne başlıyorum ikinci denememizdi bizim 4 aylık evliyiz daha inanıyorum olacakkkkkkkkkkkkk pozitif düşün ki olsunBende sogan kuru b yaptm ama regl olmadm bugün test yaptm negatif![]()
Hadi hayırlısı tatlım inşallah :))bügünden itibarende incir ürüne başlıyorum ikinci denememizdi bizim 4 aylık evliyiz daha inanıyorum olacakkkkkkkkkkkkk pozitif düşün ki olsun
Canim sogan kurunu hergun utgula sabah aksam 15 gun adetini yoluna sokar Allah izin verirse ben faydasini gordugume inaniyorum akintiyla belli oluyor zaten pislik akip gidiyo allahin izniyleBen de sogan kuru uyguluyorum fakat iki gunde bir icebiliyorum yine de faydasi olur muki, ben 40gunde bi regl oluyorum ,bu durum hamileliğe engel olurmu ki