Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

kızlar bu arada karbonat testi yanlış yahu ben denemiştim onu:)
hatta çok önceden okumuştum kadının bırı yapmış köpürmemiş kocasının idrarına dökmüş denemek amaçlı köpürmüş:)))
ne yani eşim hamilemi şimdi diyee:)))
baya gülmüştüükk:))

slm kıslar nasılsınız varmı guzel haberler gecmıse pek donemedım ama

artık bidaha ki ay allah gönlüne göre verir inşallah canım

İnsallah.. Calisacaz artik kismeti ne zamansa o zaman gelecek bebis)) ama esim bya moda girdi, geeen bir ev bakiyoruz burasi da "alya"nin odasi diyor:))) dogmamis cocuga don da biceriz isim de koyariz masallahhhhhhhh;€)))

Yeni bat i ben de bilmiyorum ki gecen ay 20martti simdi 13 nisan bi sonraki ne zaman olur bilemiyorum(((

benım bat 21 nısan

Allah gönlüne göre versin canımm hayırlısı olsun saglıklı olsun da inşallah gerisi önemli degil..
canlar soğan kurune basladım bugun 2. gunum esımede kecıboynuzu yaptım ınsallah faydasını goruruzzz. dualarınızda benı de eksık etmeyın olur mu???*
inşallah faydasını görürsünüz canım hadi bakalım nasıl olacak işe yararsa bizler de yaparız inşallah.
benım bat 21 nısan

ekliyorum hoşgeldin aramıza canımm
Rabiim saglıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş.,

ben gelddiiim ama kimsecikler yok ozledim burayi valla ya nasilsiniz canlar:) 12 nisan da melegimin kesesini gorduk o da zar zor minnacik daha cok guzel allahima sukurler olsun isteyen herkese nasip aminn

ben gelddiiim ama kimsecikler yok ozledim burayi valla ya nasilsiniz canlar:) 12 nisan da melegimin kesesini gorduk o da zar zor minnacik daha cok guzel allahima sukurler olsun isteyen herkese nasip aminn

cnm benım ne mutlu sana hayırlısıyla kucagına da almayı nasıp etsın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…