hamileler ya da idrar testi yapmis olanlar bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ciceklitac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
38
6
20
Günaydın herkese sabahın ilk idrariyla yapılan testte (detayı sormayın lütfen her şey çok karisik) 12 haftalık hamile olsaydım 3. Dakikada belli olur muydu ikinci çizgi güvendigim testte 3. Dakikada teste müdahale ettim maalesef bebetime diye bir testte de 5. Ve 10. Dakikada negatifti nedense o da pek güven vermedi aklım artimedde kaldı negatifligi kesin midir bu testlerin son kullanma tarihleri 2026

12 haftalık gebelikte mutlaka cikardi hepsinde.en kötü ihtimalle test bozuk olabilir 2 test birden bozuk denk gelme ihtimali çok az.

12 haftalık gebelikte mutlaka cikardi hepsinde.en kötü ihtimalle test bozuk olabilir 2 test birden bozuk denk gelme ihtimali çok az.
Bu testleri dün yapmistim ilk idrarimla ondan 2 gün önce de ilk idrarimla değil 1,5 saat sonra zorlayarak biraz pet bardak dibi kadar idrarla yaptim 2 test onlar da kesin negatifti bu son testleri ilk idrar olsun diye yaptim sırf totalde negatiftir kesin diyebilir miyiz

Kesin kesin.

ama sürekli aynı konuyla ilgili durmadan konu açıyorsunuz. madem fikirlere inanmıyorsunuz ne diye konu açıp duruyorsunuz.

12 haftalık hamile olsaydınız 2.çizgi gözünüze girerdi ilk dk muhtemelen. Isterseniz testi kırın fark etmez. Aman aklınız artimedde kalmasın. Negatifken de silik çizgi çıkarıyor keza. Geçen aydan örnek bırakayım, gebelik yokkene.

Eklentiler

• 20231030_033528.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 120
12 haftalık hamile olsaydınız idrarda tabiki de çıkardı pat diye o haftalarda beta değeri çok yüksek. İkna olmuyorsanız jinekoloğa gidin ultrasonla baktırın, kan verin ?

İnanılmaz saçma bir konu, anlaşılamaz bir yazım tarzı... Önceki konularına baktım zaten regl olduğunu yazmışsın ablacım salsan mı ki artık? Ayrıca 3 aylık gebeliği de anlarsın herhalde

12 haftalıkken ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim cocugun cinsiyeti bile belli oluyor testte çıkmama gibi bir durumu var mı sizce?

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın, 5 Ekim’de aynı içerikle 3 konu birden açmışsınız, Perşembe günü yine içeriği aynı olan 2 konu açmışsınız, Pazar günü konu açmışsınız üyeler 2 sayfa boyunca yazmış, açtığınız her konuda hamile olamayacağınızı yazıp durmuşlar ama siz ikna olmuyor devamlı konu açıyorsunuz, rica ediyorum artık hamilelik üzerine konu açmayın, size burada 1000 kişi de hamile değilsin dese ikna olmayacaksınız çünkü ailesinden korkanlar bekaret tabusu olanlar nasıl hamile kalınır bilgisi olmayanlar buna rağmen cinsel ilişkiye giriyor sonra gebelik üzerine okb geliştiriyor, siz de bir okb‘siniz hamile değilsiniz ama okbniz için uzman yardımı almalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…