• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamilelerrr,Annelerr nekadar sürede hamile kaldınız??

Hamilelerrr,Annelerr nekadar sürede hamile kaldınız??

• Ankete Katılan
    42
gercekte bravo sana...gerci cok erken olmus ama onemli olan senin mutlu olman.seninle ayni yasitiz...ama ben cok cok erken evlendigimi dusunuyorum :))) seni gorunce icim ferahladi diyebilirim :))))

canım benim, bu tercih meselesi.
bence hayatta diğer yarını bulduğunu düşünüyorsan, beklemeye gerek yokŞeniz
hayatı ertelemek sadece bencillik olur. tabii bunlar benim görüşlerim !!!...-tatlicadiarzu-

bende oqua gibi aşk evliliği yaptım
2005 aralık ayında evlendim 2006 nisanında yani 3 ay sonra hamile kaldım 2006 aralıkta bebeğim geldi tamamen planlı oldu hep kış bebeğim olsun oğlak veya kova burcu olsun istiyordum zaten.oğlak oldu.
şimdi yine hamileyim yine isteyerek ve planlı olarak inşallah şubat 2010 da gelecek ve kova burcu olacak o:ecrin_bebek:da.

aşıksan hayatı erteleme

2007 ekiminde evlendim kasim ayinda ikizlerime hamileydim.planli bir sekildeydi ama hic de pisman deilim hemen olmasindan simdi bizir bicir iki oglum var.ilk ayda hamile kalanlardanim yani.

canım ben 9. ayda hamile kaldım , biz korunuyorduk 1 kere sadece 1 kere sekteye uğradı bebişim olmuş :emir_bebek: eşim dalga bile geçiyor " üzerine ceket atsam hamile kalacaksın " diye .. :roflol: o yüzden şimdi daha dikkat ediyoruz.

canım ben 9. ayda hamile kaldım , biz korunuyorduk 1 kere sadece 1 kere sekteye uğradı bebişim olmuş :emir_bebek: eşim dalga bile geçiyor " üzerine ceket atsam hamile kalacaksın " diye .. :roflol: o yüzden şimdi daha dikkat ediyoruz.

canım aynen bizde korunuyorduk evliliğimizin birinci senesini doldurduk sonra artık olabilir diye korunmadık o ay hamile kaldım çok şükür hiç beklemeden meleğim geldi kaydirigubbakcemile4

6 ay uğraştık.
o kadar korktum ki..
çok şükür şimdi minik kısçem kollarımda..:asigim:

Son düzenleme:
ilk çocuğuma 6 ay sonra hamile kaldım.... ikinci 5 sene oldu hala olmuyor

evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım ama tamamen kendi istediğimiz zaman
korunmayı bıraktıktan sonra 2-3 hafta içinde hamile kalmıştım:)
Allah tüm isteyenlere nasip etsin

evet çok şükür:)
ikinciyi de istedim ama tek taraflı istekle olmuyor malesef:(
Allah çocuklarımıza sağlık,huzur,akıl versin inşallah

Back