Hamilelerden Tüyolar...

Teşekkür ederim onlycihan . senin gebelik takvimin görünmüyor o yüzden bebişin dünyaya geldimi bilemedim ama eger hala hamileysen bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim...

Gebelik takvimi nerde bilmiyorum ki. Pek kullanmayi bilmiyorum ama bazen yararli bilgiler ediniyorum burdan. Yok canm daha 3 buçuk aylik hamileyim... İnşallah canim herkesin bebeğini saglikli dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim... Seninde hayirli haberlerini bekliyoruz..

Vauwww... Süpersin. Epey bir zorluk yaşamışsın ama sonunda ZAFER.. demek ki adetten itibaren iki günde bir ilişki hamileliği garantiliyor diyebiliriz. hmm... bunu da listeme ekledim. gerçi benim eşim çok yoğun tempoda çalışıyor, akşamları evde de çalışıyor ve çoğu zaman oturduğu yerden uyuyakalıyor. ben de öğretmenim ve çocuklarla uğraştıktan sonra akşama pek enerjim kalmıyor. iki günde bir ilişki bizim için epey zor ama bulmak lazım bir çaresini. bebiş için...:26:

Onu tam olarak bilmiyorum ama biz ikinci çizgi belirgin olduğunda da olmadan öncede ve sonrada ilişkide bulundum. Sonuç pozitif

o zaman ne işe yarıyor ki bu test canımm..Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin unutmada :))

ben de aynı dertten muzdaribim canım. en garantilisi aslında 2 günde bir ilşkiye girmek..ama ama ama yorgunlukkkkk yok muuu:44::44::44::44::

canm şimdi suda önmli sperm ne kadar yaşıo hızı nedr eger bu yöntemle olmazsa eger sperm testi yptr sende bişi yoksa tatlım çünkü başka sebep kalmıo tatlım . Canm sen 2günde bi yapcam dion yani 3cü günü ben 1gün yaptım 1gün yapmadım . Artık gerisi rabbme kalıo

benim de kastettiğim bir gün yapıp bir gün yapmamaktı kocişler kolay kolay doktora gitmez ki, en azından benimkisi. ben de kendim halletmeye çalışıyorum. bu ayın 25inde ilk kez kadın doğuma gitcem hastaneye. önce ben bir kontrolden geçeyim her şey yolunda mı.bir kaç ay daha bebiş gelmezse kocişlerde gitcek başka çare yok...

Merhabalar, ilk bebeğimde çok beklememiştik. Ama şu an 2. Bebeğe hamile kalmam yaklaşık 2 sene sürdü .. Adetimin 10. Günü başlayıp gün aşırı ilişki oldu.. Ovulasyon testi kullanmadım ama ben yumurtlayacağım zamanı anlıyordum sanki, kasık ağrısı ve akıntım oluyordu.. Ayrıca alternatif hiç birşey yemedim, içmedim..
Darısı başına canım inşallah..

Teşekkürler stellamaris. 2 sene boyunca niye olmadı ki. o sürede neler denemiştin acaba sence neden olmadı? bir de folic asit kullandın mı? folic asit bebeğe yararlı ama gebeliği de olumlu etkiliyormuş diye duydum. lakin bende kabızlık yapıyor 2 gün içsem 3 gün bırakmak zorunda kalıyorum...

Biraz stresli bir dönemdi aslında ben ona bağlıyoru, ayrıca niye olmuyor diyede kafama taktığım içinde galiba.. Artık aman olmazsa olmasın nasıl olsa bir tane evladım var dediğim zamanlarda hamile olduğumu öğrendim:))
Aklıma gelmişken ilişki sonrası hemen kalkma ve kalçanın altına yastık koy.. Ben uygulamıştım .. Folic asit hamile kalınca kullanmaya başladım..

anladım canım saol paylaşımın için...

Allah isteyen herkese en tez vakitte nasip eder inşallah. Taze bi anniş adayı olarak ben de yazayım dedim :) ben 3. ayımda hamile kaldım. ovulasyon testi kullanmadım ama akıntıyı (yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntı) takip ettim. adetim bittikten 1 hafta sonrayla diğer adetimin 1 hafta öncesinde yani 2 haftalık yumurtlama süresinde gün aşırı ilişki oldu. ilişkiden sonra yattım yarım saat, hemen duş almadım. çok sıcak suyla vajinal duş almayın, zararlı. ayakları 15-20 dak yukarı kaldırmak da işe yarıyomuş. çörek otu tüketmek hamileliği kolaylaştırıyor. soğan kürü ve incir kürü de uygulayan arkadaşlar olumlu sonuç aldı.

Evet ben de bunu uyguladim ilişki sonraki kalkmadim ve yastik koydum

Canm iyi dileklrrn icin tsk ederm:) insallh sizinde en kisa zamanda gebe haberlerinizi alirz.ben owulasyon testine adetim bittikten 3 gun sonra basladim erken yumurtlama ihtimali olabilir diye.kacirmak istemedim cunku.we ben hp erkn yumurtluyrm diye dsunuyordm ama oyle degilms iyiki kullanmisim testleri..we iki cizgide ayni koyulukta oldgnda yumurtluyorsn.hatta T cizgisi dha koyu oluyor yada ikisi ayni renk..iyi sanslar canm :) dualarim sizinle..

arkadaslar yorumların hepsini okuyamadım.owulasyon testi nedir?hiç duymadım bilgi verir misiniz

Umarım inşallah ovülasyon testi kullanmadan hamile kalan yok mu mesela

Ben 4 yıl kesintisiz hap kullandım(microgynon), 2. bebeği düşündüğümü çevremdekilere çıtlattığımda, biraz zor olur, bunca zamandır korunuyosun, o hapların etkisinin geçmesi yılı bulur falan diye çoookk moralimi bozdular; ama ne oldu? ben çalışmaya :) devam ettim ve 2. ay 2. çizgiyi görüverdim işte. ovulasyon kullanmadım, yumurtlamam düzenliymiş demekki, onu hesaplayıp 4 gün çalıştık, tuttu çok şükür. Allah kimseye aratmasın inşallah...

Bizde bu zamana kadar korunduk 2 aydır bebek düşünüyoruz doktora gittim her şey normal dedi ama sanırım yumurtlama dönemini tutturamıyorum... Ovülasyon testi beni strese soktuğu için kullanmak istemiyorum zaten çalıştığım için onu da çok düzenli uygulayamıyorum... Rabbim sağlıklı ve sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

selam kızlar bizde 6 aydır düşünüyoruz ama olmuyor gün aşırı ilişki önerdi doktorum ..uyguladık geçen ay kistim oluştu tedavi oluyorum bu ay inşaALLAH erimiş ise ben adetten hemen sonra ilişkiye başlamayacağım rahmi dinlendircem,stres yapmıcam akışına bırakcam eşimde her sabah keçiboynuzu pekmezi yer sağlık için bakalım inşallah mart ayı bana ve tüm isteyenlere uğur getirir..bu arada kuzenim benden 3 ay sonra evlendi ve şimdi hamile olduğunu öğrendim sevindim ama üzüldümde bi yandan ..

Kızlar ovulasyon testini dört gündür yapıyorum test hep silik çizgi çıkıyor. bugün ovu günüm olması gerek. saat 4-5 gibi yapcam bugünkü testi. silik çizgi çıkması normal mi? kırmızı olmadan önce siz de silik mi gördünüz yoksa hiç çizgi yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…