Sat 13Mart siklus 31 böyle olunca bat 12 nisan değilmiAyrıca 3 nisanda olduysa ilişki 17 -18 nisan adet günün oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 13Mart siklus 31 böyle olunca bat 12 nisan değilmiAyrıca 3 nisanda olduysa ilişki 17 -18 nisan adet günün oluyo
Yumurtlama olduktan sonra yaklaşık 13-14-15 gün sonra adet kanaması oluyor da o yüzden eğer yumurtlaman 2-3Nisan arasındaysa 16-17 insan adet gününNie kı son adet tarihim 13mart
Hadi inşallah rabbim yüzümüze baksın5 guncuk daha sabredeyim eger gelmezse ki insallah gelmez o zman hemen gidip tekrarlicam testi tesekkur ederim ilgin icin :)
amin insallah :)Hadi inşallah rabbim yüzümüze baksın
Doğru sat den 14 gün önce oluo hamile kalabileceğim dönemde bu sefer 26 Mart 4Nisan arası cıkıo delırcez sanırım ilişki sırasında çok akıntımda vardı o neydi ki acaba bide sende oluomu adetten hemen sonra beyaz akıntı normalmi bende olmazdıYumurtlama olduktan sonra yaklaşık 13-14-15 gün sonra adet kanaması oluyor da o yüzden eğer yumurtlaman 2-3Nisan arasındaysa 16-17 insan adet günün
Ben geçen ay hamile kaldım herhalde düşüncesinin nirvanasındaydım.Adetim 1 hafta geçmişti ve şimdiki hesaplamalarıma göre o adetimden tam 14 gün önce ovulasyon testinde pozitifi görmüştüm.Ama o zamanlar onu düşünmeden adetim gecikti deyip kendimi hamile ilan etmiştim.Mide bulantısı göğüs uclarında koyulaşma kasıklarda batma vs vs...Neden öyle oldu acaba diye düşünürken mevsimsel değişiklikten olduğunun kanısına vardım.Doğru sat den 14 gün önce oluo hamile kalabileceğim dönemde bu sefer 26 Mart 4Nisan arası cıkıo delırcez sanırım ilişki sırasında çok akıntımda vardı o neydi ki acaba bide sende oluomu adetten hemen sonra beyaz akıntı normalmi bende olmazdı
İdrar testi sonuç verir yani dimi artık bende acaba psikolojikmı diorum ama adetim ilk defa böyle oldu pıhtısız ve lekelenme yani az miktarda pembemsı böle oluncada şüphelendım acaba üstünemı gördüm dieBen geçen ay hamile kaldım herhalde düşüncesinin nirvanasındaydım.Adetim 1 hafta geçmişti ve şimdiki hesaplamalarıma göre o adetimden tam 14 gün önce ovulasyon testinde pozitifi görmüştüm.Ama o zamanlar onu düşünmeden adetim gecikti deyip kendimi hamile ilan etmiştim.Mide bulantısı göğüs uclarında koyulaşma kasıklarda batma vs vs...Neden öyle oldu acaba diye düşünürken mevsimsel değişiklikten olduğunun kanısına vardım.
Ama senin üzerinden baya geçmiş idrarda test yaparsan belli olur.az önce belli olmaz dedim ya tarihleri karıştırmışım
Aaaaa sen hamılemısınBen geçen ay hamile kaldım herhalde düşüncesinin nirvanasındaydım.Adetim 1 hafta geçmişti ve şimdiki hesaplamalarıma göre o adetimden tam 14 gün önce ovulasyon testinde pozitifi görmüştüm.Ama o zamanlar onu düşünmeden adetim gecikti deyip kendimi hamile ilan etmiştim.Mide bulantısı göğüs uclarında koyulaşma kasıklarda batma vs vs...Neden öyle oldu acaba diye düşünürken mevsimsel değişiklikten olduğunun kanısına vardım.
Ama senin üzerinden baya geçmiş idrarda test yaparsan belli olur.az önce belli olmaz dedim ya tarihleri karıştırmışım
Varsa yarın yapta bizde haberdar et eğer 3 nisanda olduysa 14 gün geçmiş idrara geçmiştir büyük ihtimalleİdrar testi sonuç verir yani dimi artık bende acaba psikolojikmı diorum ama adetim ilk defa böyle oldu pıhtısız ve lekelenme yani az miktarda pembemsı böle oluncada şüphelendım acaba üstünemı gördüm die
Tmm tatlım bnm yapabilirsem haber vericem inşallah yarabbımmmmmmVarsa yarın yapta bizde haberdar et eğer 3 nisanda olduysa 14 gün geçmiş idrara geçmiştir büyük ihtimalle
:)Hayır hamile kaldım zannettim psikolojik olarak.Aaaaa sen hamılemısın
Hadi inşallah rabbim hayırlısını versinTmm tatlım bnm yapabilirsem haber vericem inşallah yarabbımmmmmm
Çok geçmiş olsun cnm benimHadi inşallah rabbim hayırlısını versin
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.Çok geçmiş olsun cnm benim
Bnde psikolojik olmasından korkuyorum ama kafamı kucaklayan kanamanın o şekil olması normal adet gibi hiç yoğun değildi bide beyaz akıntım kurcalıyor kafamı artık testle ogrencez
Adet gecikelimi 13 gün oldu?Kızlar benim durumum çok karışık geçen ay adete 1 hafta kala filan ilişki oldu bu sürede hamile kalinabiliyonus sanırım 5 inde adet olmam lazımdi sadece pembe leke geldi bir sefer birdaha gelmedi ogunden beride şu belirtileri yaşıyorum
Sol kasık ta ve belde sürekli hissedilen bir ağrı
Gogusler de büyüme yanma hissi
Yoğun bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz akıntı
Grip olmuscasina halsizlik vücut ağrısı
Geç dollenme olmuş olsa idrarda ne zaman pozitifi gorebilirim bugün 13.gün gecikmede dün yaptım tek çizgi çıktı erkenmı yoksa gebelik kesin yokmu cvp verirseniz çok sevinirim
Adet gecikelimi 13 gün oldu?
Yumurtlama gününden bu zamana kadar 21 gün olmuş yumurtlama gününden 14 sonradan itibaren idrara geçiyor o yüzden bence idrarda varsa gebelik çıkarEvet canım :/
Tabiki en garantisi kanda gebelik testiYumurtlama gününden bu zamana kadar 21 gün olmuş yumurtlama gününden 14 sonradan itibaren idrara geçiyor o yüzden bence idrarda varsa gebelik çıkar