Ahmet hoca sürekli karşıma çıkıyor hatta kendisiyle Instagram üzerinden iletişime geçtim. Ben İstanbul’da yaşıyorum çalıştığım için yanına gitme bir durumum yok. Bana bir iletişim numarası verdi 3 aylık tedavi göndersinler dedi aramaya çekindim açıkçasıÖncelikle adet olana kadar maydonoz ve soganı pişirip günde 1 defa iç dedi. Yine adet olana kadar aslan otu ve civanperçemi önerdi. Ayrıca havuç suyu, incir suyu ve hayit tohumu suyu önerdi. İlaç olarak hayitin bir formu olan agnucaston verdi. 2 tane de takviye toz ilaç verdi hani bu diğer doktorların verdiği tarzda. İçinde q10 enzim, selenyum vs gibi şeyler var. Pekmez gibi bir karışım verdi ve eşime de o takviye toz ilaçtan verdi. Toplamda içtiklerim günlük 10 u buluyordur yani :) ahmet hoca 2 ay boyunca bu doğal tedaviyi denemek istediğini sonrasında duruma bakacagını söyledi. Adam herşeyi bir anda yüklüyor. Bu kadar hamile kalan hastasının olması bundan sanırım… bu arada eşimin testini de yorumladı. Sayısı çok iyi değilmiş ve morfoloji bozuklugu varmış.. buna da çok üzüldüm çünkü eşimin doktoru sıkıntı olmadıgını söylemişti. Eşim de 2 ay bu ilacı kullanacak sonra tekrar test verecek bakalım işe yarayacak mı.. sizleri duruma göre güncelleyeceğim Ahmet hoca hakkında ya da yaşadıklarım hakkında sorularınız olursa burdayım her türlü yardımcı olurum :)
Merhaba, ya bir eczacı gibi biriylr anlaşmışlar anladıgım. Eczacı mı tam emin değilim ama kendine dükkan açmış. Ahmet hoca yönlendiriyor gidiyor ya da arıyorsunuz ilaçları satıyor size . 5 bin tl civarı tuttu bizimki. Ama güvenilir alım yapabilirsiniz. Size hangi ilaçları verdi?Ahmet hoca sürekli karşıma çıkıyor hatta kendisiyle Instagram üzerinden iletişime geçtim. Ben İstanbul’da yaşıyorum çalıştığım için yanına gitme bir durumum yok. Bana bir iletişim numarası verdi 3 aylık tedavi göndersinler dedi aramaya çekindim açıkçası
Çok teşekkürlerMerhabalar roman olur gibi okudum yazdıklarınızı çok geçmiş olsun
Çekincen de şu yönde ben de 11 aydır korunmuyorum 2,5 yıldır evliyim. 4-5 ay önce kadın doğuma gittiğim de prolaktinim 28 lerdeydi. Dostinexle düşürdük ertesi ay yumurta takibine başladım çatlatma iğnesiyle birlikte ama gebelik oluşmadı. 2. Ay gonalf ve çatlatma iğnesi denedik yine olmadı. Bende bıraktım aşılama önermişti ama eşimde de bende de bir sorun olmadığı için biraz daha bekleme kararı aldık. Ardından belki duymuşsunuzdur. MFK dan 3 aylık eş paketi aldık eş paketimiz dün bitti şu an 3 ay bekleme sürecine girdik. Ama çok umudum yok bende geçen hafta Ahmet hocaya yazdım ama Mfk kullandığımı bilmiyordu acaba verdireceği doğal tedavi etkiler mi düşündüm. Reglime de 1 gün var olmazsa önümüzdeki ay bende verdiği numarayı alıp doğal tedavisini denemek istiyorum.Öncelikle adet olana kadar maydonoz ve soganı pişirip günde 1 defa iç dedi. Yine adet olana kadar aslan otu ve civanperçemi önerdi. Ayrıca havuç suyu, incir suyu ve hayit tohumu suyu önerdi. İlaç olarak hayitin bir formu olan agnucaston verdi. 2 tane de takviye toz ilaç verdi hani bu diğer doktorların verdiği tarzda. İçinde q10 enzim, selenyum vs gibi şeyler var. Pekmez gibi bir karışım verdi ve eşime de o takviye toz ilaçtan verdi. Toplamda içtiklerim günlük 10 u buluyordur yani :) ahmet hoca 2 ay boyunca bu doğal tedaviyi denemek istediğini sonrasında duruma bakacagını söyledi. Adam herşeyi bir anda yüklüyor. Bu kadar hamile kalan hastasının olması bundan sanırım… bu arada eşimin testini de yorumladı. Sayısı çok iyi değilmiş ve morfoloji bozuklugu varmış.. buna da çok üzüldüm çünkü eşimin doktoru sıkıntı olmadıgını söylemişti. Eşim de 2 ay bu ilacı kullanacak sonra tekrar test verecek bakalım işe yarayacak mı.. sizleri duruma göre güncelleyeceğim Ahmet hoca hakkında ya da yaşadıklarım hakkında sorularınız olursa burdayım her türlü yardımcı olurum :)
Bana sadece değerlerini at bakalım dedi ben eşimin ve kendimin sonuçlarını attım. Sonuçlar güzel 05… arayın size 3 aylık tedavi göndersin ve anlatsın yazmış bu kadarMerhaba, ya bir eczacı gibi biriylr anlaşmışlar anladıgım. Eczacı mı tam emin değilim ama kendine dükkan açmış. Ahmet hoca yönlendiriyor gidiyor ya da arıyorsunuz ilaçları satıyor size . 5 bin tl civarı tuttu bizimki. Ama güvenilir alım yapabilirsiniz. Size hangi ilaçları verdi?
