Doğuma Hazırlık hamileler bebeklerinizin burcu ne olack

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızımız akrep..
Akrep burcu bebeği olanlar veya bekleyenler için yazayım ben de:)

Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir.
. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
Bilim adamı, araştırmacı ve psikanalistler genellikle Akrep burcundandır. Dedektiflik, polislik, askerlik gibi gizlilik ve takip gerektiren alanlar, astroloji, fal gibi sezgi desteği isteyen konular da bebeğiniz için idealdir. Ayrıca güçlü, kariyer edinmiş, profesyonel ve kendine özgü sanatçılar Akrep burcu insanlarından çıkar.

benimki de oğlak olacak. 7 ocak dedi doktorum allah nasib ederse...
hiç de oğlak tanıdığım yok...

cnm senın bebegın kızmı erkekmı.benımkısı erkek.benımde gunum 7 ocakta doluyor...kısmetse oglak olcak heralde oglum...oglaklar zekı calıskan olur matematıkle araları ıyı olur.bnm kız kardesım oglak suan tıp fakultesınde okuyor.sayılarla arası ıyı olur.soguk gorunurler ama aslında tanısınca cok sıcakkanlıdırlar...allah saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın...

canım benim kızım olacak inşallah. o zaman haftamız aynıdır herhalde biz 26+5 olduk teyzesi :ecrin_bebek:hayırlı evlatlar olsun inşallah canım. ben de biraz araştırdım, aynı yaştaki çocuklara göre daha olgun olur, çok meraklı olur, senin dediğin gibi soğuk gözükseler de içleri sıcaktır diye okudum. inşallah allah sağlıcakla, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım.a.s. amin

bir oğlum var 31 aralık doğumlu oğlak burcu ve tam anlamıyla burcunun özelliklerini gösteriyor bende oğlak burcuyum o yüzden oğlumu iyi tanıyorum.
hamileyim 22 haftalık kız bebek bekliyorum ve kova burcu olacak ve eğer tam bi kova olursa başımıza dert aldık demekirsırnaşık şey
babasıda kova burcu şimdidem korku sardı adamı kova kızıyla nasıl baş etcez diye :1rolleyes:

benim kızım da KOVA olacak. hayatımda sevdiğim 3 kadın kova (kayınvalidem, kuzenim ve arkadaşım). süper anlaşıcazzz.

benim de kızçem 14 mart gözüküyor tahmini doğum tarihi ama büyük ihtimalle o kadar durmaz :) ama her halükarda balık sanırım. çok sulu göz, duygusal bi kızım olacak. yandım :):):):)

benimde haziran sonu sanırım yengeç olucak.rabbim izin verirse.

benimki de ikizler cinsiyeti belli değil ama ikizler çok inat ve değişken karakterli oluyo ayarlayabilseydim sanırım istemezdim.

benimki de ikizler cinsiyeti belli değil ama ikizler çok inat ve değişken karakterli oluyo ayarlayabilseydim sanırım istemezdim.

slm benimde oğlum ikizler burcu ben çok memnunum yaa...
hiç inat yapmaz 8yaşında oldu ve çok uslu.
bana birkere bile karşılık verdiğini görmedim bağırdığını hiç bilmem.
inşallah kardeşide oğlum gibi güzel huylu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…