Hamileler ilk bebeginizi ne zaman hissettiniz ?

Cok guzelmis ya sizleri okudukca umudum cogalio rabbim hepinize saglikla hayirla nasip etsin kolay dogumlariniz olsun insallah ts ederim
Rabbim büyük canim dua et, doktorlar bana normal yolla hamilelik zor asilama bile tutmsz direk tüp bebek dediler denedik kimyasla oldu ama Rabbim öyle büyük ki normal yolla hamile kaldim. Umudunu hic bir zaman kaybetme.

Rabbim büyük canim dua et, doktorlar bana normal yolla hamilelik zor asilama bile tutmsz direk tüp bebek dediler denedik kimyasla oldu ama Rabbim öyle büyük ki normal yolla hamile kaldim. Umudunu hic bir zaman kaybetme.
Insallah kan verdim 28deydi adetim olmadim hala insallah diorum bu sefer olur goguslerim cok acio baska biseyim yok .s dua edermisin bnm icin annesin sen duan kabul olur yarin guzel hber alirim insallah

Tup bebekle oldu ben 10 gun sonra hissettim bebeğimin bana tutunduğunu🤗çok şükür rabbime Allah herkese nasip etsin

oğluma hamileyken 12. haftada karnımın içinde bişiler kayıyor gibi hissediyordum doktoruma söyledim dalga geçti benimle gazdır o gaz dedi:))
2 hafta sonra kelebeğin kanat çırpması gibi bişiler oluyordu işte dedim bu bebeğim bu gaz olamaz anlıyorsunuz zaten
16 da da artık iyice hissetmeye başladım Rabbim tekrar yaşatsın inşallah hayırlısı ile bir kadının yaşadığı en güzel dönem bence hamilelik

Insallah kan verdim 28deydi adetim olmadim hala insallah diorum bu sefer olur goguslerim cok acio baska biseyim yok .s dua edermisin bnm icin annesin sen duan kabul olur yarin guzel hber alirim insallah
Canim rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşalla. Biraz önce ezan vakti okunurken elimi karnima koyup dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah diye dua ettim Rabbime. Inan her ezanda duamda ediyorum herkese dua rabbimtez vakitte kabul etsin inşallah.

Canim rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşalla. Biraz önce ezan vakti okunurken elimi karnima koyup dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah diye dua ettim Rabbime. Inan her ezanda duamda ediyorum herkese dua rabbimtez vakitte kabul etsin inşallah.
Amin amin allah razi olsun cok ts ederm

Back
X