Ahmet hocanın verdiği ilaçlar her doktorun verdiği takviyelerden aslında. İçinde q10 enzim, selenyum vs var zararlı şeyler değil. Mfk yı duydum evet hatta bence onun ilaçlarının içeriği de öyle. Ahmet hoca ek olarak kür öneriyor. Sadece prolaktini yükselttiği için incire dikkat etmek gerekiyor. Yoksa hayit, incir ve havuç kürleri yumurta büyütmede gerçekten çok iyiler. Ayrıca ben çok korkmuştum asla adet olamayacagım yumurtlayamacagım diye. Ama tam gününde adetimi oldum hatta 2 gün önce çok güzel de bir yumurtlama gördüm ovulasyom testlerimi ekliyorum. Belki hamile kalamam ama yumurtayı aşırı desteklediği aşikar çooook şükür :) bakın ilk fotoda pik yaptı ikinci de çatladıÇekincen de şu yönde ben de 11 aydır korunmuyorum 2,5 yıldır evliyim. 4-5 ay önce kadın doğuma gittiğim de prolaktinim 28 lerdeydi. Dostinexle düşürdük ertesi ay yumurta takibine başladım çatlatma iğnesiyle birlikte ama gebelik oluşmadı. 2. Ay gonalf ve çatlatma iğnesi denedik yine olmadı. Bende bıraktım aşılama önermişti ama eşimde de bende de bir sorun olmadığı için biraz daha bekleme kararı aldık. Ardından belki duymuşsunuzdur. MFK dan 3 aylık eş paketi aldık eş paketimiz dün bitti şu an 3 ay bekleme sürecine girdik. Ama çok umudum yok bende geçen hafta Ahmet hocaya yazdım ama Mfk kullandığımı bilmiyordu acaba verdireceği doğal tedavi etkiler mi düşündüm. Reglime de 1 gün var olmazsa önümüzdeki ay bende verdiği numarayı alıp doğal tedavisini denemek istiyorum.
Ay evet pikAhmet hocanın verdiği ilaçlar her doktorun verdiği takviyelerden aslında. İçinde q10 enzim, selenyum vs var zararlı şeyler değil. Mfk yı duydum evet hatta bence onun ilaçlarının içeriği de öyle. Ahmet hoca ek olarak kür öneriyor. Sadece prolaktini yükselttiği için incire dikkat etmek gerekiyor. Yoksa hayit, incir ve havuç kürleri yumurta büyütmede gerçekten çok iyiler. Ayrıca ben çok korkmuştum asla adet olamayacagım yumurtlayamacagım diye. Ama tam gününde adetimi oldum hatta 2 gün önce çok güzel de bir yumurtlama gördüm ovulasyom testlerimi ekliyorum. Belki hamile kalamam ama yumurtayı aşırı desteklediği aşikar çooook şükür :) bakın ilk fotoda pik yaptı ikinci de çatladı
MerhabalarMrb öncelikle geçmiş olsun bende 3 yillik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz henuz bir tik yok ultrasonla. muayene oldum iki kez gitmisimdir kadin doguma ıkiside ultrasonla bakti ve rahmimin temiz olduğunu sorun olmadığını soyledi. Simdi benim aklima takilan dediniz ya göğüslerim hassasti agriliydi diye..bunlari regl donemine yakın mi yasiyordunuz benimde surekli göğüslerim agrir dokunam regl doneminde siserdi iki aydir agrisi pek yok . Acana benimde mi hormon testi vermem gerek. Doktor bana daha yeni
Mrb öncelikle geçmiş olsun bende 3 yillik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz henuz bir tik yok ultrasonla. muayene oldum iki kez gitmisimdir kadin doguma ıkiside ultrasonla bakti ve rahmimin temiz olduğunu sorun olmadığını soyledi. Simdi benim aklima takilan dediniz ya göğüslerim hassasti agriliydi diye..bunlari regl donemine yakın mi yasiyordunuz benimde surekli göğüslerim agrir dokunam regl doneminde siserdi iki aydir agrisi pek yok . Acana benimde mi hormon testi vermem gerek. Doktor bana daha yeni baslamissin gerek yok hormon testine dedi 1 yil olmamasi normal dedi ama simdi aklim karisti
