Hamilelerden Tüyolar...

Peki hamile misin suan
beklemedeyim şuan. bat 4 mart. yalnız şunu söyleyim ben testte çift çizgiyi gördükten 5 gün sonra yumurtladım. doktor muayenemde öğrendim şans eseri. yani normalde çift çizgiden sonra 3 gün içinde yumurtlama olması gerek ama ben de geç oldu. yani test tam gününü göstermiyor sadece yumurtayı çatlatmak için gerekli olan LH artışını gösteriyor. umarım senin işine yarar.

selam canım ben pazartesi günü sağ kasığımdaki şiddetli ağrıdan dolayı acile gittim. agrım 4 gündür vardı ve her gecen gün arttı. acilden kadın doğuma gönderdiler. doktor muayene etti. enfeksiyon olabilir dedi. test yaptı. bugün çıktı sonucum negatif. kötü bir durum yok ama neden ağrı çektiğimi anlayamadık. şuan çok iyiyim. agrım kalmadı.
doktor ultrasonla da baktı ve bana bir yumurtamın çatladığını birinide çatlamak üzere olduğunu söyledi. bebek istiyorsan bu akşamı değerlendir dedi. çok heyecanlandım. ve akşamı değerlendirdik.
ovulasyon testinde çift çizgi gördükten 5 gün sonra yumurtladım. bu beni epey şaşırttı. herşeyde hayır var. agrım olmasa doktora gitmicek ve yumurtladığımı bilemicektim. o akşamı da es geçicektik. bakalım sonuç alabilecek miyim?
bu arada geç yumurtladığım için adetim de gecikicek demektir. bir heyecan var içimde... hayırlısı...

Hen cok gecmjs olsun hemde gozun aydim cnm insallah allah bu ay yuzunu guldurur.benim dun bıyık bolgemde sivilce cikti umudumu yitirdim:-(

Bnm bazen yumurtam gec catlio bazende cok ernek hatta regl oldugum donemde catlamisti doktorum ole solemisti bu ay baslayim bnde bu teste iki asilamam negatifle sonuclandi bide bu yontemi deneyim bakalim

eee o zaman ne işe yarıyor ki bu testillla doktora gidilecekkkk yani

Hen cok gecmjs olsun hemde gozun aydim cnm insallah allah bu ay yuzunu guldurur.benim dun bıyık bolgemde sivilce cikti umudumu yitirdim:-(

iyi de canım hamile kalınca da sivilce çıkıyor. adet sivilcesi olduğunu nerden anladın. benim adet dönemimde hiç sivilcem çıkmaz. bu ay yüzümde 2 büyük sivilce var ve cildimin altında kırmızılıklar var, irinli sivilce gibi değil de içten. ve cildim çok yağlandı... hormonlarımda bir gariplik var sanırım bu ay anlamadım gitti...
benim 5 aylık hamile arkadaşım var onun cildi de sivilce doldu. kızı olucak. herkez kız güzelliği alır ya ondadır diyor

kızlar ya bende ovülasyon kullanıcam bu ay ilk defa.doktora takip yaptırmaktan bahsetmişiniz de ne zaman kaç günde bir gitmek gerekiyo o zaman her gün dr a mı gidiceeeeeeeeeeeeez
her gün deil canım. adet bitiminde gidiyorsun doktor yumurtalarının büyüklüğüne bakıyor. şu gün gel diyor. yine bakıyor. zaten 20mm olunca bir gün içinde falan çatlıcak demektir. ne zaman geleceğini yumurta boyutuna göre bakıp söylüyor ama her gün gitmiyorsun yani.

hımm anladım canım.yani bu ovülasyonun bi anlamı yokmuş öyle mi en güzeli onu bunu boş verip de not stop çalışmak mı ne

Merhaba hanımlar biz de 6 aydır deniyoruz ama bişey yok daha dogumevine gittim 2 ay önce iltihap dedi fitil verdi ama henüz kullanmak nasip olmadı. Iltihap çok azmış ama ama tabi gün geçtikçe ilerleyebilir bu. Bu ay bal tarçın çörek otu yedim hergün havuç da yedim. Suyunu iç dediler ama sanki havuç direk etki yapar diye düşündüm. Inşallah hamile kalırsam bilin ki bu kürler ise yaradı demektir ki sanmıyorum bir hafta var ama adet olcam gibi sanki. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Tavsiyen için teşekkürler canım. iltihabını da bir an önce tedavi ettir, çünkü spermin yapısını bozup bebek olmasını engelliyormuş. belki de o yüzden gelmedi bebeğin bugüne kadar. azmış deyip küçümseme. adetin biter bitmes başlıcan ilaçlarına zaten 10 15 günde kurutuyor iltihabı bak ben çok okudum burada daha iltihap tedavisi olurken hamile kalıverenleri. inşallah senin de olur en kısa zamanda.

çok haklısın işte korkuyorum kullanmaya. Ya hamileysem zararı olursa diyorum. Adet hemen bitince kullanayim diyorum ama o zaman da ilişki yasakmis. Bu sefer ilişki günlerini kaçırmak istemiyorum.yani bu kafayla geldim öyle. Ama adet olursam hemen kullancam ilerde pişman olmaktansa

Cnmm benim adetten once muhakkak sivilcem cikar onun icin dedim bat 10 mart off gecmezki o gunler..

ya tatlım ben eşime diyorum keçi boynuzu alalım ye falan bana öcü görmüş gibi bakıyor sanki ona hakaret etmişim bi de o yorgunluk halinden bizde muzdaribiz eşim polis gece vardiyalı çalışıyo bi de diyorum yumurtlamam öyle bi geceye denk gelirse :18:
bir de şu var yani nasıl desem zorlamayla olmuyo bazen kendimi zorlayım bu ay diyorum sonra amaaan böylede olmaz ki deyip vazgeçiyorum.kızlar biz daha bebek yapmaya üşeniyoruz nasıl bakıp büyütücez onu da düşünemiyoruuuum

canım doktorun verdiği antibiyotik ve fitilin gebeliğe bir zararı olmuyor özellikle zararı olmayanı veriyorlar. için rahat olsun. met01 arkadaşımız fitil kullanırken gebe kalmış. onunla konuş istersen. onun yazısından kopyalayım.
Eger be bek istiyorsaniz ilk once doktora gidin bir sorun var mi diye baktirin (ben gittin iltihap cikti ondan hamile kalamiyormusum tedavi ile bir ayda hamile kaldm 8 ay bosuna bekledim )

Alemsin nehirdenizz haklısın ama zorlada ilişki olmuyor. tek seferde hamile kalanlara hayranlık duyuyorum ne şans ama. biz de burda kıvranıp duralım gününü denk getircez die

Cnm çok teşekkür ederim biraz rahatladım şu an. Bugün kullanmaya başlarım hatta
adetine kaç gün var? doktor adetin biter bitmez başlanmasını söylüyor çünkü öncesinde başlayıp 15 gün dolmadan adet olursan tedavi yarım kalır diye. o yüzden adet olmayı bekle bitince hemen başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…