- Konu Sahibi Gokkusagisavascisi
-
2 gun geçmişti yaptım ve çift çizgi silik di çıkmıştı benim ben direk göğüslerim deki değişim den anladımArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
Benimde aynı şekilde.2 gun geçmişti yaptım ve çift çizgi silik di çıkmıştı benim ben direk göğüslerim deki değişim den anladım
EvetArkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz
Hayırlı olsun canımBenimde aynı şekilde.
2 gün gecikmeyle ve göğüs hassasiyetiyle anladım :)
Evet ilk daha :)Hayırlı olsun canımilk gebelik mi
Canım benim adetim birgün gecikti ertesi gün gebelik testi aldım ve gebe oldugumu öğrendim yani çıkıyorArkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
amin canim cumlemizin.benim agrilar 1 hafta onceden başlamişti.gene olmadi diye uzulmuştym hatta.ama coogu kişide oyle oluyomuş.benim agrilar7.8 haftayadek devam etti.kysma falan sonradan oluyor.bence test yap nevar neyok anlarsinArkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz
Amin cumlemizin inşallah.Evet ilk daha :)
Teşekkür edeeriim.
Senin az kalmış. Sağsalim kavuşmayı nasip etsin Allahım
İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin bekliyoruzBen dayanamam eşim gelsin hemen gidip nöbetçi eczaneden test alıp yapıcam sonucu bu gece yazarım
Şuan banada öyle geliyor. Nasıl geçecek bu zaman diyorummAmin cumlemizin inşallah.Ahh nerde bu saatten sonra vakit hiç geçmiyor ama geriye dönüp baktığımda 4 haftalık di öğrendiğimde suan 26 haftayı geride bırakmışım ama hiç geçmiyor geçmeyecek gibi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?