Yatsidan sonra 3tane okuyabilirim. Rabbim Hayirlisini versin InsaAllah. Sende bana dua et :)Slm hamile arkadaşlardann bir ricam olucak benim bebegim olmasi icin ,41 hamile arkdaşım benim icin ayetel kürsi okuyup dua edebilirmi?
Benim bir kaybım var, ve takrar çabalıyoruz ama olmuyor.
Allah size ve bebeklerinize sağlık versin. Inşallah o melek yüzleri hep gülücükler saçar.
Benim size ihtyacım var.
Sağol Allah kabul etsinOkurum cnm bende Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın inş.
Okudum canim Rabbim kabul eylesin.InsaAllahAllah kabul etsin. Okurum tabiyki. cok sağol
Cok sagol. allahım 1 ini bin etsinOkudum canim Rabbim kabul eylesin.InsaAllah
Allah kabul etsin. Rabbim sana ve çocuklarına uzun saĝlıklı bir ömür versin. Umut işte,inan okdr cok istiyorum ki neredeyse denemedigim sey kalmadı.Hem anne hem de yeni hamile olarak yatarken senin için beş tane okurum canım benim, üzülme sakın..
Allah kabul etsin. Rabbim sana ve çocuklarına uzun saĝlıklı bir ömür versin. Umut işte,inan okdr cok istiyorum ki neredeyse denemedigim sey kalmadı.
Allah kabul etsin sağolOkudum arkadaşım. Rabbim hayırlısıyla verir inşallah.
Allah kabul etsin sağol. Rabbim size ve ailenize saglık versinokudum canım.Allah gönlüne göre versin.
duaların için de Allah razı olsun.
Slm hamile arkadaşlardann bir ricam olucak benim bebegim olmasi icin ,41 hamile arkdaşım benim icin ayetel kürsi okuyup dua edebilirmi?
Allah size ve bebeklerinize sağlık versin. Inşallah o melek yüzleri hep gülücükler saçar.
Benim size ihtyacım var.
Saol canim benim okuyacagım.canim benim bende seni anliyorum benim de 15 ay olmadi denemedgim sey kalmamisti..hic bisey yapmadigim ay oldu..Cok dua etmistim sende dua et Allaha birak.4444 tane tefriciye oku. Insallah en yakin zamanda bebegine kavusurusun bak en azindan hamile.kalabiliyosun yakindir olmasi canimm. Bende okudum sana.
Saol canim cok allah kabul etsinbende 5 tane okucam şimdi canıminş bebeğin olur seninde
Okudum canım,Rabbim gönlüne göre versin İnşAllahSlm hamile arkadaşlardann bir ricam olucak benim bebegim olmasi icin ,41 hamile arkdaşım benim icin ayetel kürsi okuyup dua edebilirmi?
Benim size ihtyacım var.