Esim onu hallederiz sorun etme diyor rapor konusunu cunku beni yalniz birakamaz biliyorum. Ama ben hazir miyim ondan emin degilim. Hazir oldugunu nasil anlar ki insan.Merhaba
öncelikle allah sizede nasip eder inşallah
doğumdan sonra ücretsiz izin alabiliyorsunuz
hamileykende zaten drler rapor veriyor
O zaman 2. sorunuzu kendiniz yanıtladınız. Eşiniz alacakmış işte raporu.Esim onu hallederiz sorun etme diyor rapor konusunu cunku beni yalniz birakamaz biliyorum. Ama ben hazir miyim ondan emin degilim. Hazir oldugunu nasil anlar ki insan.
O zaman neden hamile gorunce duygulaniyorum. Gecen tv de birisi esine bebek haberi veriyordu. Oturdum agladim resmen. Hazir degilsem bu duygusallik neden diyorum ama anlam veremiyorum.O zaman 2. sorunuzu kendiniz yanıtladınız. Eşiniz alacakmış işte raporu.
Hazır olsaydınız anlardınız. Check-list’i yok bu işin.
Hemem deneyince olacak mi bilmiyorum. Bir de sure doldugunda hamile olmam tayinimi kolaylastiriyor. Maalesef universitede durum cok zor.zorunlu hizmrtin dolmasina bi kac ay kalmis zaten. neden beklemiyorsunuz o halde?
sure dolar dolmaz tayin istemk zorunda misnz? yani sure dolana kdr bekle hamile kalinca iste tayinini?Hemem deneyince olacak mi bilmiyorum. Bir de sure doldugunda hamile olmam tayinimi kolaylastiriyor. Maalesef universitede durum cok zor.
herkes aynı şey, düşünmüştür bence acaba hazırmıyım bebeğime bakabilirmiyim iyi bir anne olacakmıyım diye :))Esim onu hallederiz sorun etme diyor rapor konusunu cunku beni yalniz birakamaz biliyorum. Ama ben hazir miyim ondan emin degilim. Hazir oldugunu nasil anlar ki insan.
Allah aşkına gereksiz ve usulsüz şekilde yapacağınız şu şeyleri boyle açık açık yazmayın bari ya. Ne demek sen onu düşünme hallederiz. Heyet raporu çalışmaya engel teşkil eden durumda verilir. Doğru olan etik olan olması gereken budur. Burda dayanmaya gücüm kalmadi, esim de asla müsaade etmez gibi şeylere rapor alınmaz. Madem öyle işgal etmeyin devletin kurumlarını sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insan var.Esim onu hallederiz sorun etme diyor rapor konusunu cunku beni yalniz birakamaz biliyorum. Ama ben hazir miyim ondan emin degilim. Hazir oldugunu nasil anlar ki insan.
Walla ben de gelin görünce duygulanıyorum ama evliyim zaten:) Tek kıstas değil.O zaman neden hamile gorunce duygulaniyorum. Gecen tv de birisi esine bebek haberi veriyordu. Oturdum agladim resmen. Hazir degilsem bu duygusallik neden diyorum ama anlam veremiyorum.
gizem hatipoğlu diyosanız ona ben de ağlar gibi oldum. duygulandım bayağı görümcesinin ve kayınvalidesinin tepkisini görünce. ama evli miyim hayır. duygulanmayla pek alakası yok bence hazır hissetmeninO zaman neden hamile gorunce duygulaniyorum. Gecen tv de birisi esine bebek haberi veriyordu. Oturdum agladim resmen. Hazir degilsem bu duygusallik neden diyorum ama anlam veremiyorum.
Yok onu gormedim. Dizide gormustum.gizem hatipoğlu diyosanız ona ben de ağlar gibi oldum. duygulandım bayağı görümcesinin ve kayınvalidesinin tepkisini görünce. ama evli miyim hayır. duygulanmayla alakası yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?