Doğuma Hazırlık hamileler bebeklerinizin burcu ne olack

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
CADIARZUmerhaba bebek bekleyen arkadaşlar..doğacak olan bebişleriniz hangi burçta olacaklar....beraber paylaşalım

Benimki Allah nasip eder de bir terslik çıkmazsa Balık olacak. 27 Şubat - 2 Mart arası doğması gerek. Sezaryen olursa tabi erken doğabilir. Ama yine de Balık diyorum.

benimki de oğlak olacak. 7 ocak dedi doktorum allah nasib ederse...
hiç de oğlak tanıdığım yok...

Ayy terazi istiyorum aslında doğum tarihide tutuyor teraziyi ama amniyo sıvısı az olduğu için erken doğabilir dedi doktorum.

Her şekilde 22 eylülden sonra doğmalı ama yaaa başak erkeklerini sevmiyorum ben :umursamaz:

Koç olacak inşallah... :)) En beğendiğim burçlar arasındaydı. Ayarlama falan olmadan olacak bu burç inşallah... Kızım da Aslan burcundan bu arada... ıki burcun karakterleri de çok benziyor birbirine.. YANDIK !!! :))))

benim bebişimde balık burcu olucak 28 şubat 2010 allah nasip ederse.:dance:::

arkadaşlar benim oğulum ikizler burcu....ikizler burcuyla en iyi anlaşan burç hangisidir acaba bilen varmı.

arkadaşlar benim oğulum ikizler burcu....ikizler burcuyla en iyi anlaşan burç hangisidir acaba bilen varmı.

Ben ikizler burcundanım.. Ve dikkat ettim en çok anlaştığım iki burç Yengeç ve Balık... En iyi arkadaşlarım bu burçlardan... Hiç anlaşamadığım burç ise Başak
:uhm:

Muhtemel doğum tarihine göre KOÇ olacak ama ben biraz geciksede BOĞA olsa diye istiyorummm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…