Hamilelere önerilebilecek çatlak kremleri ya da yağlar...

Ben dünyanın parasını verip mustela kremler aldım ve kullandım.Göğüs için ayrı diğer bölgeler için ayrı.
30.haftadan sonra çatlamaya başladım.Şu anda 38. haftanın içindeyim ve karnım harita gibi oldu.
Bence kremler,yağlar ancak bir yere kadar önleyebiliyor. Cildin elastikiyeti,kilo,su içme alışkanlığı gibi pek çok sey çatlamada etkili.
Benim ergenlik döneminde popomda ve bacaklarımda bayağı çatlak olmuştu.Eğer hamilelik öncesi çatlaklarınız varsa büyük ihtimalle ne yaparsanız yapın yine çatlayacaksınız. Önlem alarak azaltabilirsiniz sadece.

Ben dünyanın parasını verip mustela kremler aldım ve kullandım.Göğüs için ayrı diğer bölgeler için ayrı.
30.haftadan sonra çatlamaya başladım.Şu anda 38. haftanın içindeyim ve karnım harita gibi oldu.
Bence kremler,yağlar ancak bir yere kadar önleyebiliyor. Cildin elastikiyeti,kilo,su içme alışkanlığı gibi pek çok sey çatlamada etkili.
Benim ergenlik döneminde popomda ve bacaklarımda bayağı çatlak olmuştu.Eğer hamilelik öncesi çatlaklarınız varsa büyük ihtimalle ne yaparsanız yapın yine çatlayacaksınız. Önlem alarak azaltabilirsiniz sadece.

haklısın canım,bende mustelanın kremlerinden aldım düzenli kullanıyorum,24.haftadayım şuan,göğüslerimde hafif çatlama başladı..bende senin gibi ergenlik döneminde popomda feci çatlaklar olmuştu,ailemdede çatlama sorunu var..ben de sadece azaltabilirim diye düşünüyorum ne yazıkki:KK43:

ınsan çatlakları görünce başta çok üzülüyor ama sonra alışılıyor :)
Nasıl daha önceki çatlaklarımla mutluysam karnımdakilerle de öyle olmayı umuyorum.
Yeter ki bebeğim sağlıklı olarak dünyaya gelsin.
Doğum sonrası kilo verip birkaç şey denerim. Tekrar krem kullanmayı düşünmüyorum çatlaklarım kapansın diye.

ben ilk hamilelğimde avonun sıkılaştırıcısını kullandım. yanısıra kakaolu nemlendiricisi vardı . karnımda tek çatlak yok. ama keramet avondamı yoksa benim derimdemi bilmiyorum.çünkü başka kullananlara yaramamış. belkide düzenli kullanmamışlardır. onuda bilemiyorum.

kızlar ben ilk hamileliğimde tam 35 kilo almıştım ve ufacık bi çatlağım bile yok ne mi yaptım gebe olduğumu öğrendiğim andan itibaren her akşam nivea yada bebe yağı sürdüm heryerime öyle yattım genetik demeyin annemde ablamda çok çatladılar hem öyle pahalı kremler alıpta kazıklanmaya gerek yok bunlar pekala çare oldular:)))

X