• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileler için süper ürünler

uyku seti park beşiğin içindeki diğeri nevresim takımı ürünler açık olmadığı için bu resimleri bulup koydum eğer ciddi alıcıysanız açıp resim çekeyim bunlar 200 tl yanında park yattağını kanguru ve bebek battaniyesi hediye vercem hepsi temiz park yatak kendi çantasında
canm bana ayrı ayrı fiyat versen çünkü sadece park yatak ve uyku setini istiyorum ama yengeme resim göstermem lazım hamile olan o sadece park yatak ne kadar olur ve nerde oturuyosunuz

öncelikle oğlunuza maşallah :nazar: çok tatlı :emir_bebek:uyku seti hangisi ilk resimdeki mi yani mobilya beşiğin içindeki mi yoksa park yatağın içindeki mi ve park yatağın ayrıntılı resimlerini ekler misinz bide fiyatlarını yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler :16:

bu arada çok teşekkür ederim allah isteyenherkese sağlıklı bebişler nasip etsin. unutmadan park yatağı oğlum 1.5 yaşına kadar kullandı

canm bana ayrı ayrı fiyat versen çünkü sadece park yatak ve uyku setini istiyorum ama yengeme resim göstermem lazım hamile olan o sadece park yatak ne kadar olur ve nerde oturuyosunuz

anladım canım ankarada oturuyorum 120 tl park beşik 40 tl uyku seti 20şer lirada nevresimtakımı ve içinin yatağı yanında battaniye ve kanguru hediye
bunların sıfır fiyatlarına bi bakın isterseniz park beşik 170e içinin yatağını 60a uyku setini 95tlye almıştım :ssz:

anladım canım ankarada oturuyorum 120 tl park beşik 40 tl uyku seti 20şer lirada nevresimtakımı ve içinin yatağı yanında battaniye ve kanguru hediye
bunların sıfır fiyatlarına bi bakın isterseniz park beşik 170e içinin yatağını 60a uyku setini 95tlye almıştım :ssz:
1.5 sene kullanılmış bi ürün için 120 çook değil mi neyse ben yengeme sorayım haber veririm olumlu olcağını sanmıyorum çünkü 2.ele göre fiyat çok bence

nasıl kullanıldığına bağlı canım sonuçta bende bedavaya almadım bunları:45: fiyatta yine bişeyler yapılır farkındaysan uyku seti ve yattağının fiyatını daha düşük tuttum sonuçta onlar yıkanıyo yine tertemizler siiz görüşün kararınıızı yazarsınız :34:

1.5 sene kullanılmış bi ürün için 120 çook değil mi neyse ben yengeme sorayım haber veririm olumlu olcağını sanmıyorum çünkü 2.ele göre fiyat çok bence

cANIM ÖYLE DEME ARKADAŞIN ÜRÜNLERİ ÇOOK TEMİZ BİR PİJAMA TAKIMI ALDIM SIFIR GİBİ ÇOOK MEMNUN KALDIM BENCE ÇOK GÜZEL ÜRÜNLERİ HEMDE TEMİZZZ

Back