• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler lütfen yardımmm!!.

Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Aynen bende de o belirtiler olmustu birde goguste hassasiyet.... Adetim birgun gecikti test yaptim ve sonuc pozitif

Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Eğer adet günün geçtiyse kanda muhakkak belli olur ben adetim geçmeden tam adet günümde tahlil yaptım şu evde yapılan idrar tahlillerinden iki çizgide gayet net çıkmışdı hayırlısı olsun

Bende 2 gün gectiginde idrar testi yapmistim.cift cizgi cikmisti
Yine de icim rahat etsin diye ayni gun kan testi yaptirmistim.hamileymisim

Kanda 1 günlük olsa da belli olur bebek düşünüyorsanız olabilir kan testi yaptırın

Geciktiyse idrar testi yapmalısın

Kanda adet gecikmesinden 4-5 gün önce, idrarda adet gecikmesinden 2 gün önce belli olur.

Hanımlar merhabalar.. Yeni katıldım aranıza.. Birçoğumuz gibi bebek isteyenlerdenim. Rabbim inşallah bana da nasip eder. bugün adetim gecikeli sekiz gün oldu. İki gün aralıklarla idrardan gebelik testi yaptım ancak sonuç negatif. Yarın doktora gideceğim ama bazı şeyleri yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. Adetim on gün sürer geçen ay adetim bittikten bir hafta sonra ara ara kahverengi akıntılarım oldu sadece bir gün pembe renkli bir akıntım oldu. Sonrasında ise adetim gecikti ancak kasık ve bel ağrılarım hala var size hamile olabilir miyim? benim gibi olup da hamile olan var mı?lütfennn benimle paylaşın...

Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın.. Dün kan testi yaptırdık hastaned ve HAMİLEYİMMM .. Sizlere sonsuz teşekkürler ALLAHa binlerce hamd olsun

Back