- 25 Aralık 2015
- 110
- 194
- 103
- Konu Sahibi Gokkusagisavascisi
-
Geri dönüp baktığında geçmiş oluyor inşallah bulantılı kötü geçmezŞuan banada öyle geliyor. Nasıl geçecek bu zaman diyorumm
Arkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz
Ben iki gun gecti idrarda ogrenmistim..Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Herşeyin bi zamanı var bebeklerimiznde hayırlı zamanda gelsinlerGebelik testi aldık ve ben hemen yaptım ama malesef tek çizgi çıktı.. Galiba hamile değilim şuan napcamı bilemez durumdayım
Amin inşallahbenim adetimin 5. günü kanda çıkmıştı idrar testim negatif çıkmıştı.3 gün daha bekle git dra kan testi yaptır.inşallah duymak istediğin sonucu alırsın
Bnim.adetim gecmeden kan testi ile odrendim. Ama ondan sonraki bir hafta hep adet olacakmisim gibi hissettim. Belirtiler birebir ayni.. ve hala devam ediyor..Arkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz
Ben 4 gun gectikten sonra yaptim gebelik testini cokkkkkk hafif ikinci cizgi cikti. Yani birgun omce yapsam belki hic cikmayacakti. Icinin rahat olmasini istiyorsan bir saglik ocagindan test yaptir. Evdeki testler pek guvenilir degil diyendusunuyorumGebelik testi aldık ve ben hemen yaptım ama malesef tek çizgi çıktı.. Galiba hamile değilim şuan napcamı bilemez durumdayım
adettin bir hafta geciktikten sonra test yapabilirsin canim hayirlisi hakkindanArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?