• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler lütfen yardımmm!!.

Adet olacakmışım gibi hissetmedim. Göğüslerimde duyarlılık hissediyordum. Ayrıca çok sık idrara çıkıyordum. Bir gün gecikince test yaptım ve çift çizgiydi. Beklemene gerek yok. Bir günün geçse bile testte çıkıyor.

Bende şu an 6 aylık hamileyim ve adetime 15 gün kala yani 2 haftalik gebeyken günüm geçmeden hamile olduğumu öğrendim.Şiddetli bel kasık ağrısı ayağım uyusuyor gibi hissettim kadın doğum doktoruna gittim bana tahlil dahi yapmadan ürolojiye yönlendirdi.Acile gidip kan testi verdiğimde hamile olduğumu öğrendim.Değerim 23 çıktı.Hemen hastaneye gidip tahlil yaptırmanda fayda var derim

3 kere hamilelik yasadim

1.adetin geçmis idararda kesin çikar varsa
2.9 ay boyunca adet oalcak gibi agrilarin olur eger hamileysen
3.adet oalcakmis gibi bel agrisi ve adet gecikmesi en onemli adet berlirtilerindendir ozelliklede adet gecikmesi ( adetin duznenliyse tabiki )

Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Ben iki gun gecti idrarda ogrenmistim..

Merhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun var adete ama bugun iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama kaç saat geçti leke bile yok kasik agrisi devam...böyle hamile olup sonucunda hamilelik olan varmı ?

benim adetimin 5. günü kanda çıkmıştı idrar testim negatif çıkmıştı.3 gün daha bekle git dra kan testi yaptır.inşallah duymak istediğin sonucu alırsın

Canım benim adetim 10 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı her zaman doğru sonuç vermiyor hakkında hayırlısı olsun insallah

Gebelik testi aldık ve ben hemen yaptım ama malesef tek çizgi çıktı.. Galiba hamile değilim şuan napcamı bilemez durumdayım
Ben 4 gun gectikten sonra yaptim gebelik testini cokkkkkk hafif ikinci cizgi cikti. Yani birgun omce yapsam belki hic cikmayacakti. Icinin rahat olmasini istiyorsan bir saglik ocagindan test yaptir. Evdeki testler pek guvenilir degil diyendusunuyorum

Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
adettin bir hafta geciktikten sonra test yapabilirsin canim hayirlisi hakkindan:KK46::anneadayı:

Back