Mrb öncelikle geçmiş olsun bende 3 yillik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz henuz bir tik yok ultrasonla. muayene oldum iki kez gitmisimdir kadin doguma ıkiside ultrasonla bakti ve rahmimin temiz olduğunu sorun olmadığını soyledi. Simdi benim aklima takilan dediniz ya göğüslerim hassasti agriliydi diye..bunlari regl donemine yakın mi yasiyordunuz benimde surekli göğüslerim agrir dokunam regl doneminde siserdi iki aydir agrisi pek yok . Acana benimde mi hormon testi vermem gerek. Doktor bana daha yeni baslamissin gerek yok hormon testine dedi 1 yil olmamasi normal dedi ama simdi aklim karisti
5 bin tuttu dediniz vallahi bişey değil ben Mfk ya 20 küsür bin ödedim hala bekliyorum.Ahmet hocanın verdiği ilaçlar her doktorun verdiği takviyelerden aslında. İçinde q10 enzim, selenyum vs var zararlı şeyler değil. Mfk yı duydum evet hatta bence onun ilaçlarının içeriği de öyle. Ahmet hoca ek olarak kür öneriyor. Sadece prolaktini yükselttiği için incire dikkat etmek gerekiyor. Yoksa hayit, incir ve havuç kürleri yumurta büyütmede gerçekten çok iyiler. Ayrıca ben çok korkmuştum asla adet olamayacagım yumurtlayamacagım diye. Ama tam gününde adetimi oldum hatta 2 gün önce çok güzel de bir yumurtlama gördüm ovulasyom testlerimi ekliyorum. Belki hamile kalamam ama yumurtayı aşırı desteklediği aşikar çooook şükür :) bakın ilk fotoda pik yaptı ikinci de çatladı
Aa eşiniz eczacı ise size takviyelerimin görüntüsünü atayım mı ona göre karar verinAy evet pikhadi inşallah hayırlı sonuç alırsınız. Mfk nın da içeriği çok güzel benim eşim eczacı almadan önce göstermiştim. Takviyelerin çok iyi olduğunu söyledi. Ama işte onu da kullandık beklesem mi yoksa Ahmet hocanın verdiği numarayı arasam mı bilemedim burda pek Ahmet hocaya gidene de rastlamadım. Sizi görünce yazmak isterim kusura bakmayın
Evet evet tam onun tarzı :) ben size müsait olunca gün içinde ilaçlarımı atarımBana sadece değerlerini at bakalım dedi ben eşimin ve kendimin sonuçlarını attım. Sonuçlar güzel 05… arayın size 3 aylık tedavi göndersin ve anlatsın yazmış bu kadar
Evet eczacı atın baksın akşam gelince :) gitme şansım olsa gitmek isterim ama baktım Mersin’de havaalanı da yok günü birlik bizi çok yorar ikimiz de sağlık sektöründeyiz gitme durumumuz yokAa eşiniz eczacı ise size takviyelerimin görüntüsünü atayım mı ona göre karar verin
Şoktayım5 bin tuttu dediniz vallahi bişey değil ben Mfk ya 20 küsür bin ödedim hala bekliyorum.
Ya vallahi para falan umrumda değil artık hayırlısıyla gebe kalsak yeterli :)) benim gittiğim doktor aşılama yapalım olmazsa tüp bebeğe gidin dedi şaka gibi o moral bozukluğuyla eve geldikŞoktayımvallahi burada ahmet hocayı yüksek bulanlar var. Ama zaten takviyeler hep bin tl den başlıyor:) bana 2 takviye 1 ilaç pekmezli bir karısım ve hayit tohumu eşime de 1 takviye verdi hepsi 5 bin tl civarında tuttu işte