Hamileler Kulübü

Seda2012Emre

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
2.871
4.012
78
26
Bütün hamişler toplanalımm :anneadayı::anneadayı:

Nasıl geçiyor, kaç hafta, cinsiyet nedir, aklımızdaki sorular, hepsini yazalım... Dertleşelim..

İlk ben başlayayım :KK49:
9+5
11+1 de randevum var
Cinsiyet henüz belli değil doğal olarak :KK48:
Boll uykulu geçiyor, hep uykum var ama sürekli uyuyamıyorum malesef
İstifra ediyorum boğazım kanıyor artık :110:
Çok akıntım var..

Ama olsun,, ben onunla çok mutluyum ❤❤❤

Kızlar 11+3 bugün
Doktordan geliyoruz :)
Erkek dedi doktor 🙈
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah 💞
HAMİŞLERİMİZ:
@
Neslhannn
M Mommom7
D dgdln
38his 38his
C canli anne
@Mavi Rapunzel

@hkalps
S Sefos234

Son düzenleme:
Ben de 12 haftalık hamileyim . Kan artışı olduğu için sürekli yorgun halsiz hissediyorum kollarımı kesinlikle havaya kaldıramıyorum hemen tansiyonum düşüyor . Bu arada miyomum var . Miyomlu hamileler varsa onlarla da konuşmayı çok isterim

Bende şimdi biraz dinlenebilmek adına uzandım.. Miyom nedir canım?

Biz tam 21 haftalık olduk kızlar aşımız falan olduk kilo vermiştim asermelerden dolayı şimdi aldım bebeğim erkek rabbim tüm isteyenlere versin
Canım tetanoz mu oldun?
Nasıl çok şişti mi aşı yeri?? Benim de 28.05. 2019 da aşı için randevum var da nasıl bir şey bekliyor beni bilmiyorum

Rabbim isteyen herkese versin ne mutlu sizlereki yavrunuzla berabersiniz olmayanlara isteyenlere Rabbim kisa zamanda nasip etsin icindede bana 😔
Canım, Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. Benimde 2sene olmadı. Çok zor biliyorum.. İnşallah yüzün gülsün senin de..

gittim ultrasyona aldi herşey cok normal sıkıntı yok git olur dedi deniyoruz halen gelen giden yok esimde gidecekti is yüznden gitmedi hic napicm bilmiyorum
Tamam ama smear almadı mı?
Eşiniz de belki sorun. Mutlaka gözükmesi gerek onun da...
Kuru kuruya olmuyor demeyin.
Benim de eşimin de sorunu yoktu. Stresten olmuyor dediler.. Gerçekten de çok stressiz bir ay geçirdim şansa, o ay da hamile kalmışım

Canım tetanoz mu oldun?
Nasıl çok şişti mi aşı yeri?? Benim de 28.05. 2019 da aşı için randevum var da nasıl bir şey bekliyor beni bilmiyorum
Fena ağrıyor bu dördüncü gebeliğin alışamıyor gene de banyo falan iş yapamıyorsun canım benm gibi unutkanlığa gelip de 3. Çü dozu kaçırma 3.Çü dozu yapınca diğer gebeliklerde yapmiyorsun

Tamam ama smear almadı mı?
Eşiniz de belki sorun. Mutlaka gözükmesi gerek onun da...
Kuru kuruya olmuyor demeyin.
Benim de eşimin de sorunu yoktu. Stresten olmuyor dediler.. Gerçekten de çok stressiz bir ay geçirdim şansa, o ay da hamile kalmışım
Addet bittikten sonra stres basliyor bende ya olmassa diye gözükecek Allahin izni ile git dedi 1 seneni doldur olmassa gel dedi doktor

Fena ağrıyor bu dördüncü gebeliğin alışamıyor gene de banyo falan iş yapamıyorsun canım benm gibi unutkanlığa gelip de 3. Çü dozu kaçırma 3.Çü dozu yapınca diğer gebeliklerde yapmiyorsun
Nasıl yani nasıl oluyor dozlar

Back
X