gelir inşallah siz denemeye devam edin mutlaka zamanını bekliyordurbende 34 beta ile 28. günde öğrenmiştim 2. denemeydi
maalesef düşük oldu martta , hala gelen giden yok
gelir inşallah siz denemeye devam edin mutlaka zamanını bekliyordur obende 34 beta ile 28. günde öğrenmiştim 2. denemeydi
maalesef düşük oldu martta , hala gelen giden yok
zaten bir süre iyileşmem için ara vermem gerekiyordu bu denediğimiz 3. ay olacak nasip bakalımgelir inşallah siz denemeye devam edin mutlaka zamanını bekliyordur o
Degere göre mi erken Cok yenı deniyor? Bılmedıgım ıcın soruyorumKızlar merhaba hamileliğimi adetimin 27. Günü test yaparak belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim. Kan testim 31 çıkmıştı . Doktor var da diyemem yokta demişti . Şimdi o ince çizgi 2 yaşında afacan bir oğlan olduşimdi 2. Bebeği istiyorum . İlki ilk denediğim ay olmuştu çok şükürrrr. Bu da ilk denediğim ay olacak. Bebeğim olmasına rağmen içimde değişik duygular var. Yine ilk aydan olur mu diye Rabbim isteyen dileyen bakabilecek herkese nasip etsin amin bu arada bu sefer dayanabilirsem adetimin geçmesini bekleyeceğim son adet tarihim 21 ağustostu 28-32 günde bir adet olurum inşallah dayanabilirim
zaten bir süre iyileşmem için ara vermem gerekiyordu bu denediğimiz 3. ay olacak nasip bakalım
Degere göre mi erken Cok yenı deniyor? Bılmedıgım ıcın soruyorum
Yakın Arkadasımın degeri 320 filandı
Doktor Cok yeni, belki ıkı haftalık dedi. Vajınal ultrasonla baktı
Keseyi goremıyorum belkı kimyasal bile. Deger Cok dusuk cunku fılan yapmıstı kıza.
Acilde baktırmıstık
Aklıma Sımdı delı sorular geldı
İkı haftalık 300 lerde oluyorsa
Sizin degerınız dunkü hamilelik mi oluyor
Komık yanidoktorun dedıgıne gore gidersem
Acıklama ıstıyorum
Degere göre mi erken Cok yenı deniyor? Bılmedıgım ıcın soruyorum
Keseyi goremıyorum belkı kimyasal bile. Deger Cok dusuk cunku fılan yapmıstı kıza.
Acilde baktırmıstık
Acıklama ıstıyorum
Kızımda beta hcg 8 ile öğrendim. Bu gebeliğimde adetim bir gün gecikince 173 çıktı.
5 gün önceKızınızı adetten kaç gün önce öğrenmiştiniz
5 gün önce
Kızımda beta hcg 8 ile öğrendim. Bu gebeliğimde adetim bir gün gecikince 173 çıktı.
Bu değerler belli bir aralıkta oluyor aslında. Düzenli artıyor mu ona bakmak gerekiyor. En doğrusu son adet tarihini göre 7.hafta gibi gidip kese oluşmuş mu, kalp atışı var mı diye muayene olmak. Kese oluşunca bile boş gebelik ihtimalini göz önünde bulunduruyor doktorlar.Degere göre mi erken Cok yenı deniyor? Bılmedıgım ıcın soruyorum
Acilde baktırmıstık
Acıklama ıstıyorum
ilişkinin ya da yumurtlamanın kaçıncı günüydü acaba benim de bugün 10. Gün de sürekli aklıma gidip kan versem mi diye geliyor bu ay bi heyecan var nedense.
O kadar hatırlayamıyorumilişkinin ya da yumurtlamanın kaçıncı günüydü acaba benim de bugün 10. Gün de sürekli aklıma gidip kan versem mi diye geliyor bu ay bi heyecan var nedense.
İki üç sefer kan verip artışı kontrol edip 7.haftaya kadar bekledim muayene olmak için. İlk bebeğimdi, çok istekliydim. Her gün gebelik testi yapıyordumÇok erkten öğrenmişsiniz sizde . Oda iyi olmuyor kan ver takip et falan
Benım gebelikte ben regl oluyordumO kadar hatırlayamıyorum
Adet tarihinize bir iki gün kalana kadar sabretmeye çalışın. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun.