Hamilelerden Tüyolar...

Eger be bek istiyorsaniz ilk once doktora gidin bir sorun var mi diye baktirin (ben gittin iltihap cikti ondan hamile kalamiyormusum tedavi ile bir ayda hamile kaldm 8 ay bosuna bekledim ) diger neden hamileligi aklinizdan cikarin bu da cok onemli hamile kalmak icin yapmayin ortami guzellestirin ve sadece zevk almaya odaklanin :) ve belinizin altina yastik koyun ve kalkmayin bunlari yaparsaniz cok buyuk sorun yoksa hamile kalirsiniz :))) oyle sogun suyunu felan doktora danismadan icmeyin lutfen burda cok degisik seyler oneriyorlar cok yanlis aslinda insallah hepiniz bebislerinize kavusursunz beklemenin cok zor oldugunu biliyorm ama sonuc guzel olduktan sonra beklemek hic bir sey degil
Ve sunu da ekleyim ovalusyon testi cok onemlu bende aldim ama uygulamadigim anda hamil kaldim ovalusyon adet duzensizligi olanlar kullanmali bende adetin 8. Gününden sonra iki gunde bir iliskiye girin yorucu ama garantili :) ve adet bitiminden hemen sonra da iliskide bulunun eski bilinen bir yontem bu

Son düzenleme:

iltihabın belirtileri var mı canım? ve bebek olmasını nasıl engelliyor?

iltihabın belirtileri var mı canım? ve bebek olmasını nasıl engelliyor?
Canim iltihapin belirtisi akinti kokulu da oluyorr ve cok kotu kokuyor bende cok akinti yoktu doktora gidince o soyledi fitil ve antibiyotik verdi nasil engelledigine gelince spermi öldüruyor yumurtaliklara ulasamadan islevi gidiyor

Canim iltihapin belirtisi akinti kokulu da oluyorr ve cok kotu kokuyor bende cok akinti yoktu doktora gidince o soyledi fitil ve antibiyotik verdi nasil engelledigine gelince spermi öldüruyor yumurtaliklara ulasamadan islevi gidiyor

haftaya doktor randevum var, bakalım bana ne diyecek doktor...
bu ay uyguladıklarım; ovulasyon testi, 2 günde 1 ilişki, belin altına yastık, kalkmadan bir süre uzanmak
birkaç gün daha bu tempoda devam edicem

haftaya doktor randevum var, bakalım bana ne diyecek doktor...
bu ay uyguladıklarım; ovulasyon testi, 2 günde 1 ilişki, belin altına yastık, kalkmadan bir süre uzanmak
birkaç gün daha bu tempoda devam edicem

En iyisi canim iltihap her bayanda oluyormus çünkü bir baktir ne var ne yok:) ben ovalusyon testi aldim ama uygulamadim cunku ultihap vardi hamile kalmam cok zordu ama oldu iste :)

selam canım bişey sorucam. benim ovu testim 4 gündür hep aynı silik çıkıyor. acaba böyle çıkması normal mi yoksa testte bir sorun mu var? yumurtlama günümde C kadar kırmızı mı olucak kesin. kafama takıldı. çünkü adet döngüme göre bugün ovu günüm. saat 4te bugünkü testi yapıcam.

dayanamadım saat 4 e kadar duramadım. şimdi yaptım test ve çizgi daha koyu kırmızı çıktı
demek ki bir sorun yok. ovulasyonum bu akşam ya da yarın olsa gerek.

Son düzenleme:
Canim silik cizgi cikmasi normal o henuz yumurtlamdgni gosterir.bndede hp cikiyordu adetimn 14.gununde iki czgide ayni koyulukta cikti hatta T czgisi C Den dha koyuydu.testi yapmadan 3 saat oncesinde hc siwi tuketmiyosn hatrlatiyim dedim.. :)

Kacinci gunumde hamile kaldigimi bilmiyorum ama her gun iliskidense iki gunde bir daha saglikli. Bir de ben belimin altina yastik koydum en azindan bir yarim saat kalkmadim bunlarin etkisi oldu diye düşünüyorum.

Kacinci gunumde hamile kaldigimi bilmiyorum ama her gun iliskidense iki gunde bir daha saglikli. Bir de ben belimin altina yastik koydum en azindan bir yarim saat kalkmadim bunlarin etkisi oldu diye düşünüyorum.

nunik slm hayırlısı olsun öncekle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu ay korunmadım adetime 5 gün kaldı inşallah gelmez de bebiş vardır sen ne zaman test yaptın gebelik testini çok merak ediyorum test yapsam çıkar mı acaba

Amin canim cok tesekkur ederim insaallah sen de bu ay hamile kalmissindir. Ben adetimin uc gun gecikmesiyle test yaptim evde kendim yaptim dogru duzgun goremedim anlamadim ne olduğunu ertesi gun saglik ocagina gittim ogleden sonra da sonucumu ogrendim bence sen de yarin saglik ocagina git kan testinden hem kesin sonuc da elde edersin insaallah gebe cikarsin:44:

Hamileyyimm. Henüz dün öğrendim hamile olduğumu. . Neyse ben yasadiklarimi anlatayim...
Iliskiye girerken hamile kalmak icin girmeyin zevk almak icin birlikte olun.
Cok fazla dusunmemeye calisin.. yani olurunu birakin..
Iliskiden sonra hemen banyoya girmeyin .. mumkunse en az 1 saat yataktan hic kalkmadan yatın. Ben ayaklarimi havaya kaldirip yatardim.
Her gun degil 2 gunde bir iliskiye girin Çünkü sperm kaliyesi düşüyor.
... Tabiki herseyin hayırlısı. Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah. Ve ayrica hamile oldugumu adetime 5 gun kala ogrendim evde yaptigim gebelik testinde cikti. Ertesi gunde kan testinde

Son düzenleme:

sağol inşallah sende belirti varmıydı yani hissettin mi gebeliğini

Ben kullanmadim. Hatta ovu. Testinin ne oldugunu dahi simdi okudugum yazismalardan cikardim ne cahilim

Tşk ederim canım umarım inşallah ben kullandım ama stresten başka bir işime yaramadı kalanları da çöpe attım Allah bana da nasip ederim umarım

sağol inşallah sende belirti varmıydı yani hissettin mi gebeliğini

hiçbir belirti yoktu hatta ben ihtimal dahi vermiyordum çünkü bende polikistik over vardı adetlerim pek düzenli değildi. hatta umudum bile yoktu o ay hamile olacagıma dair ama nasip çok şükür hamile çıktım

Tşk ederim canım umarım inşallah ben kullandım ama stresten başka bir işime yaramadı kalanları da çöpe attım Allah bana da nasip ederim umarım

inşaallah canım inşallah eder Rabbim. stres gerçekten çok etkiliyor. bana doktorum zayıflayamazsam gebe kalamayacagımı söyledi ve ben o laftan sonra korunmayı bıraktım o ay da hamile kaldım
Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inş. ama düşünüyorum da o test ger.ekten ha bugun ha yarın insanı strese sokar yaaa

Ne güzel bende 44 kiloyum hakikaten strese sokuyor insanı bende öyle oldu kimisi rahat kullanıyor ama birazda yapıyla alakalı

HARİKAAAAAAAAAA çooook sevindim harika bir haber inşaAllah sorunsuz bir gebelik dönemi geçirirsin kendine cok dikkat et bu ilk haftalar çok öenmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…