Selam arkdaslar, Istanbul'da yasayan ablam icin size soruyorum.
Oda suan hamile 17 haftalik ve ben ona kakao yagi önerdim ama, o yine de KK sormami tavsiye etti =) kaydirigubbakcemile5
Simdiden tesekkür ederim.. zemuszemus
selam kızlar
ben ilk aylarda doğal olsun diye badem yapı kullandım
ama herkes kıllanma yapar dedi bende kokrktum vazgeçtim doktorum Lierac adında bir krem önerdi onu kullanıyorum,7.ayımdayım ve şuana kadar hiç çatlak felan olmadı çok şükür..
hiç değiştirmeyi düşünmüyorum bu kremi kullanmaya devam edicem
bende çok erken çatlamaya başlamıştım daha 16. haftamda yani. babenin çatlak önleyici kremini aldım tedavi edici özelliğide var dediler ve gerçektende varmış. göğüslerimin altları fena çatlamıştı şimdi belli bile olmuyo çok iyi geldi bana. Öneririm walla kızlar hepinize.
valla bende badem yagi kullandimmm...
ama cok gec basladim 25 hafta falanken o zmana kadar catlamamisti nasilsa catlamaz diye hic kullanmadim sonra bigün baktim...gögüslerim felaket halde catlamaya baslamis...
daha sonra doktora sormustum kakao yagi veya tatli badem yagi ile nemlendirebilirsin dedi...bende badem yagi kullandim hem fiyatida cok uygundu hergece yatmadan önce kullaniyodum alllaha sükr biyerim catlamadi...gögüslerimdeki catlaklarda daha ilerlemeden durmus oldu...kesinlikle badem yagini tavsiye ederimm..a.s
en başından beri sadece bebeyağı kullandım ( günde 2 kere)
hep söylüyorum yine söyliyeyim
çatlakları önlemenin
1. yolu düzenli kilo almak.
- ani kilo alımında vücut çatlarrr
2. yolu vücudu herdaim nemli tutmak
- kuru cilt çatlamaya en müsait cilttir
3. yolu hatır hutur kaşımamak
- gergin ve kuru cilt birde tırnaklarımıza maruz kalınca çorap söküğü gibi çatlar
canım ben de lierac kullanıyorum çok iyi.ben de biraz vardı azalma oldu bile azcık.tavsiye ederim.vazelin ve normal krem kullanmanı tavsiye etmem çünkü onda bebeğe zararlı bir madde varmış.sanırım petrolen di adı.
bende bebe yağı kullanıyorum, ama bebe yağını ıslak cilde uygulamanız lazım, nemi hapsetmesi için, kuru ciltte işe yaramaz, bilginiz olsun, duştan sonra yağlanmak en iyisi.
ama çatlak kişiye özel bişeydir, kimse için en mükemmel ürün yoktur, birine iyi gelen diğerine iye gelmeyebilir ya da çatlamaya müsait bi cilt ne yaparsanız yapın çatlar, siz sadece belki biraz azaltabilirsiniz