- Konu Sahibi Gokkusagisavascisi
Arkadaşlar tekrar merhaba. Ben dün yaptığım teste bi daha baktım bugün ve 2.çizgi silik de olsa belli oluyordu ben galiba hamileyim haftaya gidip kan testi yaptırcam sizlere teşekkür etmek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende de o belirtiler olmustu birde goguste hassasiyet.... Adetim birgun gecikti test yaptim ve sonuc pozitifArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Eğer adet günün geçtiyse kanda muhakkak belli olur ben adetim geçmeden tam adet günümde tahlil yaptım şu evde yapılan idrar tahlillerinden iki çizgide gayet net çıkmışdı hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Kanda 1 günlük olsa da belli olur bebek düşünüyorsanız olabilir kan testi yaptırınArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Geciktiyse idrar testi yapmalısınArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Ben öyle hissetmedim ama adet olacağına yemin edip hamile olan gördüm :)Arkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz